warwolf Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Ma délután tornáztam kicsit Turci gázbowdenével.Az utángyári cucc most nem volt az igazi.Nem tudtam felpattintani a faudi fejet, így a régit installáltam vissza némi olajozás közbeiktatásával.Holnapra lesz másik, azzal hát ha több szerencsénk lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Hálás köszönet érte!Gyújtás kábel szett ki cserélve úgy néz ki probléma megoldva!Talán most már nem rángat a verda többet!Csütörtök reggel Prohászkáék rá lesnek a gyújtásra!Remélem nem lesz gond már! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Hálás köszönet érte!Gyújtás kábel szett ki cserélve úgy néz ki probléma megoldva!Talán most már nem rángat a verda többet!Csütörtök reggel Prohászkáék rá lesnek a gyújtásra!Remélem nem lesz gond már! Meddig vagy itthon? Valamikor átjöhetnél főzni/inni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Erről felniről beszéltem tegnap 6,5X16 5X110 ET39 Ohh nekem ilynen van a teli kerekem! ebayon eleg sokszor szokott fenn lenni, disztarcsaval pont olyan mintha alukerék lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Ohh nekem ilynen van a teli kerekem! ebayon eleg sokszor szokott fenn lenni, disztarcsaval pont olyan mintha alukerék lenne :lol: A tolatókamerát nézted-e esetleg? Pályanapon nem volt időnk beszélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Tomi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Tomi! ... Nem csak tegnap este látszott mattnak hanem most is :D :lol: :lol: bocs nekem tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Tomi! https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/294368_232797306772442_100001265230943_720438_331813779_n.jpg[/] :lol: most már nem foltos :lol: mehet az egész autó, tető akkor citromsárga legyen? Dini Te vagy a következő?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 most már nem foltos :lol: mehet az egész autó, tető akkor citromsárga legyen? Dini Te vagy a következő?! A citromsárágt felejtsd el! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Losinak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Jó kis gépnek tűnik...nekünk is volt, csak piros, nagyon szerettük. Ismerős helyre került, a mai napig üzemel, túl a 300-ezren... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Losinak... Valóban jó, de ez már azért kicsi.Egy kicsit fentebbi kategóriában akarok turkálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 most már nem foltos :lol: mehet az egész autó, tető akkor citromsárga legyen? Dini Te vagy a következő?! Citromsárga?? Lemaradtam valamiről? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Valóban jó, de ez már azért kicsi.Egy kicsit fentebbi kategóriában akarok turkálni. Hmmm? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Hmmm? :lol: Jók a kerekek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Hmmm? :lol: 1. Szép. 2.Tuti jó is. 3.Drága.Nekem legalább is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 kereket említettem http://gumi.autoalkatresz.hu/auto-gumifeln...ra_h_stb-286184 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 kereket említettem http://gumi.autoalkatresz.hu/auto-gumifeln...ra_h_stb-286184 Érdemes rákeresni valamelyik onlány gumiboltnál, hogy hogyért is adnak újba egy gumigarnitúrát erre a felnire, ebben a méretben. :lol: :lol: Amúgy ha Energy Saver, kb. semmivel em lesz jobb, mint bármely másik középkategóriás gumi.Mondjuk esőben tuti jó.De átlag hétköznapok során teljesen átlagosan viselkedik. Amúgy EZ jobban tetszene.Kiindulva Pajáék gépéből.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Hmmm? :lol: szep de ennyit azert nem er. csöppet tulärazott :lol: föleg hogy mär nem is gyärtjäk... de ezert a penzert ez jobb lehet, ugyan ezt sem gyärtjäk mär: Mercedes Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 . de ezert a penzert ez jobb lehet, ugyan ezt sem gyärtjäk mär: Mercedes A Birizdónál de sok ilyet láttam hengerfejesre hajtva.... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 A Birizdónál de sok ilyet láttam hengerfejesre hajtva.... :lol: :lol: :D és milyet nem láttál széthajtva, mert akkor olyat kell vennem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Érdemes rákeresni valamelyik onlány gumiboltnál, hogy hogyért is adnak újba egy gumigarnitúrát erre a felnire, ebben a méretben. :D :D Amúgy ha Energy Saver, kb. semmivel em lesz jobb, mint bármely másik középkategóriás gumi.Mondjuk esőben tuti jó.De átlag hétköznapok során teljesen átlagosan viselkedik. Amúgy EZ jobban tetszene.Kiindulva Pajáék gépéből.... Helo-helo ! Ez a szín már foglalt... :P :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 szep de ennyit azert nem er. csöppet tulärazott :lol: föleg hogy mär nem is gyärtjäk... de ezert a penzert ez jobb lehet, ugyan ezt sem gyärtjäk mär: Mercedes Sajna ez meg az a kategória mint az A8, 7-es bömbi... Megvenni "könnyű" fenntartani nehéz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 és milyet nem láttál széthajtva, mert akkor olyat kell vennem. :lol: A W140 V8-as verzióval nem volt gond! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts