Turci Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 :) :lol: Lassan tényleg kiírom, hogy Opel szervíz! :D Az ATMet se hagyd le! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Az ATMet se hagyd le! :) :D Szerzek neked UPC supporter polót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Ok, rendben. :D Kedves Tamás! Az adott tempomatról beszerezhető információk alapján az egység az ÖN autójába beszerelhető. A beszerelési költség 30 000 Ft. Amennyiben megvásárolta az egységet a beszereléssel kapcsolatban állunk rendelkezésére. Szűcs Sándor Szerviz munkafelvevő FORMONT AUTOMOBIL KFT. Szeptemberben ha összejön rá a pénz megvesszük. Ennyiért meg szerintem mi ne vacakoljunk a Bazsi garázsában, inkább oda adom nekik és még garit is vállalnak :) mi meg nem izzadunk két napot :D Persze olvasva a hszeket akár Johnny féle Opel szervizbe is beadhatnám, amíg megcsinálja én veszek fel pénzt az automatájából :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Persze olvasva a hszeket akár Johnny féle Opel szervizbe is beadhatnám, amíg megcsinálja én veszek fel pénzt az automatájából :) A fiat autónak nevezett csodákat 3x rezsiköltségért vállalom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Akkor viszont Gepárdnak pedig ne felejtsetek el időpontot kérni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 NA és egy ilyet helyrepofozni? A fényezését csak síkba kell csiszilni mert fehérre fóliáznám az egészet, maradt a motor meg a futómű meg egy kis karosszéria. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...eg._aut-4884549 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 NA és egy ilyet helyrepofozni? A fényezését csak síkba kell csiszilni mert fehérre fóliáznám az egészet, maradt a motor meg a futómű meg egy kis karosszéria. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...eg._aut-4884549 Már vártam mikor találod meg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Már vártam mikor találod meg. :) nézegetem már egy ideje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 NA és egy ilyet helyrepofozni? A fényezését csak síkba kell csiszilni mert fehérre fóliáznám az egészet, maradt a motor meg a futómű meg egy kis karosszéria. 2.5_V6 Be kell érte ajánlani 300e.ft-ot.Max. 320e.-t.Ha jó az ár, majd felhívnak. :D :) :D Lassan tényleg kiírom, hogy Opel szervíz! :D Mi lett végül a megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Fékcsöves mögötti udvaron vannak ezek a járgányok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Mi lett végül a megoldás? Csere! Forrasztás,zsugorcső és örülünk. Na de most megyek,mert végre a sok tuskó hazament a balcsiról és lehet pihizni a parton is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Csere! Forrasztás,zsugorcső és örülünk. De ebből még mindig nem derült ki, mi volt a hibás cucc! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 De ebből még mindig nem derült ki, mi volt a hibás cucc! :lol: Vezérműtengely jeladó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Sziasztok Nagykőrösön, Cegléden, Abonyban vagy Kecskeméten tudtok boltot, ahol Fuchs titan gt1 pro flexet lehet kapni? Holnap vinném olajcserére, de nem kapok sehol olajat, és csak legvégső esetben mennék érte Szegedre. Már nem aktuális, Olajszigetnél van Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 tegnap este betörtek az irodába. de mint tudjuk a KOMA keze messzire elér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 tegnap este betörtek az irodába. de mint tudjuk a KOMA keze messzire elér... :lol: :lol: Mit vittek el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Losi, J0hnny! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Fékcsöves mögötti udvaron vannak ezek a járgányok.... Ismerem, mert vettem már a tulajtól alkatrészeket...OLCSÓN!!! Szívszaggató látvány, neki is lennének tervei a vasakkal, de azok a mocskos anyagiak... Rekord, Ascona, Senator, néhány Omega, Astra (nem jellemző) szóval a régi CIH motoros generáció rozsdásodik ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 :lol: :lol: Mit vittek el? pénzt. de úgy néz ki megvan, illetve alapos gyanú van. - csak annyit üzennék a kedves elkövetőnek, hogy menekülj és bújj el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 pénzt. de úgy néz ki megvan, illetve alapos gyanú van. Ezek szerint tudta, mit és hol kell keresni. :lol: Így azért azért szűkül a kör. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Bazsi jóvoltából újból működik a klíma az Fx-ben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Bazsi jóvoltából újból működik a klíma az Fx-ben! :lol: megmenekültek az allergiások :lol: én is csak azzal élek...meg gyógyszerrel Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Múlt héten voltam Kecskeméten reggel, anyut vittem vizsgálatra a kórházba - hát, olyan óriási csúcsforgalom volt reggel 8-kor, hogy ihaj. :lol: Volt jópár sorok közt cikázó őrült is.Remélem, az uszoda előtt nem futottam bele trafiba a 30-as táblánál. KoMa-sokat nem láttam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Múlt héten voltam Kecskeméten reggel, anyut vittem vizsgálatra a kórházba - hát, olyan óriási csúcsforgalom volt reggel 8-kor, hogy ihaj. :lol: Volt jópár sorok közt cikázó őrült is.Remélem, az uszoda előtt nem futottam bele trafiba a 30-as táblánál. KoMa-sokat nem láttam. :lol: Az az időszak főleg az Izsáki úton eléggé forgalmas.Aztán 16:00 körül pedig a városból kifelé menő forgalom nagy.Olyankor aki teheti, inkább kerül a Csalánosi út felé.Kicsivel több, de gyorsabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GeorgeJung Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Sziasztok! Opel Astra G (Caravan) vásárlás előtt állok. Találtam egyet, de én Budapesten élek, de az autó Szentesen van. Kérdésem, hogy van-e ötletetek, hogy tudnám megnézetni. Találtam egy másik ígéreteset is: ez pedig Pesten van, a Schillernél (céges autó volt). A Schillerről vannak tapasztalataitok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts