Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Csak a kötelező olajcsere. Szakszervizbe kell hordani még 3 évig ha ragaszkodom a garanciámhoz.

Kecskeméten már jártam az 5ös út mellettiben de egyből azzal kezdték hogy nem kell 3000-nél szervizelni.

Azért én elvinném.

Jász utcán megcsinálják neked ha kéred. Ha viszel olajat, akkor azt teszik bele, természetesen ha bele való.(GM-LL-A-025, GM-LL-B-025)

Elküldve
Unod a Doblót? :P

Egyébként reggel rá volt fagyva a korzira a pára ill. a tegnap esti eső maradványa..... :D

Na kérem, ma megjött a bontott ajtókárpitom a céges fiJathoz, 2000Ft, komplett balos. :D

A jobbos ajtót is szétszedtem, ott széthulott a kp-zár...most már az is jó.

Lemosattam, kiptakarítattam, egész autó formája lett. :P

Elküldve

Ma jártam az 5ös út mellettiben. Bc aktiváltattam. Meg volt visszahívás is az autón valami hátsó üléssor akármi miatt is.

Szervízkönyvbe bele se szagoltak. Azt hiszem jobb ha valami kisebb szervizt keresek.

Elküldve
Na kérem, ma megjött a bontott ajtókárpitom a céges fiJathoz, 2000Ft, komplett balos. :D

A jobbos ajtót is szétszedtem, ott széthulott a kp-zár...most már az is jó.

Lemosattam, kiptakarítattam, egész autó formája lett. :P

Én utoljára azon a hétvégén vezettem a miénket, amikor elhoztuk, és mentem Kalocsára repülni. :D

Mondjuk az asszony minden nap megemlíti, hogy mennyire jó vezetni.Csak hiányolja a lóerőket! :P

Elküldve
Én utoljára azon a hétvégén vezettem a miénket, amikor elhoztuk, és mentem Kalocsára repülni. :D

Mondjuk az asszony minden nap megemlíti, hogy mennyire jó vezetni.Csak hiányolja a lóerőket! :P

Vasárnap, nagy Tusco parkoló, FIAT tali. Na ott volt lóerő is... de rohadjak meg, nekem valahogy nagyon nem jön be a design!!! :P

Egy kicsit távolabb, az AUDI Quattro, na az már pulzust növelt... pedig volt vagy 25-30 éves.

Elküldve
Vasárnap, nagy Tusco parkoló, FIAT tali. Na ott volt lóerő is... de rohadjak meg, nekem valahogy nagyon nem jön be a design!!! :P

Pedig feelingre Corsás amúgy a gép.Valahol a B és a C között van.Kb. pont olyan népautóféle is. :D

Elküldve
A tidbe eleve nem férne bele a létra! :P

csak az összecsukos :D

viszont vennem kell teli gumit itt kicsit zordabb az idö meg november 1töl kötelezö.

Elküldve
Meglepő módon nálunk is egész sok rohangál belőle......pedig itt vajmi kevés digó lakik.... :D

Helyettük van rengeteg "vándor" indián.... és a fémipari szakma jeles képviselői.... Lakatos, Kolompár, Rostás.... na meg a mai színesfém gyűjtögető megélhetési tagok.

Nem túl jó üzlet ez, akkor már tényleg inkább a digók...

Elküldve
Ma reggel éppen 10 fokkal van melegebb mint tegnap ( 6fok ill. 16 fok) Igazodjon ki a természeten az ember fia! :D

ma nem is vettem pulcsit, tegnap is meleg szel fujt.

Elküldve
ma nem is vettem pulcsit, tegnap is meleg szel fujt.

Az előrejelzést nézve a mai az utolsó meleg napok egyike.Már a hétvégén is csak 12 fok lesz a nappali maximum.Lassan, de biztosan itt a tél. :D

Elküldve

Voltam ma személyit csináltatni a TESCO-ban lévő okmányirodában.A kabát levételétől számítva 5 perc sem telt el, és már kifelé jöttem.Szerencsém volt, senki nem volt előttem.......meg nagyon utánam sem.

A régi, még barna fedelű, most már érvénytelenített flekó pedig megmarad emléknek. :D :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.