Turci Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Hatalmas élménybe volt részem!Jöttem haza Salzburg előtt 40Kmre rendőrautó kivett!Papírok annak rendje s módja szerint!Azt hittem elengednek de nem!Első ablak fel azt láss csodát fóliás!Nem is kellett több mondja ha leszedem tovább mehetek persze ha ki fizettem a bírságot 100 eurót!Ha nem szedem le akkor is mehetek csak akkor 200 euró után!Na mondom jaffa!Na mondom akkor már szedem is le!A vicc az hogy már meg voltak a színezett üvegek előre!
Joee Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Gepard írta: Ha nem lenne vadászati tilalom. Turci most ért haza.................. remélem................. taxi vitte......... Megittunk ketten egy doboz sört.....................5 literest................. Azt még picit még megfejeltük az éjszaka. :D
warwolf Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Turci írta: Hatalmas élménybe volt részem!Jöttem haza Salzburg előtt 40Kmre rendőrautó kivett!Papírok annak rendje s módja szerint!Azt hittem elengednek de nem!Első ablak fel azt láss csodát fóliás!Nem is kellett több mondja ha leszedem tovább mehetek persze ha ki fizettem a bírságot 100 eurót!Ha nem szedem le akkor is mehetek csak akkor 200 euró után!Na mondom jaffa!Na mondom akkor már szedem is le!A vicc az hogy már meg voltak a színezett üvegek előre! 26e.ft egy fóliáért.Remek kis bírság. :D
J0hnny Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 warwolf írta: 26e.ft egy fóliáért.Remek kis bírság. :D Kb annyi lenne a morzsára a Llumar fólia...na ezért nem rakom fel. :D
Turci Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 J0hnny írta: Kb annyi lenne a morzsára a Llumar fólia...na ezért nem rakom fel. :D Kicsit el vagy tévedve!Engem azért büntetett meg a rendőr mert németbe tilos a két első ajtó üvegét fóliázni!Hátul lehet bármi!
spzoli Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Turci írta: Kicsit el vagy tévedve!Engem azért büntetett meg a rendőr mert németbe tilos a két első ajtó üvegét fóliázni!Hátul lehet bármi! Itthon is 70% fényáteresztésnek kell maradnia. Mivel a gyári zöld üveg már pont ott van, ezért csak átlátszó, betörés, vagy hővédő fóliát lehet tenni előre.
J0hnny Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Turci írta: Kicsit el vagy tévedve!Engem azért büntetett meg a rendőr mert németbe tilos a két első ajtó üvegét fóliázni!Hátul lehet bármi! Ez itthon is így van. :D
Kacsero Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Srácok! Nincs valakinek véletlenül elfekvőben 1 számítógépe, kb. 1 hónapra kölcsönbe? :D
pocak Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Én már rájöttem arra, hogy a kocsikba utólagos extrát tenni csak egy dolgot szabad, mégpedig az anyósülésre. Könnyen cserélhető dögös kis pi...át!!! Cserélni egyszerű: Húzzáahalálvéreresf...batehülyepi..avazze!!
J0hnny Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 pocak írta: Én már rájöttem arra, hogy a kocsikba utólagos extrát tenni csak egy dolgot szabad, mégpedig az anyósülésre. Könnyen cserélhető dögös kis pi...át!!! Cserélni egyszerű: Húzzáahalálvéreresf...batehülyepi..avazze!! Erre Tomi már régen rájött! :D :D :D
warwolf Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 J0hnny írta: Erre Tomi már régen rájött! :D :D :D Tiédbe mikor szerelünk ilyesmi extrát papa? :lol: :P :lol:
J0hnny Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 warwolf írta: Tiédbe mikor szerelünk ilyesmi extrát papa? :P :D :D Majd ha én is leszek olyan elvakult, hogy igába hajtom a fejem! :D
J0hnny Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Pisti! Ugye telefonáltál? Ne kelljen már ezért is könyörögni...vagy akkor add ád a kontaktot! :D
warwolf Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 J0hnny írta: Majd ha én is leszek olyan elvakult, hogy igába hajtom a fejem! :D Nem azt mondtam, hogy faragósat, hanem akár csak ideigleneset.....próba képpen! :D Még is hogy mutat na! :D
J0hnny Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 warwolf írta: Nem azt mondtam, hogy faragósat, hanem akár csak ideigleneset.....próba képpen! :D Még is hogy mutat na! :D Vagy impala vagy semmi! :D
pocak Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 warwolf írta: Ideje megismerkedni más márkával! :D Vagy Impala, vagy semmi! :D :D Asszem amit kaptál, úgy hívják: öngól! :P
pocak Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 J0hnny írta: Majd ha én is leszek olyan elvakult, hogy igába hajtom a fejem! :D Nem beszarni! A lényeg, hogy könnyen cserélhető (vagy dobható) legyen az extra!
warwolf Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 pocak írta: Asszem amit kaptál, úgy hívják: öngól! :D Miértis? :D
tomi023 Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 J0hnny írta: Erre Tomi már régen rájött! :D :D :D na akkor ebben lehetne utánozni :P :lol: :lol:
Gabibácsi Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 őőő, nekem szeptemberben lesz az esküvőm, éppen Kecskeméten :D
J0hnny Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 tomi023 írta: na akkor ebben lehetne utánozni :D :D :D Végülis te se dumálj, minden hétvégén a gyóntató székenél térdelsz! :P
tomi023 Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 Gabibácsi írta: őőő, nekem szeptemberben lesz az esküvőm, éppen Kecskeméten :D addig még rengeteg idő van! :D
Gabibácsi Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 tomi023 írta: addig még rengeteg idő van! :D végülis igaz :D hétvégén is megyek le (mert már rég pösti lettem, de kecsón születtem), ha egy fehér vauxhall-ra átalakított astrát láttok , én vagyok
Gepard Elküldve Június22, 2011 Elküldve Június22, 2011 Gabibácsi írta: végülis igaz :D hétvégén is megyek le (mert már rég pösti lettem, de kecsón születtem), ha egy fehér vauxhall-ra átalakított astrát láttok , én vagyok Péntek este 8 körül meg is látogathatsz bennünket a piaci abc mellett az El Bandi környékén.
Gabibácsi Elküldve Június22, 2011 Elküldve Június22, 2011 Gepard írta: Péntek este 8 körül meg is látogathatsz bennünket a piaci abc mellett az El Bandi környékén. meglátom, asszonnyal leszek, meló után fáradtan, megyünk ki Helvéciára tényleg, kartervédőd megvan még? megyünk majd Erdélybe, lehet oda érdemes lenne felraknom...
Recommended Posts