Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
És tényleg olyan jó állapotban van, mint ahogy a képeken látszik? Mechanikusan?

Szépen kivan takarítva, be ugyan nem indítottam, de valszeg holnap jobban megnézem és kerülünk vele egyet, ha Losi is velem jön.

Ádám barátomnak lenne, a régi rönó 19-ét is beszámolnák neki és kicsi hitel is beleférne.

Elküldve
Ha jól látom bajonet záras, szerintem Ó gyűrűs, valszeg nem tömít már. Kiszed, megnéz, ha más nem akkor szilót neki! :)

Kicsit nagyobb szívás, ugyanis befelé jön ki.tehát bontani kell hozzá, kezdve a kipuffal, ésatöbbiésatöbbi......

Elküldve
Kicsit nagyobb szívás, ugyanis befelé jön ki.tehát bontani kell hozzá, kezdve a kipuffal, ésatöbbiésatöbbi......

Tiszta öröm és boldogság :)

Elküldve
Nem kell neki dízel.

Itt beszámolják a régi rönót is, nem kell neki az eladással bibelődni.

Holnap van időd ezt velem megsasolni?

Meló után ráérek.14:00 Rlz.Egyébként ha elég nyomott áron tolja be a keróba a renót, lesz az az aberrált aki megveszi! :) Nagyon magas labdára ezektől sem kell tartania.Piaci ár -50-80e.

Elküldve
Kapott felülről egy kis pampucot, ha még mindig szivárog akkor reggel szétszedem :D

Hát ez nem jött össze úgy látom, marad a holnap reggeli szétszedés :)

Elküldve
Gumigyűrűt is kapok meteorban szerinted?

Szvsz igen, csak vidd a jeladót is, hogy arra kell.Nem tudom mikor cseréltél olajat, de ha időszerű, mivel amúgy is le kell engedni a karter levétele előtt, érdemes azokba a cumókba is beruházni. :)

Elküldve
Gumigyűrűt is kapok meteorban szerinted?

Olaj le, karter le.

Kitakarít, elmos.

Ha kell gyári tömítőpaszta szójjá, van.

Hol és mikor csinálod?

Mennék kontárkodni! :)

Elküldve
Szvsz igen, csak vidd a jeladót is, hogy arra kell.Nem tudom mikor cseréltél olajat, de ha időszerű, mivel amúgy is le kell engedni a karter levétele előtt, érdemes azokba a cumókba is beruházni. :D

3000 km van kb az olajba :)

Elküldve
Olaj le, karter le.

Kitakarít, elmos.

Ha kell gyári tömítőpaszta szójjá, van.

Hol és mikor csinálod?

Mennék kontárkodni! :)

Holnap délelőtt, itthon. (Gabinál szabadság van, és Zánka előtt jó lenne megcsináljam)

Este megyek melózni, addig be kellene fejezzem.

Elküldve
Holnap délelőtt, itthon. (Gabinál szabadság van, és Zánka előtt jó lenne megcsináljam)

Este megyek melózni, addig be kellene fejezzem.

Kabbe! :D

Pedig van campingszékem, gyönyörűen tudom róla osztani az észt!

Kérdezd csak meg Gabit! :)

Elküldve
Kabbe! :D

Pedig van campingszékem, gyönyörűen tudom róla osztani az észt!

Kérdezd csak meg Gabit! :)

Lehet meg kellene várjalak, mert akkor legalább beleülnék a campingszékbe :D :D

Elküldve
Mesélte!Papírkutya! :) :D

...és azt is, hogy a mesterpapírjával a kezében már a turbócsövet nem tudja visszarakni? Tomi vízcsövéről és olajleeresztő csavarjáról ne is beszéljünk és még sorolhatnám...de biztos bennem van a hiba. :D

Ja és ugye én az ovis szintről is eltávolodtam, mivel nem a háta mögött beszélem ki azokat, akik pénzt vittek a házhoz és nem a barátaimat húzom le pénzzel, amikor szarban vannak...hagyjuk ezt inkább. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.