Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sziasztok.

Új Opel tulaj vagyok, szeretnék egy kicsit belecsöppenni ebbe a klubos életbe is.

Péntekenként a ráérők a piactéri El Bundi parkolójában szoktak gyűlni este 20:00 környékén. ;) Már aki ráér, és éppen itthon is van, nem külhonban! ;)

Elküldve
Péntekenként a ráérők a piactéri El Bundi parkolójában szoktak gyűlni este 20:00 környékén. ;) Már aki ráér, és éppen itthon is van, nem külhonban! ;)

Remek. Köszönöm, be fogok nézni az adott időpont környékén.

Elküldve
hölgyek urak, itt Kméten hol érdemes bőrkabátot nézni? Kinullázódott az angol turis téli kabátom, aztán kellene helyette valami másik ami hasonlóan tartós cucc.Ilyesmire gondoltam volna.....

Mi is Solton vettünk Petinek, nagyon minőségi, elfogadható áron (bőrkabáthoz képest) és már 2 éve jól bírja a strapát. ;)

Vettem ott több másmilyen kabátot, eddig mindig jókat fogtam ki, ja és alkudni lehet, sőt kell! ;)

Elküldve
A halálos baleset nem buli. Jogsi nélkül hibás targoncát vezetni....

Biztos, hogy csak a dolgozó a felelős????

A helyzet az, hogy az eddigi tapasztalatok alapján a gépkezelő főnöke mossa kezeit, és nem tud/nem lát/nem hallott semmit, az ember pedig saját magától ült fel a gépre, a saját felelőssége.Tök mindegy, mióta csinálja.

Ha nincs konkrét írásos megbízása, akkor bachatja.Azt meg akkor kap, ha van gépkezelőije.Az meg nem volt.Tehát nagyon durván meg fogják b@szszabni.

Itt a cégnél még az is le van írva, hogy ki az aki a szerelőkosárt emelheti, és ki az akit emelhet.Én vagyok olyan szerencsés, hogy mind2t csinálhatom.

De van olyan targoncás, aki egyiket sem csinálhatja.Nem véletlenül. ;)

Elküldve
A helyzet az, hogy az eddigi tapasztalatok alapján a gépkezelő főnöke mossa kezeit, és nem tud/nem lát/nem hallott semmit, az ember pedig saját magától ült fel a gépre, a saját felelőssége.Tök mindegy, mióta csinálja.

Ha nincs konkrét írásos megbízása, akkor bachatja.Azt meg akkor kap, ha van gépkezelőije.Az meg nem volt.Tehát nagyon durván meg fogják b@szszabni.

Itt a cégnél még az is le van írva, hogy ki az aki a szerelőkosárt emelheti, és ki az akit emelhet.Én vagyok olyan szerencsés, hogy mind2t csinálhatom.

De van olyan targoncás, aki egyiket sem csinálhatja.Nem véletlenül. ;)

Bocs, de a szerencsés én vagyok! Nekem egyiket sem kell csinálnom!!!! ;)

Elküldve

Sikerült ma keresztbe kijönnöm a hetényi úti körforgóból a kóórzával .Érzésre nem húztam túl a kisautót, még is megindult a segge.Nincs mese, ültetnem kell! ;)

Elküldve
Már meg volt.

Megkockáztattam, és nem volt semmi gond (kop kop kop)

3 kanyarban elhoztunk 6 m3-er fát. ;)

Azt mondják, hogy a jó fa többször is megmelegít. Akkor az első már letudva?

Elküldve
Azt mondják, hogy a jó fa többször is megmelegít. Akkor az első már letudva?

Bizony bizony, nem fáztunk picit sem.

Ma meg alig birok mozogni ;) ;)

Következő "melegedésig" még várok pár napot :lol:

Elküldve
Bizony bizony, nem fáztunk picit sem.

Ma meg alig birok mozogni ;) ;)

Következő "melegedésig" még várok pár napot :lol:

Mér beszélsz egyes számba? :lol:

Elküldve

Wáá megőrülök.

Napok óta bújom az internetes oldalakat, GSI első koptatót keresve. De sehol nem találok. Esetlegti nem tudtok konkrétan valakit, akinek lenne eladó, vagy valami más megoldást? ;) ;)

Köszöntem!

Elküldve
Nagyon rendes vagy, köszönöm szépen. Jövök egy sörrel. Fel is hívom a tagot, kérek tőle fényképet, hátha.. Ne zsákbamacskát vegyek már.. ;)

úgylegyen és szívesen

Elküldve
Punto első mért fogyija 6.3L/100km.622km-t mentünk vele, ebből 400km volt a városi rövidtáv, és 223km a hosszútáv.Elsőre jó sztem. ;)

Hiszi a piszi... ;)

Elküldve
Punto első mért fogyija 6.3L/100km.622km-t mentünk vele, ebből 400km volt a városi rövidtáv, és 223km a hosszútáv.Elsőre jó sztem. ;)

akkor még nehéz a lábad, 750km 5,2l/100km megalool

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.