Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hatalmas élménybe volt részem!Jöttem haza Salzburg előtt 40Kmre rendőrautó kivett!Papírok annak rendje s módja szerint!Azt hittem elengednek de nem!Első ablak fel azt láss csodát fóliás!Nem is kellett több mondja ha leszedem tovább mehetek persze ha ki fizettem a bírságot 100 eurót!Ha nem szedem le akkor is mehetek csak akkor 200 euró után!Na mondom jaffa!Na mondom akkor már szedem is le!A vicc az hogy már meg voltak a színezett üvegek előre!

Elküldve
Ha nem lenne vadászati tilalom.

Turci most ért haza.................. remélem................. taxi vitte.........

Megittunk ketten egy doboz sört.....................5 literest.................

Azt még picit még megfejeltük az éjszaka. :D

Elküldve
Hatalmas élménybe volt részem!Jöttem haza Salzburg előtt 40Kmre rendőrautó kivett!Papírok annak rendje s módja szerint!Azt hittem elengednek de nem!Első ablak fel azt láss csodát fóliás!Nem is kellett több mondja ha leszedem tovább mehetek persze ha ki fizettem a bírságot 100 eurót!Ha nem szedem le akkor is mehetek csak akkor 200 euró után!Na mondom jaffa!Na mondom akkor már szedem is le!A vicc az hogy már meg voltak a színezett üvegek előre!

26e.ft egy fóliáért.Remek kis bírság. :D

Elküldve
Kb annyi lenne a morzsára a Llumar fólia...na ezért nem rakom fel. :D

Kicsit el vagy tévedve!Engem azért büntetett meg a rendőr mert németbe tilos a két első ajtó üvegét fóliázni!Hátul lehet bármi!

Elküldve
Kicsit el vagy tévedve!Engem azért büntetett meg a rendőr mert németbe tilos a két első ajtó üvegét fóliázni!Hátul lehet bármi!

Itthon is 70% fényáteresztésnek kell maradnia. Mivel a gyári zöld üveg már pont ott van, ezért csak átlátszó, betörés, vagy hővédő fóliát lehet tenni előre.

Elküldve

Ez itthon is így van. :D

Elküldve

Én már rájöttem arra, hogy a kocsikba utólagos extrát tenni csak egy dolgot szabad, mégpedig az anyósülésre. Könnyen cserélhető dögös kis pi...át!!! Cserélni egyszerű: Húzzáahalálvéreresf...batehülyepi..avazze!!

Elküldve
Én már rájöttem arra, hogy a kocsikba utólagos extrát tenni csak egy dolgot szabad, mégpedig az anyósülésre. Könnyen cserélhető dögös kis pi...át!!! Cserélni egyszerű: Húzzáahalálvéreresf...batehülyepi..avazze!!

Erre Tomi már régen rájött! :D :D :D

Elküldve
Majd ha én is leszek olyan elvakult, hogy igába hajtom a fejem! :D

Nem azt mondtam, hogy faragósat, hanem akár csak ideigleneset.....próba képpen! :D Még is hogy mutat na! :D

Elküldve
Majd ha én is leszek olyan elvakult, hogy igába hajtom a fejem! :D

Nem beszarni!

A lényeg, hogy könnyen cserélhető (vagy dobható) legyen az extra!

Elküldve
addig még rengeteg idő van! :D

végülis igaz :D

hétvégén is megyek le (mert már rég pösti lettem, de kecsón születtem), ha egy fehér vauxhall-ra átalakított astrát láttok , én vagyok

Elküldve
végülis igaz :D

hétvégén is megyek le (mert már rég pösti lettem, de kecsón születtem), ha egy fehér vauxhall-ra átalakított astrát láttok , én vagyok

Péntek este 8 körül meg is látogathatsz bennünket a piaci abc mellett az El Bandi környékén.

Elküldve
Péntek este 8 körül meg is látogathatsz bennünket a piaci abc mellett az El Bandi környékén.

meglátom, asszonnyal leszek, meló után fáradtan, megyünk ki Helvéciára

tényleg, kartervédőd megvan még? megyünk majd Erdélybe, lehet oda érdemes lenne felraknom...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.