Kacsero Elküldve Június23, 2011 Elküldve Június23, 2011 Sziasztok Kellene nekem egy kis help. Találtam kecskeméten 4db kerékagyat a kocsimhoz, de a srác nem hajlandó feladni a cuccot postán. Meg tudná nekem valaki tenni hogy átveszi tőle és feldobja postára? Nagyon hálás lennék. Üdv, Zsoltee Hy! Küldj pü-ben kontaktot, és átveszem. :D
Zsoltee Elküldve Június23, 2011 Elküldve Június23, 2011 Hy! Küldj pü-ben kontaktot, és átveszem. :D Szia Köszönöm szépen, de már megoldottam a problémát. :D
farkas.petra33 Elküldve Június23, 2011 Elküldve Június23, 2011 Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni hogy szerintetek erre az alkatrészre ez jó ár vagy? http://www.bonto-kereso.hu/alkatreszek/ope...harito-merevito szóval erre 25eFt-ott kaptam. Csáó
warwolf Elküldve Június23, 2011 Elküldve Június23, 2011 Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni hogy szerintetek erre az alkatrészre ez jó ár vagy? rossz link szóval erre 25eFt-ott kaptam. Csáó Kicsit pontosabban ha lehetne. :D
J0hnny Elküldve Június23, 2011 Elküldve Június23, 2011 Voltam ma Kornél barátomnál. Tudjátok, ő az, aki 2 éve abban a hülye, értelmetlen autóbalesetben meghalt a 4-esen...ma lenne 30 éves. Szülők és barátok 6-kor találkoztunk a sírnál és én vittem 6 üveg sört meglepetés képpen. Megvártam míg mindenki megjön és megkérdeztem a többiektől, hogy iszunk-e egy sört vele...nagy csend, majd igen volt mindeki részéről a válasz. Elővettem a behűtött söröket és kiosztottam mindenkinek, majd a végén felbontottam neki is egyet és a fejfa elé raktam. Ott tört el mindenkinél a mécses... Tudom, hogy temetőben nem lehetne inni és hasonlók...de ne mán, aki ismerte és tudja milyen volt...nem akarok picsogva emlékezni a barátomra, ő is ugyanígy tenne, ha én feküdnék most ott a helyén. R.I.P. Beerka barátom...
Stefan Elküldve Június23, 2011 Elküldve Június23, 2011 Voltam ma Kornél barátomnál. Tudjátok, ő az, aki 2é ve abban a hülye,értelmetlen autóbalesetben meghalt a 4-esen...ma lenne 30 éves. Szülők és barátok 6-kor találkoztunk a sírnál és én vittem 6 üveg sört meglepetés képpen. Megvártam míg mindenki megjön és megkérdeztem a többiektől, hogy iszunk-e egy sört vele...nagy csend, majd igen volt mindeki részéről a válasz. Elővettem a behűtőtt söröket és kiosztottam mindenkinek, majd a végén felbontottam neki is egyet és a fejfa elé raktam. Ott tört el mindenkinél a mécses... Tudom, hogy temetőben nem lehetne inni és hasonlók...de ne mán, aki ismerte és tudja milyen volt...nem akarok picsogva emlékezni a barátomra, ő is ugyanígy tenne, ha én feküdnék most ott a helyén. R.I.P. Beerka barátom... Respect! :D
warwolf Elküldve Június24, 2011 Elküldve Június24, 2011 Szintén Respect. Tegnap mi is rossz hírt kaptunk a melóhelyen.Egy beszállítónk sofőre meghalt az otthonában.Reggel felvette az autót, majd haza ment, és várta az úticélt. 11 óra körül rosszul lett, és mire kiértek a mentők, meghalt.Nem volt több 40-41 évesnél.Egy végtelenül jófej, mindig életvidám fickó volt, mindig benne volt a hüljeségben, soha nem türelmetlenkedett, soha nem volt paprikás hangulatban.Egy B Vekije volt 2.0 diesel, idén akarta lecserélni egy C Vekire. 2 gyerkőc maradt utána, és egy feleség. -Viszlát urak!- Köszönt el tőlünk tegnap előtt délután is, a szemében csibészes mosollyal.Nem gondoltunk volna, hogy utoljára hallottuk ezt tőle. :D Neki eddig volt megírva a története itt a földön, ebben a dimenzióban. -Viszlát urak!- :D Még mindig itt cseng a hangja és fogom hallani még nagyon sokáig. :D Béni Zoltánnak hívták.
aXXon Elküldve Június24, 2011 Elküldve Június24, 2011 R.I.P. Beerka barátom... Maxi respect. Nem is tudtam, hogy ő már nincs közöttünk. Még a 623-ból ismertem, meg irc-ről, egyszer kétszer söröztünk együtt, igazi jó arc volt. Egy pár percet ültem megkukulva, mire tudtam reagálni. Sajnálom, nagyon jó ember volt.
warwolf Elküldve Június24, 2011 Elküldve Június24, 2011 Ma toltam egy Kecskemét-Kiskőrös-Szigetszentmiklós-régi 5ös-Kecskemét vonalat (240km kb.).Siklóernyőmet vittem műszakira.Továbbá megértettem, miért nem a város az igazi lételeme a vektornak.Bazzeg itt nem kell tökölni, meg makkozni egy előzésnél, vissza3 oszt' gyí. Sajnálni fogom emiatt, hogy elviszik majd, de az új tulajnak meg pont ilyen igénybe vételre kell.Ótópálya, utazó 130km/h, tempomat be, és hello. Nem városban tötymörögni. :D
farkas.petra33 Elküldve Június24, 2011 Elküldve Június24, 2011 Sziasztok! Rátaláltam erre az oldalra alkatrész keresés közben és egész jó tudom nektek is ajánlani. www.bonto-kereso.hu Egyébként miért nincs olyan rész a forumokban ahol tudnánk egymásnak segíteni hogy mit honnan érdemes venni? Üdv.
Kacsero Elküldve Június24, 2011 Elküldve Június24, 2011 Sajnálni fogom emiatt, hogy elviszik majd, de az új tulajnak meg pont ilyen igénybe vételre kell.Ótópálya, utazó 130km/h, tempomat be, és hello. Nem városban tötymörögni. :D Akkor már meg is van a leendő gazdája? :D
warwolf Elküldve Június25, 2011 Elküldve Június25, 2011 Egyébként miért nincs olyan rész a forumokban ahol tudnánk egymásnak segíteni hogy mit honnan érdemes venni? Üdv. Évek alatt kialakult az a kapcsolatrendszer itt a klubbon belül, amiben tudjuk, hogy honnan lehet/érdemes venni bontott cuccokat. Amúgy van külön téma is ennek, az eladó szakaszban. ÍME.
Gabibácsi Elküldve Június25, 2011 Elküldve Június25, 2011 Gepárd, 5-ösre este 8 körül nem kanyarodtál ki véletlen?
pocak Elküldve Június25, 2011 Elküldve Június25, 2011 Ma toltam egy Kecskemét-Kiskőrös-Szigetszentmiklós-régi 5ös-Kecskemét vonalat (240km kb.).Siklóernyőmet vittem műszakira.Továbbá megértettem, miért nem a város az igazi lételeme a vektornak.Bazzeg itt nem kell tökölni, meg makkozni egy előzésnél, vissza3 oszt' gyí. Sajnálni fogom emiatt, hogy elviszik majd, de az új tulajnak meg pont ilyen igénybe vételre kell.Ótópálya, utazó 130km/h, tempomat be, és hello. Nem városban tötymörögni. :D Lehet, hogy hülye ötlet (tuti az!) :P , de a Vectrát eladod. Lesz lóvé. :D A siklóernyőn van új műszaki. És szeretsz ernyőzni. Műszak előtt nagydomb, oszt huss a céghez. Elég nagy az udvar a landoláshoz. Ha esik, ernyő van a fejed felett. A hazamenés részletei még nincsenek kidolgozva, de ennyi "segítség" után valamit gondolkodj te is. :D
Kacsero Elküldve Június25, 2011 Elküldve Június25, 2011 Lehet, hogy hülye ötlet (tuti az!) :lol: , de a Vectrát eladod. Lesz lóvé. :D A siklóernyőn van új műszaki. És szeretsz ernyőzni. Műszak előtt nagydomb, oszt huss a céghez. Elég nagy az udvar a landoláshoz. Ha esik, ernyő van a fejed felett. A hazamenés részletei még nincsenek kidolgozva, de ennyi "segítség" után valamit gondolkodj te is. :D :lol: :D :P
warwolf Elküldve Június25, 2011 Elküldve Június25, 2011 Lehet, hogy hülye ötlet (tuti az!) :P , de a Vectrát eladod. Lesz lóvé. :D A siklóernyőn van új műszaki. És szeretsz ernyőzni. Műszak előtt nagydomb, oszt huss a céghez. Elég nagy az udvar a landoláshoz. Ha esik, ernyő van a fejed felett. A hazamenés részletei még nincsenek kidolgozva, de ennyi "segítség" után valamit gondolkodj te is. :D A dolognak annyi szépséghibája van, hogy Kmét és 4km-es körzete MCTR, tehát rep.tilalmi légtér.A dombról amúgy is tilos ilyesmit csinálni, tehát mire leérnék, már a járőr is ott várna, a felszerelésemet elkoboznák, engem feljelentene egyszer a rendőrség, aztán pedig a légügyi hatóság is.A számla végösszege a lefoglalt cuccal együtt verné a 300e.ft-ot, továbbá egy életre eltiltanának a repüléstől..Szal nem jó 5let.... :D
tomi023 Elküldve Június25, 2011 Elküldve Június25, 2011 verné a 300e.ft-ot, ennyiért már csak a legkeményebbek ugranak :D
spzoli Elküldve Június25, 2011 Elküldve Június25, 2011 Losi, mit írtál cs-n??? Tomi már sopronban lakozik? Ha ez igaz, akkor Tomi felhívlak. :D Felhívtam, megbeszéltük. :D
straega Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Ilyenről sem hallottam még... :D mintha egy fekete vagyis vörös lyukból jönnének a látogatók királyság ez nekem is új :D
J0hnny Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Ilyenről sem hallottam még... :D Spirte-nak hívják és nem meglepő, csak lentről alig látható.
Gepard Elküldve Június27, 2011 Elküldve Június27, 2011 tényleg, kartervédőd megvan még? megyünk majd Erdélybe, lehet oda érdemes lenne felraknom... Egyelőre még itt van a garázsban. Gepárd, 5-ösre este 8 körül nem kanyarodtál ki véletlen? Astrával nem lehettem, a Vekivel már hamarabb, kérdés melyiket láttad? Csabi hívtalak a napokban de nem jött össze, mikor vagy elérhető?
Recommended Posts