tomi023 Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 KoMa-sokat nem láttam. :lol: mert benne van a nevükben: kómások, alszanak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Sziasztok! Opel Astra G (Caravan) vásárlás előtt állok. Találtam egyet, de én Budapesten élek, de az autó Szentesen van. Kérdésem, hogy van-e ötletetek, hogy tudnám megnézetni. Találtam egy másik ígéreteset is: ez pedig Pesten van, a Schillernél (céges autó volt). A Schillerről vannak tapasztalataitok? esetleg dobjál linket, hogy mi is láthassuk de magadnak veszed vagy a női faktor is beleszól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Tomi! Találtam Neked autót... mert látom, hogy nincs most opeled :lol: OPEL OMEGA V8 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Találtam Neked autót... mert látom, hogy nincs most opeled :lol: OPEL OMEGA V8 :lol: A motor egy E34-ből való, 286LE-s, és 6.3 sec. alatt van 100-on.Kíváncsi lennék, hogyan rakták össze a lényegi részét.Amúgy egy baromira strapabíró konstrukció, nehéz széttaposni és bődületes nyomatékkal tol. Némelyik ütődött még E30-ba is befaragja.... :D S, ahhoz képest nem eszik többet mint egy MV6. Amúgy most értünk haza Majsáról.nagyon jó volt, a nagyobbikkal gátlástalanul sokat csúsztuk a csúszdákon mert alig voltak azon a részen. Igaz, még nincs 10 éves, de senki nem kérdezte.Mi meg nem firtattuk. :D Üdülési csekket elfogadtak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Tomi! Találtam Neked autót... mert látom, hogy nincs most opeled :D http://www.ebay.de/itm/Opel-Omega-B-Carava...cfdb0"OPEL OMEGA V8 :lol: Ha már V8, akkor egy ilyen viccesebb lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Carstylingról ollóztam: AZ AUTÓ TELJESEN ÁTÉPÍTETT, MAGYARORSZÁGON CSAK 1DB VAN BELŐLE, MELY OPTIKAILAG CUPRÁNAK LETT MEGÉPÍTVE!!!!!!!!!! Aztán mellé állok a lámpánál a gyári autómmal, és a porba alázom. :lol: Amúgy egy 1.4 16V Seat Cordoba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 most már tényleg csak insigniám nem volt de arra valahogyan nem is vágyom. az opel úgy reklámozza, hogy a ez a legjobb autó amit valaha gyártott :lol: :lol: :D inkább egy omega. El is kezdek keresni valami omegat egy olyan automatát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 El is kezdek keresni valami omegat egy olyan automatát... Egyszer nem volt elég a szar, kell még? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Egyszer nem volt elég a szar, kell még? :D Tudod, neki is volt Corsája! :D Szeret szo@pni! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Ha valakit erdekel van megint Aru akar hetvegi hazhozszalitassal by Tomi023. Ár: 14euro azaz durvan 3700ft/karton, Van megint szines es feherhez is. Jelezzetek hogy kinek mennyi kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Ha valakit erdekel van megint Aru akar hetvegi hazhozszalitassal by Tomi023. Ár: 14euro azaz durvan 3700ft/karton, Van megint szines es feherhez is. Jelezzetek hogy kinek mennyi kell. Kb olyan megbízhatósággal, mint eddig? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Nem megy véletlen valaki a héten Solymár fele? Van ott egy kis Swift, amit meg kellene nézni, én nem tudok elszakadni most a melóból, de ha valakinek arra van a héten dolga, akkor ránézhetne a kedvemért :lol: Ő az egyébként : http://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/..._1.3_gl-4733394 Link to comment Megosztás: More sharing options...
GeorgeJung Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 esetleg dobjál linket, hogy mi is láthassuk de magadnak veszed vagy a női faktor is beleszól? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...ssic_ii-5034594 A magánszemély árulta szentesit elvitték. Maradt a céges autóként használt Schiller-nél lévő. Leginkább magamnak, pontosabban a családnak veszem. Néha a női faktor is közbeszól (jellemzően akkor, amikor az Ő családjához megyünk, és én iszom :-) ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Jelezzetek hogy kinek mennyi kell. Gepard 1 színes 1 fehér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Voltam ma Szentkirályon lábat lógatni.Jó volt végre.Nem jöttek össze nagy magasságok hála (hogykapjabe) a keresztirányú szélnek, de a lényegen nem változtat.Egy hátimocis is éppen szárnypróbálgatott ( a leszállásnál szegény elszámolta magát aztán kicsit arcon landolt, de nem lett baj) óriási feeling volt látni, ahogy festettük egymásnak az eget. Ő olyan 400m-n keringett, én 150m-n alatta. Jóó volt.Csütörtökön folyt.köv. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Voltam ma Szentkirályon lábat lógatni.Jó volt végre.Nem jöttek össze nagy magasságok hála (hogykapjabe) a keresztirányú szélnek, de a lényegen nem változtat.Egy hátimocis is éppen szárnypróbálgatott ( a leszállásnál szegény elszámolta magát aztán kicsit arcon landolt, de nem lett baj) óriási feeling volt látni, ahogy festettük egymásnak az eget. Ő olyan 400m-n keringett, én 150m-n alatta. Jóó volt.Csütörtökön folyt.köv. :lol: Pályanapra kijössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Pályanapra kijössz? Jaja!Ügyeletes szaladj ide, lépj oda beosztásban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Jaja!Ügyeletes szaladj ide, lépj oda beosztásban. :lol: Biztos bele fog férni, hogy vigyünk egy jó kis ótóval :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Csodálkoznak a szülők hogy el vagyunk "rontva"??: Tarzan fél pucéran rohangál...Hamupipőke éjfélkor ér haza...Pinokkió állandóan hazudik...Aladdin lop, Batman 220 km/h sebességgel repeszt...Csipkerózsika állandóan alszik...Hófehérke pedig 7 fiúval él együtt.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Csodálkoznak a szülők hogy el vagyunk "rontva"??: Tarzan fél pucéran rohangál...Hamupipőke éjfélkor ér haza...Pinokkió állandóan hazudik...Aladdin lop, Batman 220 km/h sebességgel repeszt...Csipkerózsika állandóan alszik...Hófehérke pedig 7 fiúval él együtt.. :lol: :D SHREK pedig fingik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Jobb estét! Pedagógus asszonykám az oktatási reform áldozata lett (lesz, szeptember 1-től), magyarul leépítették. :lol: :lol: Ha valaki ismeretlenül is tudna így tanév kezdetén olyan ovit, vagy alsó tagozatra ált. iskolát, ahol még keresnek pedagógust, megköszönném a segítségét! Gyanítom napokon belül rengeteg állástalan pedagógus lesz, a kötelező óraszám emelés kb. 5 felesleges ember/ intézmény arányú. De azért csak szóljatok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Jobb estét! Pedagógus asszonykám az oktatási reform áldozata lett (lesz, szeptember 1-től), magyarul leépítették. :lol: :lol: Ha valaki ismeretlenül is tudna így tanév kezdetén olyan ovit, vagy alsó tagozatra ált. iskolát, ahol még keresnek pedagógust, megköszönném a segítségét! Gyanítom napokon belül rengeteg állástalan pedagógus lesz, a kötelező óraszám emelés kb. 5 felesleges ember/ intézmény arányú. De azért csak szóljatok.... Azta Jó.B..K..Eget xar lehet - Á nem vagyok ideges a ****** miatt!!! Holnapután megyünk a kissebbik fiammal ovit kezdeni ott megkérdezem. Nekem is oldalborda pedagógus középiskolában na neki napi 7 óra + 1 tantárgy és Ofő is lessz de legalább van munkája Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Azta Jó.B..K..Eget xar lehet - Á nem vagyok ideges a ****** miatt!!! Holnapután megyünk a kissebbik fiammal ovit kezdeni ott megkérdezem. Nekem is oldalborda pedagógus középiskolában na neki napi 7 óra + 1 tantárgy és Ofő is lessz de legalább van munkája Én a ****** miatt nem ideges, dühös vagyok! ******** Ofő volt a boszim, elvették az osztályát, akiket most vitt volna másodikba. Ő adta meg nekik az alapokat... ******** Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Ugye nem kell ide is belinkelnem a szabályzat azon részét amely a politikamentességről szól? Kérem betartani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Ugye nem kell ide is belinkelnem a szabályzat azon részét amely a politikamentességről szól? Kérem betartani! Bocs Igaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts