corsarulez Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Voltam ma személyit csináltatni a TESCO-ban lévő okmányirodában.A kabát levételétől számítva 5 perc sem telt el, és már kifelé jöttem.Szerencsém volt, senki nem volt előttem.......meg nagyon utánam sem. A régi, még barna fedelű, most már érvénytelenített flekó pedig megmarad emléknek. :P :D Annak idején az enyémet beszedték és nem adták oda.... :D Mondjuk, úgy néztem ki a képen, mint II. Rámszesz fáraó..... :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Lányoknak Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Lányoknak Jó! :D :P Az Avatar is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Segítenétek kicsit Megnézné valaki hogy Csergő-nél mennyibe kerül a hátsó kipufogó dob a vectrához nem vagyok regisztrálva 96-os X20XEV 5 ajtós érdekelne mert lehet hogy inkább veszek mint hegesztessem vagy ha más olcsóbb ajánlat van érdekel Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Kéne nekem egy ilyen: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Kéne nekem egy ilyen: Irmscher V8 4.0 Mit kezdenél vele?400ft-os benzinár mellett? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Kéne nekem egy ilyen: Irmscher V8 4.0 Inkább akkor ezt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Lányoknak FIÚKNAK! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Mit kezdenél vele?400ft-os benzinár mellett? :D Ez igaz - mondjuk megvenni sem bírnám! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 FIÚKNAK! :D Áááá, ez girnyó, ezt a fiúknak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Áááá, ez girnyó, ezt a fiúknak :P nemsemmi genetikai adottságai vannak azapjaszömite! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 FIÚKNAK! :D http://www.youtube.com/watch?v=yMHWcz1t9LEIgaz, be kell jelentkezni hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 hölgyek urak, itt Kméten hol érdemes bőrkabátot nézni? Kinullázódott az angol turis téli kabátom, aztán kellene helyette valami másik ami hasonlóan tartós cucc.Ilyesmire gondoltam volna..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 hölgyek urak, itt Kméten hol érdemes bőrkabátot nézni? Kinullázódott az angol turis téli kabátom, aztán kellene helyette valami másik ami hasonlóan tartós cucc.Ilyesmire gondoltam volna..... Vagy csináltatsz vagy átmész Soltra az akasztói expásztorhoz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Vagy csináltatsz vagy átmész Soltra az akasztói expásztorhoz. :D Oda érdemes benézni? Évek óta ott járunk Szelídre, de még sosem álltunk meg :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Oda érdemes benézni? Évek óta ott járunk Szelídre, de még sosem álltunk meg :D Anyám ott vette a bőrkabátját... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Anyám ott vette a bőrkabátját... Na majd legközelebb megállok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Ma is meg bizonyosodtam arról hogy hülyékkel van tele a világ!Az első délelőtt 10 óra felé mentő jön szirénázva át az Agip kútnál a város felé vezető oldalra ugyan is a sor nagy volt a másikon mögötte egy ezüst Audi tapadt rá!A másik délután egy barátom feleségét és két pici lurkóját vittem dokihoz a Hunyadiba!A csavar boltnál a Bem utcán szól Iza hogy az egyik hány rosszul van a pici!Na azonnal vész villogó kocsiból ki mire megáll mellettem egy jól szituált nő valami le pukkant szarral és el kezdeni osztani az észt hogy baromarcú zebrán állsz!Mondom neki mi van de csak mondja!Na gondoltam ebből elég ez hülye és nem érti!Így hátat fordítottam és a gyerekkel foglalkoztam inkább! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Ma is meg bizonyosodtam arról hogy hülyékkel van tele a világ!Az első délelőtt 10 óra felé mentő jön szirénázva át az Agip kútnál a város felé vezető oldalra ugyan is a sor nagy volt a másikon mögötte egy ezüst Audi tapadt rá!A másik délután egy barátom feleségét és két pici lurkóját vittem dokihoz a Hunyadiba!A csavar boltnál a Bem utcán szól Iza hogy az egyik hány rosszul van a pici!Na azonnal vész villogó kocsiból ki mire megáll mellettem egy jól szituált nő valami le pukkant szarral és el kezdeni osztani az észt hogy baromarcú zebrán állsz!Mondom neki mi van de csak mondja!Na gondoltam ebből elég ez hülye és nem érti!Így hátat fordítottam és a gyerekkel foglalkoztam inkább! Ma valahogy nekem is ilyen napom volt, igencsak borzolták az idegeimet a kórházban. Persze nem a betegek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Sziasztok. Új Opel tulaj vagyok, szeretnék egy kicsit belecsöppenni ebbe a klubos életbe is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Akkor Isten hozott ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Szerintetek sima b-es jogsival huzhatok ket tengelyes futot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Szerintetek sima b-es jogsival huzhatok ket tengelyes futot? Nem mert annak az összsúlya már eleve nagyobb, mint 750kg, E kat. jogsi nélkül meg ez a határ. Tehát mindenképpen kell a nehézpótos jogsi, vagy szólj Tominak, vagy nekem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Szerintetek sima b-es jogsival huzhatok ket tengelyes futot? Minimum a B-E kategória 750 kg-felett. A másik, hogy az ótód sem húzhat szerintem nehezebbet , persze hivatalosan. De ha nem több 750 kg-nál mindegy a tengelyek száma. Én is huztam trélert anno a corsával...igaz elég volt az útontartani... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts