Stefan Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 ... A magyar Légierő pedig kap ajcsiba az amiktól 30db KapHAT. Tudtommal egyelőre ez még csak egy lehetőség. Ha csak nem lesz elbaxva politikai sárdobálással :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Megvolt az esküvőnk Kecskeméten, 24-én. Ha egy fehér vauxhall astrát láttatok a Három Gúnár előtt, az én voltam :D a következő esküvődnél majd előtte szólj és elmegyünk dudálni. :P sok boldogságot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Megvolt az esküvőnk Kecskeméten, 24-én. Gratula! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Megvolt az esküvőnk Kecskeméten, 24-én. Ha egy fehér vauxhall astrát láttatok a Három Gúnár előtt, az én voltam :D Gratu... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Köszi mindenkinek. Ha autós vonulás is lett volna, írtam volna ide, de a Városházától 2 perc séta a szálloda, ahol a banzáj volt :D Amúgy Pesten élünk, de mindketten Kecsón születtünk, és visszahúzott a szívünk esküdni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Köszi mindenkinek. Ha autós vonulás is lett volna, írtam volna ide, de a Városházától 2 perc séta a szálloda, ahol a banzáj volt :D Amúgy Pesten élünk, de mindketten Kecsón születtünk, és visszahúzott a szívünk esküdni :P Gratula meg sok boldogság! A legszebb Városháza a miénk, a történelme magáért beszél. Az én esküvőmön volt egy darab arab cimborám is, na neki tátva maradt a szája a gyönyörtől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Köszi mindenkinek. Ha autós vonulás is lett volna, írtam volna ide, de a Városházától 2 perc séta a szálloda, ahol a banzáj volt :D Amúgy Pesten élünk, de mindketten Kecsón születtünk, és visszahúzott a szívünk esküdni :P Nálunk anno a polgári volt itt Kméten, a templomi Kiskőrösön, a buli pedig Páhin! :P Csak így tudtuk megoldani, hogy mindenki jól járjon. :D más: Puntóra kelleni fog téli gumi.Ami jelenleg rajta van, az 165/70-14.Nem egy olcsó méret.Viszont az Opelnél elterjedt 175/65-14 tökkéletesen jó rá, 0% eltérést mutat a kalkulátor! :D Kicsi a világ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Nálunk anno a polgári volt itt Kméten, a templomi Kiskőrösön, a buli pedig Páhin! :P Csak így tudtuk megoldani, hogy mindenki jól járjon. :P más: Puntóra kelleni fog téli gumi.Ami jelenleg rajta van, az 165/70-14.Nem egy olcsó méret.Viszont az Opelnél elterjedt 175/65-14 tökkéletesen jó rá, 0% eltérést mutat a kalkulátor! :D Kicsi a világ! :D Nekünk "csak" polgári volt, nem vagyunk vallásosak. 30-35 vendég volt csak, nem voltunk sokan, de jó volt a hajnalig tartó mulatság :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Megvolt az esküvőnk Kecskeméten, 24-én. Ha egy fehér vauxhall astrát láttatok a Három Gúnár előtt, az én voltam :D Gratula részemről is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Gratula részemről is! Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 itt van kettő video a mai főzésről amiről jól elkéstem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 itt van kettő video a mai főzésről amiről jól elkéstem. Azt hiszem abban megegyezhetünk, hogy az a bizonyos szakáll nem túl előnyös Jánosnál :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Azt hiszem abban megegyezhetünk, hogy az a bizonyos szakáll nem túl előnyös Jánosnál :P :P És ezt a ki a #### kérdezte okoska? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 És ezt a ki a ###### kérdezte okoska? :P :D :D én is szeretlek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 A férfinemiszerv szót nem moderálja ki a fórum automatikusan? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 DE, az enyémet kimoderálta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 DE, az enyémet kimoderálta. :D Mert te csaj vagy!:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Akkor megpróbálom a női párját beírni ide. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 itt van kettő video a mai főzésről amiről jól elkéstem. Cikk az eseményről: http://wojtyla.hu/hun/s_!news/i_adoman...tban/index.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Tegnap kisebbikkel tekertünk egy konkrét kört.Elindultunk tőlünk, eltekertük Gepárdékhoz, onnan be a Bánffyra, onnan vissza az Akadémiáig, majd Széktóin ki a strandig, onnan Izsáki út, Hetényi út, és úgy haza.Bírta a gyűrődést, de a végére elfáradt a lába.Mondjuk amilyen fakír, nem panaszkodott. Azt már most látom, hogy a kiskerekű bringát kinőtte a csajszi, és kell valami nagyobb járgány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Cikk az eseményről: http://wojtyla.hu/hun/s_!news/i_adoman...tban/index.html Nagyon nemes tett, le a kalappal előttetek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Na ezt nem tudtam kihagyni útközben hazafelé tegnap :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Köszi!De ez nekem nem újdonság! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Nemrég voltak nálam Tasék. Sajnos a ház még nem igazán szalonképes, de azért a világ nagy dolgairól így is tudtunk beszélni egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 DE, az enyémet kimoderálta. :D Már a modiét is :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts