Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ok, rendben. :D

Kedves Tamás!

Az adott tempomatról beszerezhető információk alapján az egység az ÖN autójába beszerelhető. A beszerelési költség 30 000 Ft.

Amennyiben megvásárolta az egységet a beszereléssel kapcsolatban állunk rendelkezésére.

Szűcs Sándor

Szerviz munkafelvevő

FORMONT AUTOMOBIL KFT.

Szeptemberben ha összejön rá a pénz megvesszük. Ennyiért meg szerintem mi ne vacakoljunk a Bazsi garázsában, inkább oda adom nekik és még garit is vállalnak :) mi meg nem izzadunk két napot :D

Persze olvasva a hszeket akár Johnny féle Opel szervizbe is beadhatnám, amíg megcsinálja én veszek fel pénzt az automatájából :D

Elküldve
Persze olvasva a hszeket akár Johnny féle Opel szervizbe is beadhatnám, amíg megcsinálja én veszek fel pénzt az automatájából :)

A fiat autónak nevezett csodákat 3x rezsiköltségért vállalom. :D

Elküldve
NA és egy ilyet helyrepofozni?

A fényezését csak síkba kell csiszilni mert fehérre fóliáznám az egészet, maradt a motor meg a futómű meg egy kis karosszéria.

2.5_V6

Be kell érte ajánlani 300e.ft-ot.Max. 320e.-t.Ha jó az ár, majd felhívnak. :D

:) :D

Lassan tényleg kiírom, hogy Opel szervíz! :D

Mi lett végül a megoldás?

Elküldve
Mi lett végül a megoldás?

Csere!

Forrasztás,zsugorcső és örülünk.

Na de most megyek,mert végre a sok tuskó hazament a balcsiról és lehet pihizni a parton is. :)

Elküldve

Sziasztok

Nagykőrösön, Cegléden, Abonyban vagy Kecskeméten tudtok boltot, ahol Fuchs titan gt1 pro flexet lehet kapni?

Holnap vinném olajcserére, de nem kapok sehol olajat, és csak legvégső esetben mennék érte Szegedre.

Már nem aktuális, Olajszigetnél van

Elküldve
:lol: :lol:

Mit vittek el?

pénzt. de úgy néz ki megvan, illetve alapos gyanú van.

- csak annyit üzennék a kedves elkövetőnek, hogy menekülj és bújj el!

Elküldve

Múlt héten voltam Kecskeméten reggel, anyut vittem vizsgálatra a kórházba - hát, olyan óriási csúcsforgalom volt reggel 8-kor, hogy ihaj. :lol: Volt jópár sorok közt cikázó őrült is.Remélem, az uszoda előtt nem futottam bele trafiba a 30-as táblánál. KoMa-sokat nem láttam. :lol:

Elküldve
Múlt héten voltam Kecskeméten reggel, anyut vittem vizsgálatra a kórházba - hát, olyan óriási csúcsforgalom volt reggel 8-kor, hogy ihaj. :lol: Volt jópár sorok közt cikázó őrült is.Remélem, az uszoda előtt nem futottam bele trafiba a 30-as táblánál. KoMa-sokat nem láttam. :lol:

Az az időszak főleg az Izsáki úton eléggé forgalmas.Aztán 16:00 körül pedig a városból kifelé menő forgalom nagy.Olyankor aki teheti, inkább kerül a Csalánosi út felé.Kicsivel több, de gyorsabb.

Elküldve

Sziasztok!

Opel Astra G (Caravan) vásárlás előtt állok. Találtam egyet, de én Budapesten élek, de az autó Szentesen van.

Kérdésem, hogy van-e ötletetek, hogy tudnám megnézetni.

Találtam egy másik ígéreteset is: ez pedig Pesten van, a Schillernél (céges autó volt). A Schillerről vannak tapasztalataitok?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.