warwolf Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Sziasztok. Új Opel tulaj vagyok, szeretnék egy kicsit belecsöppenni ebbe a klubos életbe is. Péntekenként a ráérők a piactéri El Bundi parkolójában szoktak gyűlni este 20:00 környékén. ;) Már aki ráér, és éppen itthon is van, nem külhonban! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Péntekenként a ráérők a piactéri El Bundi parkolójában szoktak gyűlni este 20:00 környékén. ;) Már aki ráér, és éppen itthon is van, nem külhonban! ;) Remek. Köszönöm, be fogok nézni az adott időpont környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 hölgyek urak, itt Kméten hol érdemes bőrkabátot nézni? Kinullázódott az angol turis téli kabátom, aztán kellene helyette valami másik ami hasonlóan tartós cucc.Ilyesmire gondoltam volna..... Mi is Solton vettünk Petinek, nagyon minőségi, elfogadható áron (bőrkabáthoz képest) és már 2 éve jól bírja a strapát. ;) Vettem ott több másmilyen kabátot, eddig mindig jókat fogtam ki, ja és alkudni lehet, sőt kell! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Akkor marad egy jó nagy egytengelyes ;) Irány fát hordani ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Akkor marad egy jó nagy egytengelyes ;) Irány fát hordani ;) mikor akarod húzni ha ráérek én elhúzom ha van ,mivel és van mit Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Na asszem hamarosan megint végig ülhetünk egy munkavédelmi előadást.... ;) Ez meg egy TC-s hsz. A taxisnak az autó munkaeszköz, és ezért első az üzembiztonság. Minden szervizben töltött nap kiesés, és még fizetni is kell. Egyre több koreait látok, mert hogy kopog a műszerfal teteje, az csak az újságírók mániája. Kopog hát kopog, a hajtókar ne kopogjon, meg a futómű. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Na asszem hamarosan megint végig ülhetünk egy munkavédelmi előadást.... ;) Ez meg egy TC-s hsz. ;) Akkor már inkább a vodkaraktárt lezúzó targoncás... A halálos baleset nem buli. Jogsi nélkül hibás targoncát vezetni.... Biztos, hogy csak a dolgozó a felelős???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 A halálos baleset nem buli. Jogsi nélkül hibás targoncát vezetni.... Biztos, hogy csak a dolgozó a felelős???? A helyzet az, hogy az eddigi tapasztalatok alapján a gépkezelő főnöke mossa kezeit, és nem tud/nem lát/nem hallott semmit, az ember pedig saját magától ült fel a gépre, a saját felelőssége.Tök mindegy, mióta csinálja. Ha nincs konkrét írásos megbízása, akkor bachatja.Azt meg akkor kap, ha van gépkezelőije.Az meg nem volt.Tehát nagyon durván meg fogják b@szszabni. Itt a cégnél még az is le van írva, hogy ki az aki a szerelőkosárt emelheti, és ki az akit emelhet.Én vagyok olyan szerencsés, hogy mind2t csinálhatom. De van olyan targoncás, aki egyiket sem csinálhatja.Nem véletlenül. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 A helyzet az, hogy az eddigi tapasztalatok alapján a gépkezelő főnöke mossa kezeit, és nem tud/nem lát/nem hallott semmit, az ember pedig saját magától ült fel a gépre, a saját felelőssége.Tök mindegy, mióta csinálja. Ha nincs konkrét írásos megbízása, akkor bachatja.Azt meg akkor kap, ha van gépkezelőije.Az meg nem volt.Tehát nagyon durván meg fogják b@szszabni. Itt a cégnél még az is le van írva, hogy ki az aki a szerelőkosárt emelheti, és ki az akit emelhet.Én vagyok olyan szerencsés, hogy mind2t csinálhatom. De van olyan targoncás, aki egyiket sem csinálhatja.Nem véletlenül. ;) Bocs, de a szerencsés én vagyok! Nekem egyiket sem kell csinálnom!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Sikerült ma keresztbe kijönnöm a hetényi úti körforgóból a kóórzával .Érzésre nem húztam túl a kisautót, még is megindult a segge.Nincs mese, ültetnem kell! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 mikor akarod húzni ha ráérek én elhúzom ha van ,mivel és van mit Már meg volt. 3 kanyarban elhoztunk 6 m3-er fát. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Már meg volt. Megkockáztattam, és nem volt semmi gond (kop kop kop) 3 kanyarban elhoztunk 6 m3-er fát. ;) Azt mondják, hogy a jó fa többször is megmelegít. Akkor az első már letudva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Azt mondják, hogy a jó fa többször is megmelegít. Akkor az első már letudva? Bizony bizony, nem fáztunk picit sem. Ma meg alig birok mozogni ;) ;) Következő "melegedésig" még várok pár napot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Bizony bizony, nem fáztunk picit sem. Ma meg alig birok mozogni ;) ;) Következő "melegedésig" még várok pár napot :lol: Mér beszélsz egyes számba? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Mér beszélsz egyes számba? ;) Bocsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Wáá megőrülök. Napok óta bújom az internetes oldalakat, GSI első koptatót keresve. De sehol nem találok. Esetlegti nem tudtok konkrétan valakit, akinek lenne eladó, vagy valami más megoldást? ;) ;) Köszöntem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Wáá megőrülök. Napok óta bújom az internetes oldalakat, GSI első koptatót keresve. De sehol nem találok. Esetlegti nem tudtok konkrétan valakit, akinek lenne eladó, vagy valami más megoldást? ;) ;) Köszöntem! én ezt találtam http://racing-bazar.hu/alkatresz/spoiler-s...o_gyari_koptato Ja és próbáld meg itt inkább: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=152&st=2260 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 én ezt találtam http://racing-bazar.hu/alkatresz/spoiler-s...o_gyari_koptato Ja és próbáld meg itt inkább: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=152&st=2260 Nagyon rendes vagy, köszönöm szépen. Jövök egy sörrel. Fel is hívom a tagot, kérek tőle fényképet, hátha.. Ne zsákbamacskát vegyek már.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Nagyon rendes vagy, köszönöm szépen. Jövök egy sörrel. Fel is hívom a tagot, kérek tőle fényképet, hátha.. Ne zsákbamacskát vegyek már.. ;) úgylegyen és szívesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Punto első mért fogyija 6.3L/100km.622km-t mentünk vele, ebből 400km volt a városi rövidtáv, és 223km a hosszútáv.Elsőre jó sztem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Punto első mért fogyija 6.3L/100km.622km-t mentünk vele, ebből 400km volt a városi rövidtáv, és 223km a hosszútáv.Elsőre jó sztem. ;) Hiszi a piszi... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Punto első mért fogyija 6.3L/100km.622km-t mentünk vele, ebből 400km volt a városi rövidtáv, és 223km a hosszútáv.Elsőre jó sztem. ;) akkor még nehéz a lábad, 750km 5,2l/100km megalool Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Thx! :lol: akkor még nehéz a lábad, 750km 5,2l/100km megalool Hagyjukmá'Juliskáát... ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Öööö, a féktárcsát azt darabban, vagy párban adják? ;) Illetve ismeritek az LPR márkát fékileg? Vennék egy ilyet, de nem tudom, hogy, jó-e? http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1495147838.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Holnap este EBP? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts