SZaB Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Csak a kötelező olajcsere. Szakszervizbe kell hordani még 3 évig ha ragaszkodom a garanciámhoz. Kecskeméten már jártam az 5ös út mellettiben de egyből azzal kezdték hogy nem kell 3000-nél szervizelni. Azért én elvinném. Jász utcán megcsinálják neked ha kéred. Ha viszel olajat, akkor azt teszik bele, természetesen ha bele való.(GM-LL-A-025, GM-LL-B-025) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 nem tudjuk ki árulja Érden az IZC-562-es cabrio g astrát? Astra G Cabrio 2.2 Unod a Doblót? :P Egyébként reggel rá volt fagyva a korzira a pára ill. a tegnap esti eső maradványa..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Unod a Doblót? :P Egyébként reggel rá volt fagyva a korzira a pára ill. a tegnap esti eső maradványa..... :D Na kérem, ma megjött a bontott ajtókárpitom a céges fiJathoz, 2000Ft, komplett balos. :D A jobbos ajtót is szétszedtem, ott széthulott a kp-zár...most már az is jó. Lemosattam, kiptakarítattam, egész autó formája lett. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba87 Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Ma jártam az 5ös út mellettiben. Bc aktiváltattam. Meg volt visszahívás is az autón valami hátsó üléssor akármi miatt is. Szervízkönyvbe bele se szagoltak. Azt hiszem jobb ha valami kisebb szervizt keresek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Na kérem, ma megjött a bontott ajtókárpitom a céges fiJathoz, 2000Ft, komplett balos. :D A jobbos ajtót is szétszedtem, ott széthulott a kp-zár...most már az is jó. Lemosattam, kiptakarítattam, egész autó formája lett. :P Én utoljára azon a hétvégén vezettem a miénket, amikor elhoztuk, és mentem Kalocsára repülni. :D Mondjuk az asszony minden nap megemlíti, hogy mennyire jó vezetni.Csak hiányolja a lóerőket! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Én utoljára azon a hétvégén vezettem a miénket, amikor elhoztuk, és mentem Kalocsára repülni. :D Mondjuk az asszony minden nap megemlíti, hogy mennyire jó vezetni.Csak hiányolja a lóerőket! :P Vasárnap, nagy Tusco parkoló, FIAT tali. Na ott volt lóerő is... de rohadjak meg, nekem valahogy nagyon nem jön be a design!!! :P Egy kicsit távolabb, az AUDI Quattro, na az már pulzust növelt... pedig volt vagy 25-30 éves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Vasárnap, nagy Tusco parkoló, FIAT tali. Na ott volt lóerő is... de rohadjak meg, nekem valahogy nagyon nem jön be a design!!! :P Pedig feelingre Corsás amúgy a gép.Valahol a B és a C között van.Kb. pont olyan népautóféle is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 ..olyan népautóféle is. :P Digóéknál.... :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Digóéknál.... :P :P :D Meglepő módon nálunk is egész sok rohangál belőle......pedig itt vajmi kevés digó lakik.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 NE vigyük tulzasba az olasz imadatot jo jo de otthonra nem kene :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 NE vigyük tulzasba az olasz imadatot jo jo de otthonra nem kene :D A tidbe eleve nem férne bele a létra! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 A tidbe eleve nem férne bele a létra! :P csak az összecsukos :D viszont vennem kell teli gumit itt kicsit zordabb az idö meg november 1töl kötelezö. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 csak az összecsukos :D viszont vennem kell teli gumit itt kicsit zordabb az idö meg november 1töl kötelezö. Cégespézbőfussa! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Meglepő módon nálunk is egész sok rohangál belőle......pedig itt vajmi kevés digó lakik.... :D Helyettük van rengeteg "vándor" indián.... és a fémipari szakma jeles képviselői.... Lakatos, Kolompár, Rostás.... na meg a mai színesfém gyűjtögető megélhetési tagok. Nem túl jó üzlet ez, akkor már tényleg inkább a digók... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Autómosás olasz módra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Digóéknál.... :D :P :P Van azért pár technikai dolog a digó kocsiban, amit szivesen látnék az opelben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Autómosás olasz módra.... ...rendszeresen karban tartott, gondos tulajtól.... Van azért pár technikai dolog a digó kocsiban, amit szivesen látnék az opelben... :D Jobb egyből a szőke cica.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Ma reggel éppen 10 fokkal van melegebb mint tegnap ( 6fok ill. 16 fok) Igazodjon ki a természeten az ember fia! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Ma reggel éppen 10 fokkal van melegebb mint tegnap ( 6fok ill. 16 fok) Igazodjon ki a természeten az ember fia! :D ma nem is vettem pulcsit, tegnap is meleg szel fujt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 ma nem is vettem pulcsit, tegnap is meleg szel fujt. Az előrejelzést nézve a mai az utolsó meleg napok egyike.Már a hétvégén is csak 12 fok lesz a nappali maximum.Lassan, de biztosan itt a tél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 http://chzgifs.files.wordpress.com/2011/03...thdummiesp1.gif Ez amilyen viccesen néz ki, annyira nem vicces :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Voltam ma személyit csináltatni a TESCO-ban lévő okmányirodában.A kabát levételétől számítva 5 perc sem telt el, és már kifelé jöttem.Szerencsém volt, senki nem volt előttem.......meg nagyon utánam sem. A régi, még barna fedelű, most már érvénytelenített flekó pedig megmarad emléknek. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Jobb egyből a szőke cica.... Olasz szőke? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Olasz szőke? :P :D Indián? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts