Dini Elküldve Május24, 2005 Elküldve Május24, 2005 MOst éppen nem tervezek kocsi vásárlást ha ig átgondolom!
Dini Elküldve Május24, 2005 Elküldve Május24, 2005 Ja de modell auto épitésben nem tud nekem alaki segíteni?
Dini Elküldve Május24, 2005 Elküldve Május24, 2005 Komolyan az a célom hogy megépítsem 1:6 os mast a volt kicsi opelomnak! vagy robano motorsba vagy elektro ez meg kerdese
Speed Elküldve Május24, 2005 Elküldve Május24, 2005 Komolyan az a célom hogy megépítsem 1:6 os mast a volt kicsi opelomnak! vagy robano motorsba vagy elektro ez meg kerdese Drága barátom... nem mindegy, hogy modell, vagy makett! A modelleken csak egy műanyag - rugalmas - borítás van... Egy elasztikus sima burkolat. Azoknál nem nyílik sem az ajtó, sem semmi! Azt egyben le lehet venni és kész. Ha találsz ilyen burkot F Astraban, akkor meg tudod csinálni... ha nem... akkor van szopacs! Amúgy nyilván az sem mindegy, hogy milyen alvázat veszel, mert ezek az alvázak sem kompatibilisek - egymás burkolataival... :lol:
Gepard Elküldve Május24, 2005 Elküldve Május24, 2005 Amúgy nyilván az sem mindegy, hogy milyen alvázat veszel, mert ezek az alvázak sem kompatibilisek - egymás burkolataival... :lol: Azért ez nem akkora tragédia, kapható pl: a www.modell.hu -n rc modellek/Mugen MSX-3 és ettől lefelé olyan alváz amire csak a megfelelő pl:Wauxhall Astra (igaz ez G) kasztnit kell rá tenni a megfelelő méretben és kész. Az igaz, hogy nem mind kompatibilis a másikkal, de jó választással van esély összerakni egy jó kis kocsit.
berlina Elküldve Május24, 2005 Elküldve Május24, 2005 De Dénes, az 1:6 az nem kicsi! :lol: ----- Most olvastam a helyi lapban: A városi Rendőrkapitány beszámolója szerint Nagykőrös az egyetlen olyan város Pest megyében ahol nincs sebességmérő eszköz... De igéretet tett arra, h 2006-ban mikor a 2005-ös évet értékeli, ezt a mondatot nem fogja tudni elmondani. Asszem ezért van nekem még jogsim :lol: mer' gyorsan nem megyek, de azt a sebességet mindenhol... --- A másik történés, amiről csak most értesültem: 05/14-n: MAMS Tömegsport Bajnokság és Kupa - 05.14. 1. ford. - Nyársapát - Ex, Senior, A, B: 125-250, légh. pedig lehet, hogy érdekes lett volna. de lesz még, és Kecskeméten is: MAMS Versenynaptár/kiírás 2005
Dini Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 Na jo igazad van utána jártam 1:8 nál nem igazán van nagyobb!
Dini Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 Haliho szekcio! A kérdés a kovetkező! Találtam BMW M3 as modelt 1:7 (60cm hosszú, 24cm széles), sebesége 40-45km/h Csak azért irogatom ide be hogy van több darab is és ha valakit érdekel akkor szoljon nekem árat majd tudom akkor mondani de jó árba! Alényeg az hogy 4 frekvenciában kapható tahát versenyre is alkalmas meg 4 szinben is van!!! 20:00 tol terforton vagyok vagy pü vagy e-mail vagy sms barhol akit érdekel és nem kell kapkodni van bőven! BYBY
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 Engem speckó lehet, hogy érdekelne egy... ..de erősen árfüggő... :roll:
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 Köszi! Úgy néz ki esetlegesen érdekelne egy fekete, de jó lenne majd tudni a postaköltséget...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 Oksi akkor ha tudsz valamit dobj egy Pü-t légyszi... :wink:
Dini Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 Hello! Most beszéltem anyuval és a Gergő egyre jobban van a ct szerinte rendbe fog jönni, holnap már tolokocsikázhat meg ilyenek és szép lasan felépül! Na most egy nagy kő esett le a szivemről!
warwolf Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 Hello! Most beszéltem anyuval és a Gergő egyre jobban van a ct szerinte rendbe fog jönni, holnap már tolokocsikázhat meg ilyenek és szép lasan felépül! Na most egy nagy kő esett le a szivemről! Iszonyat mázli, határtalanul örülök, és sztem örülünk neki!Mindenki, kivétel nélkül!Cseresznyétek volt! :smt041
Joee Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 Iszonyat mázli, határtalanul örülök, és sztem örülünk neki!Mindenki, kivétel nélkül!Cseresznyétek volt! :smt041 Eggyetértek Wolfi barátommal. :wink:
warwolf Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 Én is örülök, jó jó híreket kapni! :lol: Kövezz meg, te teccik az új avatarod! :lol: :lol: :lol: :wink:
Turner Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 Hello! Most beszéltem anyuval és a Gergő egyre jobban van a ct szerinte rendbe fog jönni, holnap már tolokocsikázhat meg ilyenek és szép lasan felépül! Na most egy nagy kő esett le a szivemről! Ezt még én is hallottam. :wink: Sejtem mit érzel,a hugom hasonlóan karambolozott,ezelőtt pár éve...Ő mellette egy barátnője ült.Ő megúszta kisebb zúzódásokkal,de a leányzó komolyabban sérült.Elég sok időnek kellett eltelnie,míg feldolgozta a dolgot.Szerencsére a barátnője is felépült azóta.
corsarulez Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 Kövezz meg, te teccik az új avatarod! :lol: :lol: :lol: :wink: hehehe, köszi! Még gondolkázok rajta....... :roll: :wink:
Turner Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 hehehe, köszi! Még gondolkázok rajta....... :roll: :wink: Van még hely a garázsban? :lol:
corsarulez Elküldve Május25, 2005 Elküldve Május25, 2005 Nem igazán..... De ha ajándékba kapnék egy Tigrust, találnék neki helyet.... 8) :lol:
Recommended Posts