Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Miért nem szólsz, nekem vagy Turcinak,hogy hozzunk kintről, én most vettem kint, 30€-ért! :D

Hát mert nem olvasok a gondolataidban :), de amint cserés lesz szólni fogok :D

Elküldve
Hát mert nem olvasok a gondolataidban :D, de amint cserés lesz szólni fogok :D

:D

Nem olvasni kell, hanem kérdezni :lol:

Anno is voltak dolgok kint, amik jóval olcsóbbak voltak, sajnos (vagy szerencsére) ez nem sokat változott 4 év óta... :)

Elküldve

Ma délután,voltunk J0hnnynál, megpróbáltuk lecserélni az omiban az olajat, de sajnos a leeresztő csavart nem tudtuk kiszedni... THX a segítséget! :D (nagyon kellene már "valakinél" csinálni 1 aknát), így majd marad hétfőre...

Hazafelé jövet, Tomi piros astráját láttam a széchényibe az univer parkolóba... :)

Elküldve
Ma délután,voltunk J0hnnynál, megpróbáltuk lecserélni az omiban az olajat, de sajnos a leeresztő csavart nem tudtuk kiszedni... THX a segítséget! :D (nagyon kellene már "valakinél" csinálni 1 aknát), így majd marad hétfőre...

Hazafelé jövet, Tomi piros astráját láttam a széchényibe az univer parkolóba... :)

Igen ott volt.

Elküldve
:D

Nem olvasni kell, hanem kérdezni :D

Anno is voltak dolgok kint, amik jóval olcsóbbak voltak, sajnos (vagy szerencsére) ez nem sokat változott 4 év óta... :)

Még egy dolgot nézhetnél nekem kint.

Annó te hoztad Gepinek az a fajin nagy elektromos hűtőtáskát.

Turci nézett kint és 50 eruóért látott. Ha esetleg belebotlanál olcsóbban gondolj már rám.

Elküldve
Nálam a tanyán van akna holnap ugyis inni kellene /illetve tejet fakasztani/ :)

Gratulálok nektek! :D

Nálam is van akna az egyik garázsban, de sajna, be kell temetni, mert omlik a fala...

Elküldve

Délután elléptem Losi pajtihoz!Pajtás nézőbe meg kicsit dumálni!No szerelés lett a móka vége!Persze nem nagy csak kuplung bovden csere volt!Köszke a közre működést!Bazsinak így csak a légkürtöt kell beszerelnie holnap! :) De fincsi lesz!

Elküldve
Délután elléptem Losi pajtihoz!Pajtás nézőbe meg kicsit dumálni!No szerelés lett a móka vége!Persze nem nagy csak kuplung bovden csere volt!Köszke a közre működést!Bazsinak így csak a légkürtöt kell beszerelnie holnap! :D De fincsi lesz!

Így van ez. Vagy ivás vagy szerelés lesz a vége.... :) :D

Elküldve
Délután elléptem Losi pajtihoz!Pajtás nézőbe meg kicsit dumálni!No szerelés lett a móka vége!Persze nem nagy csak kuplung bovden csere volt!Köszke a közre működést!Bazsinak így csak a légkürtöt kell beszerelnie holnap! :D De fincsi lesz!

Nincs mit.Nem nagy bonyolultság, Bazsi meg így ráér mókázni az IFA kürt készlettel! :) :D :D

Elküldve

namostanmegazvan, hogy megvettem nagy erőkkel a Nokia C5 telefonomat. De sajnos használni nem tudom. most lehet kövezni de kérem vissza a régi nokiámat. sajnos az felújításra szorul, ami 19.000 Ft-ba kerül. Tehát ha valaki adna az 1 hónapos C5-ért ennyit akkor én nagyon boldog lennék és lenne egy igazi classic nokiám.

Elküldve

sajnálom...

na majd beadom valami telefonos kereskedésbe azt kész

mert nekem ez nem kell

amíg a régi nincs kész addig marad de az max 2 hét...

Köszi Udi!

Tempomat esetleg?

Elküldve
Még egy dolgot nézhetnél nekem kint.

Annó te hoztad Gepinek az a fajin nagy elektromos hűtőtáskát.

Turci nézett kint és 50 eruóért látott. Ha esetleg belebotlanál olcsóbban gondolj már rám.

Ok,majd szétnézek! :D

Amit adtál kütyüt,sajnos nem jó,beszéltem Bazsival is, mondta, hogy nem tudta Ő sem,hogy jó-e... :D

Így holnap irány a bontó, remélem sikerül szerezni jót :)

Elküldve
Ok,majd szétnézek! :D

Amit adtál kütyüt,sajnos nem jó,beszéltem Bazsival is, mondta, hogy nem tudta Ő sem,hogy jó-e... :D

Lambda

Elküldve

Köszi Udi!

elküldtem a fiat szerviznek, hogy beszerelik-e úgy hogy a gari megmaradjon.

Meg megkérdezem kint!

Ha minden összeáll szeptemberben megrendeljük és lehet Bazsinál betesszük :)

Elküldve
Ok,majd szétnézek! :lol:

Hát benne volt a pakliban sajna :D

Azért ne dobd ki, elrakom. Hátha a csati jó lesz még egyszer :D

Elküldve
Köszi Udi!

elküldtem a fiat szerviznek, hogy beszerelik-e úgy hogy a gari megmaradjon.

Meg megkérdezem kint!

Ha minden összeáll szeptemberben megrendeljük és lehet Bazsinál betesszük :)

Ok, rendben. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.