J0hnny Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 Idéz Nem igazán..... De ha ajándékba kapnék egy Tigrust, találnék neki helyet.... 8) :lol: Megnyerted a lottót? :lol:
corsarulez Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 Próbálkozom....... :lol: Ha igen, mindenki mehet egy kört a Speedsteremmel! :wink:
Turner Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 Idéz Próbálkozom....... :lol: Ha igen, mindenki mehet egy kört a Speedsteremmel! :wink: Én is? :wink:
Speed Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 Idéz Most olvastam a helyi lapban: A városi Rendőrkapitány beszámolója szerint Nagykőrös az egyetlen olyan város Pest megyében ahol nincs sebességmérő eszköz... De igéretet tett arra, h 2006-ban mikor a 2005-ös évet értékeli, ezt a mondatot nem fogja tudni elmondani. Asszem ezért van nekem még jogsim :lol: mer' gyorsan nem megyek, de azt a sebességet mindenhol... Berlina! Nem akarlak elkeseríteni, de én már nem egyszer láttam Nagykőrösön (a Kecskeméti felőli végén) rendőröket 3 lábú géppel kamerázni! Szóval azért annyira ne legyél nyugodt!
Speed Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 Idéz Hello! Most beszéltem anyuval és a Gergő egyre jobban van a ct szerinte rendbe fog jönni, holnap már tolokocsikázhat meg ilyenek és szép lasan felépül! Na most egy nagy kő esett le a szivemről! :lol: Ez tényleg jó hír! :lol: Csatlakozom az "örömködőkhöz"! :wink:
warwolf Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 Idéz Próbálkozom....... :lol: Ha igen, mindenki mehet egy kört a Speedsteremmel! :wink: Mármint hogy, gondolom a saját Speedsterével! :lol:
berlina Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 nagyon régebben én is láttam ott trafit, de mostanában vagy legalább másfél éve már nem... lehet, hogy elromlott és nem kaptak másikat, vagy nem akartak kapni másikat. Mostanában csak igazoltatni láttam őket... :lol:
uhuhu Elküldve Május26, 2005 Elküldve Május26, 2005 KÖSZÖNTSÜK ÚJ KECSKEMÉTI KLUBTAGUNKAT ÚJRATÖLTVÉT!!!!! :wav: aki már háromnegyedéig klubtag, csak még nem töltötte ki a jelentkezési lapot! :roll: ezt itten találja: :arrow: http://www.opelclub.hu/index.php?option=co...mid=1&Itemid=45 A kecskeméti szekció elött le a kalappal!! :prayer: Természetesen várjuk Őt a találkozóra, már akár 1 napra is! :wink: :lol:
Hagalex Elküldve Május26, 2005 Elküldve Május26, 2005 :lol: :lol: 8) Gratula Dénes!! Most aztán be kell ám űlni valakihez!!!! Kötelezőőőőő!!
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Elküldve Május26, 2005 Le a kalappal a szexció előtt szépen gyarapodik...:wink:
corsarulez Elküldve Május26, 2005 Elküldve Május26, 2005 Üdv Dénes! Gyere vadkertre! Meg mini-meetekre is! :lol:
Hagalex Elküldve Május26, 2005 Elküldve Május26, 2005 Gyere,gyere,gyere,gyere,gyere,gyere!!! 8) :lol: :lol: :lol:
Hagalex Elküldve Május26, 2005 Elküldve Május26, 2005 :oops: :oops: :oops: Valaki kűggyön má' egy szeksönös telefonlistát mer ehagytam! :Hangman: tenkjú 8)
Joee Elküldve Május26, 2005 Elküldve Május26, 2005 Hello! Sajnos Dénes nem tud jönni Vadkertre , de azt mondta még ezt meg fogjuk bánni , amit tettünk. Csak legyen egy olyan esemény, ahova senki nem kocsival megy :lol:
Gepard Elküldve Május26, 2005 Elküldve Május26, 2005 Idéz Hello! Sajnos Dénes nem tud jönni Vadkertre , de azt mondta még ezt meg fogjuk bánni , amit tettünk. Csak legyen egy olyan esemény, ahova senki nem kocsival megy :lol: Miért lesz olyan? :lol: :lol: :lol:
Dini Elküldve Május26, 2005 Elküldve Május26, 2005 Halliho! Nem is tudom mivel kezdjem! Hálám uldözni fog mindegyikötöket! Egy biztos szelidkor mentek a detoxaba! Kecskemet sexcio részére ugyérzem be fogok guritani valami söröcke félét de nem kevesebbet mint 50l! Nektek végetek!! Köszönöm mégegyszer! Dénes
Joee Elküldve Május26, 2005 Elküldve Május26, 2005 Idéz Halliho! Nem is tudom mivel kezdjem! Hálám uldözni fog mindegyikötöket! Egy biztos vadkerten mentek a detoxaba! Kecskemet sexcio részére ugyérzem be fogok guritani valami söröcke félét de nem kevesebbet mint 50l! Nektek végetek!! Köszönöm mégegyszer! Dénes Te Dénes! Nem Szelidet akartal írni Vadkert helyett? :lol: :lol:
Hagalex Elküldve Május27, 2005 Elküldve Május27, 2005 Hát...............Szelídvadkerten!! Mé?? Az nem jó?? Annyi sörtől má'" úgyis mindegy lesz, nem?? 8) :roll: :lol:
pjoc Elküldve Május27, 2005 Elküldve Május27, 2005 Helló Lesznek tőlletek olyanok, akik szombaton terveznek menni? Ha igen akkor csatlakoznék hozzátok valahol!Ha lehet! :lol:
Joee Elküldve Május27, 2005 Elküldve Május27, 2005 Idéz Helló Lesznek tőlletek olyanok, akik szombaton terveznek menni? Ha igen akkor csatlakoznék hozzátok valahol!Ha lehet! :lol: J0hnny ha jól tudom szombatn délután 2 óra fele tervezi a menetet, majd beszéld meg vele. Szerintem délután lesz itt, mert úgytudom most dolgozik :lol:
pjoc Elküldve Május27, 2005 Elküldve Május27, 2005 Idéz J0hnny ha jól tudom szombatn délután 2 óra fele tervezi a menetet, majd beszéld meg vele. Szerintem délután lesz itt, mert úgytudom most dolgozik :lol: Köszi, de én a reggeli órákra gondoltam, olyan 9-10-11 körül. :lol: Nekem ez a reggel! :lol:
Tom Elküldve Május27, 2005 Elküldve Május27, 2005 Mi Gelkóval elvileg olyan tájban megyünk le. De még az autópály nem tuti. Ha igen, akkor viszont döccenhetnénk Kecsón valahol. :wink:
Recommended Posts