straega Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 Felnit én egyenlőre csak vaterán találtam Én is jól éreztem magam nagyon jó a csapat jó volt az egész nap Gratulálok mindekinek jók voltunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 Jaja, űbertuti volt.Jó volt a sok elégedett arc, jó volt, hogy mindenki b@aszta neki ahogy kell, és magasról tett arra, hogy a másik esetleg egy Renault Clió Sport-ban dekkol, vagy egy 500LE-s S2-ben, vagy csak egy síma C14NZ-ben. Ez a dolog erről szól.Megsültem/megfőttem pont úgy mint mindenki, de jól éreztem magam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Ja tényleg zsír volt!Mindenki jól érezte magát!Csajok első kérdése jöhetünk jövőre is?Aki úgy érezte meg kellett ott volt!Aki nem az meg nem!Folyt. köv. jövőre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Ja tényleg zsír volt!Mindenki jól érezte magát!Csajok első kérdése jöhetünk jövőre is?Aki úgy érezte meg kellett ott volt!Aki nem az meg nem!Folyt. köv. jövőre! papírkutya meg te is meg te is a hableányról meg nem is beszélve :lol: :lol: :D pedig egész jó buli kerekedett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 papírkutya meg te is meg te is a hableányról meg nem is beszélve :lol: :lol: :D pedig egész jó buli kerekedett :P Na na csak óvattan!Múlt héten ki aludt már este 8-kor cumival a szájba? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Na na csak óvattan!Múlt héten ki aludt már este 8-kor cumival a szájba? :lol: :lol: Cumi? Nem is tudtam, hogy Ágit így becézi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 No nézd a ki áll velünk szóba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 No nézd a ki áll velünk szóba! :D Na erről beszélhetnénk... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Na erről beszélhetnénk... :lol: :lol: Szerintem is!Meg is van a véleményem!Csak ez nem a megfelelő hely hogy beszéljünk róla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Szerintem is!Meg is van a véleményem!Csak ez nem a megfelelő hely hogy beszéljünk róla! Nyugodtan lehet anyázni, látott ez a téma cifra dolgokat is az évek folyamán! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Szerintem is!Meg is van a véleményem!Csak ez nem a megfelelő hely hogy beszéljünk róla! Akkor legalább a telefonod vedd fel...de ugye ennyi vér sincs...benned sem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Akkor legalább a telefonod vedd fel...de ugye ennyi vér sincs...benned sem. :D Te figyi! Haggyad má' ezt a kiben van vér meg kiben nincs dumát. Nagydumálni bárki tud, kérdés van-e értelme. Korábban pont te mondtad, hogy bezzeg így személyesen, meg úgy személyesen.Akkor meg ne papolj itt a telóról. Hiányoztál a buliból, ennyi. Majd személyesen megbeszélitek, kultúrember módjára. Persze semmi buzulás! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Te figyi! Haggyad má' ezt a kiben van vér meg kiben nincs dumát. Nagydumálni bárki tud, kérdés van-e értelme. Korábban pont te mondtad, hogy bezzeg így személyesen, meg úgy személyesen.Akkor meg ne papolj itt a telóról. Hiányoztál a buliból, ennyi. Majd személyesen megbeszélitek, kultúrember módjára. Persze semmi buzulás! :lol: :lol: Érdekes módon senkinek nem esik le a 20fillér...még neked sem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Érdekes módon senkinek nem esik le a 20fillér...még neked sem... :lol: Úgy tudom, te melóztál. Ezért maradtál ki. Tavaly én is így voltam, még is megoldottátok helyettem is a dolgot. Idén ez ugyanígy volt. Neked kellett melózni, és én el tudtam jönni. A buli jó volt, ki kellett volna próbálnod a tökgyököt, szerintem élvezted volna. Amikor jöttél, még volt rá lehetőség. