Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

ok várjuk még a többieket mit szólnak, de akkor csütörtök reggel teszem be a tatyóba a szemüt meg a gatyát. :lol:

mit néztek? Kecsón mentek szinházba?

Elküldve
ok várjuk még a többieket mit szólnak, de akkor csütörtök reggel teszem be a tatyóba a szemüt meg a gatyát. :lol:

mit néztek? Kecsón mentek szinházba?

A Madáchba megyünk az új Webber darabra 'Volt egyszer egy csapat' a címe ha jól emlékszem.
Elküldve

Amikor Mi is beléptünk a színházba,egy nagyon aranyos jegyszedő kisjány lépett oda hozzánk rögtön elkérvén a jegyeket.Csodálkozva néztünk rá,hogy már az ajtóban megnézik.

"Igen,-felelete-mert volt már olyan,hogy véletlenül rossz színházba ment a "kedves Ügyfél",és nem is oda szólt a jegye." :lol: :lol:

Elküldve

Sziasztok.jöttem garázdálkodni :lol:

szóval Wolfi hol is vannak azok a képek, amelyeket ígértetek? :wink:

Gepárd gratula neked, bár a honvédzöld kicsit erős volt, :lol: reszkess mert a nyuszi nem fél a gepárdtól, ha harc hát legyen harc :twisted: :wink:

Elküldve
Én a hétvégén járok a környéken, majd utána érdeklődök, a rokonság hátha többet tud.

Köszönöm szépen!! :lol: Én is gratulálok Neked! Kár, hogy nem láttam :?

Elküldve
Sziasztok.jöttem garázdálkodni :lol:

szóval Wolfi hol is vannak azok a képek, amelyeket ígértetek? :wink:

Gepárd gratula neked, bár a honvédzöld kicsit erős volt, :lol: reszkess mert a nyuszi nem fél a gepárdtól, ha harc hát legyen harc :twisted: :wink:

Kinek van itt gondja a honvédzölddel? :lol:

Nyuszifül te merre lax?Ird ki az avatarod alá pls.

Elküldve
helo,

lesz tali pénteken vagy szombaton?

hogy készüljek, úszni megyek vagy Kecsóra?

Nagyon érdekelne az élőszavas beszámolótok A Vadkertről

Pénteken tudok menni, de a szombat már nem stimel nekem sem.

Elküldve

Pénteken tudok menni, de a szombat már nem stimel nekem sem.

Szija Joee!

Péntekkel is csínnyán, mert fél ötre megy az egész család fogászatra!! Ha időben végzünk, és úgy választunk tali időpontot akkor esetleg nekünk is jó lehet! Amúgy csak szombat! :lol:

Jja és megy már az MSN -em! :wink:

Elküldve

Szekcio Körkérdés!

A SZELIDI talira főahdiszalásnak katonai sátrat gondoltunk! Kinek van esteleg ki tud szerezni?

Aki tud segíten pü-be jelezze felém! Köszönöm

Elküldve
Kinek van itt gondja a honvédzölddel? :lol:

Nyuszifül te merre lax?Ird ki az avatarod alá pls.

igen debrecen :wink:

csak nem akartam hollétemet felfedni ezért nincs az avatarban, de Haga rámparancsolt, :wink: így a ki kicsodába felfedtem mindent :lol:

Elküldve

igen debrecen :wink:

csak nem akartam hollétemet felfedni ezért nincs az avatarban, de Haga rámparancsolt, :wink: így a ki kicsodába felfedtem mindent :lol:

Nade Nyuszika!!

MINDENT? :wink: :lol:

Elküldve

Arra amindenre sokan kivácsiak lennének, de azt szerintem már a 18+-ba kellene tenni :lol:

Gepárd és Nyuszi csata, benne vagyok :smt017

És miben mérjük össze egymást?

Elküldve

@Udi:

mutatkozz be pls! a ki kicsoda topicban

(csak Astra-a topicban találtam hozzászólásod)

szép a ruhád szép a lovad? Mi szél hozott monca erre?

pls

Elküldve

Pénteken 19:00-kor mini tali a Centrum parkolóban

Viszem a kupát is megmutatni, illetve pár szót szeretnék szólni a fórumon történt vitáról is.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.