Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Jaja, űbertuti volt.Jó volt a sok elégedett arc, jó volt, hogy mindenki b@aszta neki ahogy kell, és magasról tett arra, hogy a másik esetleg egy Renault Clió Sport-ban dekkol, vagy egy 500LE-s S2-ben, vagy csak egy síma C14NZ-ben.

Ez a dolog erről szól.Megsültem/megfőttem pont úgy mint mindenki, de jól éreztem magam. :lol:

Elküldve

Ja tényleg zsír volt!Mindenki jól érezte magát!Csajok első kérdése jöhetünk jövőre is?Aki úgy érezte meg kellett ott volt!Aki nem az meg nem!Folyt. köv. jövőre!

Elküldve
Ja tényleg zsír volt!Mindenki jól érezte magát!Csajok első kérdése jöhetünk jövőre is?Aki úgy érezte meg kellett ott volt!Aki nem az meg nem!Folyt. köv. jövőre!

papírkutya meg te is meg te is a hableányról meg nem is beszélve :lol: :lol: :D pedig egész jó buli kerekedett :D

Elküldve
papírkutya meg te is meg te is a hableányról meg nem is beszélve :lol: :lol: :D pedig egész jó buli kerekedett :P

Na na csak óvattan!Múlt héten ki aludt már este 8-kor cumival a szájba? :D ;)

Elküldve
Szerintem is!Meg is van a véleményem!Csak ez nem a megfelelő hely hogy beszéljünk róla!

Nyugodtan lehet anyázni, látott ez a téma cifra dolgokat is az évek folyamán! :lol: :lol: :D

Elküldve
Szerintem is!Meg is van a véleményem!Csak ez nem a megfelelő hely hogy beszéljünk róla!

Akkor legalább a telefonod vedd fel...de ugye ennyi vér sincs...benned sem. :lol:

Elküldve
Akkor legalább a telefonod vedd fel...de ugye ennyi vér sincs...benned sem. :D

Te figyi! Haggyad má' ezt a kiben van vér meg kiben nincs dumát. Nagydumálni bárki tud, kérdés van-e értelme. Korábban pont te mondtad, hogy bezzeg így személyesen, meg úgy személyesen.Akkor meg ne papolj itt a telóról.

Hiányoztál a buliból, ennyi. Majd személyesen megbeszélitek, kultúrember módjára.

Persze semmi buzulás! :lol: :lol:

Elküldve
Te figyi! Haggyad má' ezt a kiben van vér meg kiben nincs dumát. Nagydumálni bárki tud, kérdés van-e értelme. Korábban pont te mondtad, hogy bezzeg így személyesen, meg úgy személyesen.Akkor meg ne papolj itt a telóról.

Hiányoztál a buliból, ennyi. Majd személyesen megbeszélitek, kultúrember módjára.

Persze semmi buzulás! :lol: :lol:

Érdekes módon senkinek nem esik le a 20fillér...még neked sem... :D

Elküldve
Érdekes módon senkinek nem esik le a 20fillér...még neked sem... :lol:

Úgy tudom, te melóztál. Ezért maradtál ki. Tavaly én is így voltam, még is megoldottátok helyettem is a dolgot. Idén ez ugyanígy volt. Neked kellett melózni, és én el tudtam jönni. A buli jó volt, ki kellett volna próbálnod a tökgyököt, szerintem élvezted volna. Amikor jöttél, még volt rá lehetőség. :lol:

Elküldve
Úgy tudom, te melóztál. Ezért maradtál ki. Tavaly én is így voltam, még is megoldottátok helyettem is a dolgot. Idén ez ugyanígy volt. Neked kellett melózni, és én el tudtam jönni. A buli jó volt, ki kellett volna próbálnod a tökgyököt, szerintem élvezted volna. Amikor jöttél, még volt rá lehetőség. :lol:

Turcival már beszéltem telón, mert kiváncsi voltam a vélményére, mint kiderült nem kicsit értette ő is félre a dolgot. Hívtalak téged, de nem vetted fel...

Elküldve
Turcival már beszéltem telón, mert kiváncsi voltam a vélményére, mint kiderült nem kicsit értette ő is félre a dolgot. Hívtalak téged, de nem vetted fel...

Mer' én a gép előtt, a teló meg még a kertben a fa alatt ahová tettem mikor kint molyoltam.Majd minjá' felhíílak. :lol:

Elküldve

No ma is tanultam!Jó dolog a hiszti csak az oviba!Bizonyos kor felett már kicsit ciki!Sokkal többre megy az ember ha kérdez a másiktól mi előtt berág és duzzog meg idegesíti magát és ezzel másokat is!A másik túl rohanó világot élünk ahhoz hogy azt a luxust engedjük meg magunknak hogy haragudjunk egymásra!Ma még itt holnap ki tudja!Ezen is érdemes elgondolkodni kicsit!Hát és persze magába néznie az embernek nem biztos hogy csak az a jó hogy a másik hibáit látom!

Elküldve
No ma is tanultam!Jó dolog a hiszti csak az oviba!Bizonyos kor felett már kicsit ciki!Sokkal többre megy az ember ha kérdez a másiktól mi előtt berág és duzzog meg idegesíti magát és ezzel másokat is!A másik túl rohanó világot élünk ahhoz hogy azt a luxust engedjük meg magunknak hogy haragudjunk egymásra!Ma még itt holnap ki tudja!Ezen is érdemes elgondolkodni kicsit!Hát és persze magába néznie az embernek nem biztos hogy csak az a jó hogy a másik hibáit látom!

Sosem mondtam, hogy tökéletes vagyok, csak az a baj, hogy van, aki reagál, van aki nem és van aki csak beleokoskodik, anélkül, hogy tudná miről van szó. :lol:

Az meg, hogy ovisnak hiszel inkább hízelgő, csak nem látszom még olyan öregnek! :lol:

Elküldve

Adott esetben elvonatkoztatva a pillanatnyi helyzettől, de egyet kell értsek. :lol:

Elküldve

Én sokat kaptam tőletek!Nehéz helyzetekben meg főleg!Van akire jobban van akire kevésbé de mindig lehet mindenkire számítani!Ettől vagyunk mások!Ahogy te éjfélkor Tomival beültél és jöttetek a nullásra értem!Ahogy én Losinak tanácsot adok festésbe ő meg kicserélte a kuplung bovdent és lehetne sorolni!Az ovira vissza térve 5 évesen ez elmegy!A mi korunkba már inkább szóból ért az ember!Fölösleges dolog ez!Annak örülök hogy az ovisra magadra ismertél! :lol: :lol:

De mondjátok ha véletlenül nincs igazam!

Elküldve
Én sokat kaptam tőletek!Nehéz helyzetekben meg főleg!Van akire jobban van akire kevésbé de mindig lehet mindenkire számítani!Ettől vagyunk mások!Ahogy te éjfélkor Tomival beültél és jöttetek a nullásra értem!Ahogy én Losinak tanácsot adok festésbe ő meg kicserélte a kuplung bovdent és lehetne sorolni!Az ovira vissza térve 5 évesen ez elmegy!A mi korunkba már inkább szóból ért az ember!Fölösleges dolog ez!Annak örülök hogy az ovisra magadra ismertél! :lol: :lol:

De mondjátok ha véletlenül nincs igazam!

Jaaa és köcsög vagy amúgy is, mert a körteformákat és a Gi Joe-kat nem adtad vissza múltkor... :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.