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Renit átraktam oldalborda státuszba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Úgy tudom, te melóztál. Ezért maradtál ki. Tavaly én is így voltam, még is megoldottátok helyettem is a dolgot. Idén ez ugyanígy volt. Neked kellett melózni, és én el tudtam jönni. A buli jó volt, ki kellett volna próbálnod a tökgyököt, szerintem élvezted volna. Amikor jöttél, még volt rá lehetőség. :lol: Turcival már beszéltem telón, mert kiváncsi voltam a vélményére, mint kiderült nem kicsit értette ő is félre a dolgot. Hívtalak téged, de nem vetted fel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Turcival már beszéltem telón, mert kiváncsi voltam a vélményére, mint kiderült nem kicsit értette ő is félre a dolgot. Hívtalak téged, de nem vetted fel... Mer' én a gép előtt, a teló meg még a kertben a fa alatt ahová tettem mikor kint molyoltam.Majd minjá' felhíílak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Mer' én a gép előtt, a teló meg még a kertben a fa alatt ahová tettem mikor kint molyoltam.Majd minjá' felhíílak. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 No ma is tanultam!Jó dolog a hiszti csak az oviba!Bizonyos kor felett már kicsit ciki!Sokkal többre megy az ember ha kérdez a másiktól mi előtt berág és duzzog meg idegesíti magát és ezzel másokat is!A másik túl rohanó világot élünk ahhoz hogy azt a luxust engedjük meg magunknak hogy haragudjunk egymásra!Ma még itt holnap ki tudja!Ezen is érdemes elgondolkodni kicsit!Hát és persze magába néznie az embernek nem biztos hogy csak az a jó hogy a másik hibáit látom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 No ma is tanultam!Jó dolog a hiszti csak az oviba!Bizonyos kor felett már kicsit ciki!Sokkal többre megy az ember ha kérdez a másiktól mi előtt berág és duzzog meg idegesíti magát és ezzel másokat is!A másik túl rohanó világot élünk ahhoz hogy azt a luxust engedjük meg magunknak hogy haragudjunk egymásra!Ma még itt holnap ki tudja!Ezen is érdemes elgondolkodni kicsit!Hát és persze magába néznie az embernek nem biztos hogy csak az a jó hogy a másik hibáit látom! Sosem mondtam, hogy tökéletes vagyok, csak az a baj, hogy van, aki reagál, van aki nem és van aki csak beleokoskodik, anélkül, hogy tudná miről van szó. :lol: Az meg, hogy ovisnak hiszel inkább hízelgő, csak nem látszom még olyan öregnek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 No ma is tanultam!Jó dolog a hiszti csak az oviba!Bizonyos kor felett már kicsit ciki!Sokkal többre megy az ember ha kérdez a másiktól mi előtt berág és duzzog meg idegesíti magát és ezzel másokat is!A másik túl rohanó világot élünk ahhoz hogy azt a luxust engedjük meg magunknak hogy haragudjunk egymásra!Ma még itt holnap ki tudja!Ezen is érdemes elgondolkodni kicsit!Hát és persze magába néznie az embernek nem biztos hogy csak az a jó hogy a másik hibáit látom! Adott esetben elvonatkoztatva a pillanatnyi helyzettől, de egyet kell értsek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Adott esetben elvonatkoztatva a pillanatnyi helyzettől, de egyet kell értsek. :lol: Erről beszéltem! :lol: Mégazénkurvanyámat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Én sokat kaptam tőletek!Nehéz helyzetekben meg főleg!Van akire jobban van akire kevésbé de mindig lehet mindenkire számítani!Ettől vagyunk mások!Ahogy te éjfélkor Tomival beültél és jöttetek a nullásra értem!Ahogy én Losinak tanácsot adok festésbe ő meg kicserélte a kuplung bovdent és lehetne sorolni!Az ovira vissza térve 5 évesen ez elmegy!A mi korunkba már inkább szóból ért az ember!Fölösleges dolog ez!Annak örülök hogy az ovisra magadra ismertél! :lol: :lol: De mondjátok ha véletlenül nincs igazam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Én sokat kaptam tőletek!Nehéz helyzetekben meg főleg!Van akire jobban van akire kevésbé de mindig lehet mindenkire számítani!Ettől vagyunk mások!Ahogy te éjfélkor Tomival beültél és jöttetek a nullásra értem!Ahogy én Losinak tanácsot adok festésbe ő meg kicserélte a kuplung bovdent és lehetne sorolni!Az ovira vissza térve 5 évesen ez elmegy!A mi korunkba már inkább szóból ért az ember!Fölösleges dolog ez!Annak örülök hogy az ovisra magadra ismertél! :lol: :lol: De mondjátok ha véletlenül nincs igazam! Jaaa és köcsög vagy amúgy is, mert a körteformákat és a Gi Joe-kat nem adtad vissza múltkor... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Jaaa és köcsög vagy amúgy is, mert a körteformákat és a Gi Joe-kat nem adtad vissza múltkor... :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts