pjoc Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Mi Gelkóval elvileg olyan tájban megyünk le. De még az autópály nem tuti. Ha igen, akkor viszont döccenhetnénk Kecsón valahol. :wink: OK Írjatok pü-t ha kiderül mikorra értek odas, akorra megpróbálok én is ott lenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Jó volt nagyon a vadkerti tali,jókat söröztünk dumáltunk,jó volt a filmnézés,autó szépség/ügyességi verseny és a bográcsos kaja is! Jövőre tuti 3 napra megyek! Itt szeretnék gratulálni Gepárdnak,az ügyességin elért első helyezésért! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Gepardnak a kupa átadva, de nagyon kér, hogy kiborítottam a vizem. Majd legközelebb. Jól éreztük magunkat, a bogrács fincsi volt GRAT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Gratula Puttyu!!!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Itt szeretnék gratulálni Gepárdnak,az ügyességin elért első helyezésért! Csatlakozom! :wink: Tényleg nagyon tuti volt, kár lett volna kihagyni.Nekem nagyon tetszett!!!!! Jah, a tesztek nálam vannak, kijavítás után az eredményt mailben vezérünknek el kell küldeni! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Minden szuper volt a talin! :lol: Jó érzés volt köztetek lenni, szerintem nagyon jó kis csapat vagyunk! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Minden szuper volt a talin! :lol: Jó érzés volt köztetek lenni, szerintem nagyon jó kis csapat vagyunk! :wink: Tegyük hozzá, hogy ingyen, és bérmentve.Abban villogtam ma ahol csak lehetett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Itt szeretnék gratulálni Gepárdnak,az ügyességin elért első helyezésért! ÉN IS!ÉN IS! ÉN IS!!! :wav: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Én is con gratulation!! De számomra ez egyértelmű volt!!Most mit csodálkoztok!! :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Ügyes vagy Gepard! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Gratula! Kecskemét szekcio aki még ne jelezte nekem az tegye meg pü-ben hogy a még multkor(1-2 honapja) beszélt jul. 15-16-17 es hétvége jo e a szelidi találkozora! Köszi skacok Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 ha javaslatomat tehetem az időpont kiválasztásában, akkor vegyétek figyelembe a többi találkozó, rendezvény, gyárlátogatás időpontját. erre csináltam egy topikot: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=893 :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Tudjuk Greg! Láttuk is és probalunk tenni ellene! De ha megkerhetlek akkos segíts mert előre felé nem tudjuk hozni semmi féleképp, hátrafelé meg ott nemezetközi aug vége meg nem jo! Sajnos mi se tudunk okosak lenni! De probalkozunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Ügyes vagy Gepard! :lol: Naná... :roll: Hiszen Gepárdból van! :shock: :shock: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Kimoderáltam magam... Szigorú vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Köszönöm a gratulációkat, majd legközelebb másnak is összejön. Greg és Dénes, kár a 16.-a környékéről vitázni ha mindkettőtöknek ez a dátum jött össze akkor ennyi, aki akar tud választani, hogy melyikre menjen. Személy szerint én is mentem volna repülni meg Dénes barátunk is, csak hát.... de ez van. Szerencsére úgy néz ki nagyon sok a találkozó és a szórakozási lehetőség az idén, és emiatt van amit ki kell hagyni. És ugye a Szelidi buli még nem is biztos..legalábbis a camping részéről még nem jött megerősítés, ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 ...mindkettőtöknek ez a dátum jött össze... Mindamellett, hogy igazad van, vitázni mindig kár, ez :roll: így nagyon le van egyszerűsítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Gepardnak igaza van! Camping még nem jelezte vizta hogy-e neki a dátum. Sajnálom hogy igy alakult azaz hogy összecsúsztak a datumok de tényleg én örülnék annak a legjoban ha mondjuk 1-2 honappal hosszabb lenne a nyár! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Moderáltam magam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Nézeteltéréseket kérem privátban rendezni, ne égessük már magunkat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Moderáltam magam Te is? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Greg: Majd csináljunk már egy Szszm szekciót! :lol: Bocsánat, hogy idepofátlankodok, de szeretnék egy olyat kérdezni, hogy nem szokott-e valaki Tiszakécske felé mászkálni? Arra lennék csak kíváncsi, hogy mikor nyit a Cege. Aki tudja, legyen kedves dobjon egy pü-t. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Te is? :oops:Köszönöm mindkettőtöknek, ez így sokkal emberibb :smt058 :smt057 Bocsánat, hogy idepofátlankodok, de szeretnék egy olyat kérdezni, hogy nem szokott-e valaki Tiszakécske felé mászkálni? Arra lennék csak kíváncsi, hogy mikor nyit a Cege. Aki tudja, legyen kedves dobjon egy pü-t. KösziÉn a hétvégén járok a környéken, majd utána érdeklődök, a rokonság hátha többet tud. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 helo, lesz tali pénteken vagy szombaton? hogy készüljek, úszni megyek vagy Kecsóra? Nagyon érdekelne az élőszavas beszámolótok A Vadkertről Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Szia Zotya!! Nekem a péntek akár jó is lehet! :lol: Majd úgy megyünk vásárolni Turnerrel! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts