tomi023 Elküldve Augusztus26, 2011 Elküldve Augusztus26, 2011 KoMa-sokat nem láttam. :lol: mert benne van a nevükben: kómások, alszanak :lol:
tomi023 Elküldve Augusztus26, 2011 Elküldve Augusztus26, 2011 Sziasztok! Opel Astra G (Caravan) vásárlás előtt állok. Találtam egyet, de én Budapesten élek, de az autó Szentesen van. Kérdésem, hogy van-e ötletetek, hogy tudnám megnézetni. Találtam egy másik ígéreteset is: ez pedig Pesten van, a Schillernél (céges autó volt). A Schillerről vannak tapasztalataitok? esetleg dobjál linket, hogy mi is láthassuk de magadnak veszed vagy a női faktor is beleszól?
Kacsero Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Tomi! Találtam Neked autót... mert látom, hogy nincs most opeled :lol: OPEL OMEGA V8 :lol:
warwolf Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Találtam Neked autót... mert látom, hogy nincs most opeled :lol: OPEL OMEGA V8 :lol: A motor egy E34-ből való, 286LE-s, és 6.3 sec. alatt van 100-on.Kíváncsi lennék, hogyan rakták össze a lényegi részét.Amúgy egy baromira strapabíró konstrukció, nehéz széttaposni és bődületes nyomatékkal tol. Némelyik ütődött még E30-ba is befaragja.... :D S, ahhoz képest nem eszik többet mint egy MV6. Amúgy most értünk haza Majsáról.nagyon jó volt, a nagyobbikkal gátlástalanul sokat csúsztuk a csúszdákon mert alig voltak azon a részen. Igaz, még nincs 10 éves, de senki nem kérdezte.Mi meg nem firtattuk. :D Üdülési csekket elfogadtak! ;)
Stefan Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 Tomi! Találtam Neked autót... mert látom, hogy nincs most opeled :D http://www.ebay.de/itm/Opel-Omega-B-Carava...cfdb0"OPEL OMEGA V8 :lol: Ha már V8, akkor egy ilyen viccesebb lenne :lol:
warwolf Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 Carstylingról ollóztam: AZ AUTÓ TELJESEN ÁTÉPÍTETT, MAGYARORSZÁGON CSAK 1DB VAN BELŐLE, MELY OPTIKAILAG CUPRÁNAK LETT MEGÉPÍTVE!!!!!!!!!! Aztán mellé állok a lámpánál a gyári autómmal, és a porba alázom. :lol: Amúgy egy 1.4 16V Seat Cordoba....
tomi023 Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 most már tényleg csak insigniám nem volt de arra valahogyan nem is vágyom. az opel úgy reklámozza, hogy a ez a legjobb autó amit valaha gyártott :lol: :lol: :D inkább egy omega. El is kezdek keresni valami omegat egy olyan automatát...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 El is kezdek keresni valami omegat egy olyan automatát... Egyszer nem volt elég a szar, kell még? :lol:
warwolf Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 Egyszer nem volt elég a szar, kell még? :D Tudod, neki is volt Corsája! :D Szeret szo@pni! :lol: :lol:
Dini Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 Ha valakit erdekel van megint Aru akar hetvegi hazhozszalitassal by Tomi023. Ár: 14euro azaz durvan 3700ft/karton, Van megint szines es feherhez is. Jelezzetek hogy kinek mennyi kell.
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 Ha valakit erdekel van megint Aru akar hetvegi hazhozszalitassal by Tomi023. Ár: 14euro azaz durvan 3700ft/karton, Van megint szines es feherhez is. Jelezzetek hogy kinek mennyi kell. Kb olyan megbízhatósággal, mint eddig? :lol:
aXXon Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 Nem megy véletlen valaki a héten Solymár fele? Van ott egy kis Swift, amit meg kellene nézni, én nem tudok elszakadni most a melóból, de ha valakinek arra van a héten dolga, akkor ránézhetne a kedvemért :lol: Ő az egyébként : http://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/..._1.3_gl-4733394
GeorgeJung Elküldve Augusztus29, 2011 Elküldve Augusztus29, 2011 esetleg dobjál linket, hogy mi is láthassuk de magadnak veszed vagy a női faktor is beleszól? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...ssic_ii-5034594 A magánszemély árulta szentesit elvitték. Maradt a céges autóként használt Schiller-nél lévő. Leginkább magamnak, pontosabban a családnak veszem. Néha a női faktor is közbeszól (jellemzően akkor, amikor az Ő családjához megyünk, és én iszom :-) ...
Gepard Elküldve Augusztus29, 2011 Elküldve Augusztus29, 2011 Jelezzetek hogy kinek mennyi kell. Gepard 1 színes 1 fehér.
warwolf Elküldve Augusztus29, 2011 Elküldve Augusztus29, 2011 Voltam ma Szentkirályon lábat lógatni.Jó volt végre.Nem jöttek össze nagy magasságok hála (hogykapjabe) a keresztirányú szélnek, de a lényegen nem változtat.Egy hátimocis is éppen szárnypróbálgatott ( a leszállásnál szegény elszámolta magát aztán kicsit arcon landolt, de nem lett baj) óriási feeling volt látni, ahogy festettük egymásnak az eget. Ő olyan 400m-n keringett, én 150m-n alatta. Jóó volt.Csütörtökön folyt.köv. :lol:
Stefan Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Voltam ma Szentkirályon lábat lógatni.Jó volt végre.Nem jöttek össze nagy magasságok hála (hogykapjabe) a keresztirányú szélnek, de a lényegen nem változtat.Egy hátimocis is éppen szárnypróbálgatott ( a leszállásnál szegény elszámolta magát aztán kicsit arcon landolt, de nem lett baj) óriási feeling volt látni, ahogy festettük egymásnak az eget. Ő olyan 400m-n keringett, én 150m-n alatta. Jóó volt.Csütörtökön folyt.köv. :lol: Pályanapra kijössz?
warwolf Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Pályanapra kijössz? Jaja!Ügyeletes szaladj ide, lépj oda beosztásban. :lol:
Stefan Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Jaja!Ügyeletes szaladj ide, lépj oda beosztásban. :lol: Biztos bele fog férni, hogy vigyünk egy jó kis ótóval :lol:
warwolf Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Csodálkoznak a szülők hogy el vagyunk "rontva"??: Tarzan fél pucéran rohangál...Hamupipőke éjfélkor ér haza...Pinokkió állandóan hazudik...Aladdin lop, Batman 220 km/h sebességgel repeszt...Csipkerózsika állandóan alszik...Hófehérke pedig 7 fiúval él együtt.. :lol: :lol:
pocak Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Csodálkoznak a szülők hogy el vagyunk "rontva"??: Tarzan fél pucéran rohangál...Hamupipőke éjfélkor ér haza...Pinokkió állandóan hazudik...Aladdin lop, Batman 220 km/h sebességgel repeszt...Csipkerózsika állandóan alszik...Hófehérke pedig 7 fiúval él együtt.. :lol: :D SHREK pedig fingik... :lol:
pocak Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Jobb estét! Pedagógus asszonykám az oktatási reform áldozata lett (lesz, szeptember 1-től), magyarul leépítették. :lol: :lol: Ha valaki ismeretlenül is tudna így tanév kezdetén olyan ovit, vagy alsó tagozatra ált. iskolát, ahol még keresnek pedagógust, megköszönném a segítségét! Gyanítom napokon belül rengeteg állástalan pedagógus lesz, a kötelező óraszám emelés kb. 5 felesleges ember/ intézmény arányú. De azért csak szóljatok....
straega Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Jobb estét! Pedagógus asszonykám az oktatási reform áldozata lett (lesz, szeptember 1-től), magyarul leépítették. :lol: :lol: Ha valaki ismeretlenül is tudna így tanév kezdetén olyan ovit, vagy alsó tagozatra ált. iskolát, ahol még keresnek pedagógust, megköszönném a segítségét! Gyanítom napokon belül rengeteg állástalan pedagógus lesz, a kötelező óraszám emelés kb. 5 felesleges ember/ intézmény arányú. De azért csak szóljatok.... Azta Jó.B..K..Eget xar lehet - Á nem vagyok ideges a ****** miatt!!! Holnapután megyünk a kissebbik fiammal ovit kezdeni ott megkérdezem. Nekem is oldalborda pedagógus középiskolában na neki napi 7 óra + 1 tantárgy és Ofő is lessz de legalább van munkája
pocak Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Azta Jó.B..K..Eget xar lehet - Á nem vagyok ideges a ****** miatt!!! Holnapután megyünk a kissebbik fiammal ovit kezdeni ott megkérdezem. Nekem is oldalborda pedagógus középiskolában na neki napi 7 óra + 1 tantárgy és Ofő is lessz de legalább van munkája Én a ****** miatt nem ideges, dühös vagyok! ******** Ofő volt a boszim, elvették az osztályát, akiket most vitt volna másodikba. Ő adta meg nekik az alapokat... ********
Gepard Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Ugye nem kell ide is belinkelnem a szabályzat azon részét amely a politikamentességről szól? Kérem betartani!
straega Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Ugye nem kell ide is belinkelnem a szabályzat azon részét amely a politikamentességről szól? Kérem betartani! Bocs Igaz
Recommended Posts