Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ma délután tornáztam kicsit Turci gázbowdenével.Az utángyári cucc most nem volt az igazi.Nem tudtam felpattintani a faudi fejet, így a régit installáltam vissza némi olajozás közbeiktatásával.Holnapra lesz másik, azzal hát ha több szerencsénk lesz. :lol:

Elküldve

Hálás köszönet érte!Gyújtás kábel szett ki cserélve úgy néz ki probléma megoldva!Talán most már nem rángat a verda többet!Csütörtök reggel Prohászkáék rá lesnek a gyújtásra!Remélem nem lesz gond már!

Elküldve
Hálás köszönet érte!Gyújtás kábel szett ki cserélve úgy néz ki probléma megoldva!Talán most már nem rángat a verda többet!Csütörtök reggel Prohászkáék rá lesnek a gyújtásra!Remélem nem lesz gond már!

Meddig vagy itthon? Valamikor átjöhetnél főzni/inni :lol: :lol:

Elküldve
Erről felniről beszéltem tegnap

6,5X16 5X110 ET39

Ohh nekem ilynen van a teli kerekem!

ebayon eleg sokszor szokott fenn lenni, disztarcsaval pont olyan mintha alukerék lenne :lol:

Elküldve
Ohh nekem ilynen van a teli kerekem!

ebayon eleg sokszor szokott fenn lenni, disztarcsaval pont olyan mintha alukerék lenne :lol:

A tolatókamerát nézted-e esetleg?

Pályanapon nem volt időnk beszélni.

Elküldve

Jó kis gépnek tűnik...nekünk is volt, csak piros, nagyon szerettük.

Ismerős helyre került, a mai napig üzemel, túl a 300-ezren...

Elküldve

Érdemes rákeresni valamelyik onlány gumiboltnál, hogy hogyért is adnak újba egy gumigarnitúrát erre a felnire, ebben a méretben. :lol: :lol:

Amúgy ha Energy Saver, kb. semmivel em lesz jobb, mint bármely másik középkategóriás gumi.Mondjuk esőben tuti jó.De átlag hétköznapok során teljesen átlagosan viselkedik.

Amúgy EZ jobban tetszene.Kiindulva Pajáék gépéből....

Elküldve
Érdemes rákeresni valamelyik onlány gumiboltnál, hogy hogyért is adnak újba egy gumigarnitúrát erre a felnire, ebben a méretben. :D :D

Amúgy ha Energy Saver, kb. semmivel em lesz jobb, mint bármely másik középkategóriás gumi.Mondjuk esőben tuti jó.De átlag hétköznapok során teljesen átlagosan viselkedik.

Amúgy EZ jobban tetszene.Kiindulva Pajáék gépéből....

Helo-helo !

Ez a szín már foglalt... :P :lol: ;) :lol:

Elküldve
szep de ennyit azert nem er.

csöppet tulärazott :lol: föleg hogy mär nem is gyärtjäk...

de ezert a penzert ez jobb lehet, ugyan ezt sem gyärtjäk mär:

Mercedes

Sajna ez meg az a kategória mint az A8, 7-es bömbi...

Megvenni "könnyű" fenntartani nehéz.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.