tomi023 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Kéretik minden nőnemű lénynek elkerülni a következő sorokat! Hogy az isten f...ába felejtheti el egy nő, hogy amikor hazaérkezik, HÚZZA FEL AZ ABLAKOT???? Mert szépen sütött a nap? Még jó, hogy kimentem szétnézni, mit művelt a jég. Nem locsolni indultam, de kivert a víz! Gyorsan ide egy ampulla Sopronis nyugtatót, de vagy ötször!!! Szétb...sz a méreg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Kéretik minden nőnemű lénynek elkerülni a következő sorokat! Hogy az isten f...ába felejtheti el egy nő, hogy amikor hazaérkezik, HÚZZA FEL AZ ABLAKOT???? Mert szépen sütött a nap? Még jó, hogy kimentem szétnézni, mit művelt a jég. Nem locsolni indultam, de kivert a víz! Gyorsan ide egy ampulla Sopronis nyugtatót, de vagy ötször!!! Szétb...sz a méreg! :D Nyugtatóként: http://www.youtube.com/watch?v=bkiGb3cNEwY...feature=related :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Kéretik minden nőnemű lénynek elkerülni a következő sorokat! Hogy az isten f...ába felejtheti el egy nő, hogy amikor hazaérkezik, HÚZZA FEL AZ ABLAKOT???? Mert szépen sütött a nap? Még jó, hogy kimentem szétnézni, mit művelt a jég. Nem locsolni indultam, de kivert a víz! Gyorsan ide egy ampulla Sopronis nyugtatót, de vagy ötször!!! Szétb...sz a méreg! Én a sok lámán akadtam ki tegnap 18:00 környékén a Budai utcán kifelé jövet.Igaz, elég necces volt, és a Corsa fel is úszott olykor pedig csak 60km/h-val mentem a nyomvályús úton, de azért lehetett haladni......aki akart..... :D Bár lehet, JetSkyvel jobban haladtam volna.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Kéretik minden nőnemű lénynek elkerülni a következő sorokat! Hogy az isten f...ába felejtheti el egy nő, hogy amikor hazaérkezik, HÚZZA FEL AZ ABLAKOT???? Mert szépen sütött a nap? Még jó, hogy kimentem szétnézni, mit művelt a jég. Nem locsolni indultam, de kivert a víz! Gyorsan ide egy ampulla Sopronis nyugtatót, de vagy ötször!!! Szétb...sz a méreg! Időjárás jelentés: szépen süt a nap, kellemesen fúj a szél, a kocsiban a vízállás apadt, az ülésekben még kézzel érezhető a nedvesség. Bent tiszta szauna van, ingyé lehet jönni! Ja, anyusom "véletlenül" hozott 4 jégbe hűtött Wernesgrüner SÖR-t, így csupa nagybetűvel. Bűntudata van, vezekel! Feloldozzam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Bűntudata van, vezekel! Feloldozzam? Majd este.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Bakkkerrr! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Bakkkerrr! :D http://kep.index.hu/1/0/216/2161/21619/216...727cad30_wm.jpg Ne ezért jó a G Merci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Vízirájder....!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Bakkkerrr! :D http://kep.index.hu/1/0/216/2161/21619/216...727cad30_wm.jpg Na ehun e a Rolling Stones! Mármint a Yellow Submarine. Meg a Green. :D Amúgy az eső után az Omiban BELÜL volt ilyen a vízállás! Na akkor én sem nevettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Na ehun e a Rolling Stones! Mármint a Yellow Submarine. Meg a Green. :D Amúgy az eső után az Omiban BELÜL volt ilyen a vízállás! Na akkor én sem nevettem. :D Ne idézz képpel. Amikor válaszolsz egy hozzászólásra, akkor a képek linkje után lesz egy ilyen .Na azt töröld ki, és úgy küld el a hsz.t.Akkor nem lesz benne a kép, csak a hivatkozó linkje. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 A Tibike féle kipuffos videjó' a jutubon' merre van? Link megvan valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Én a sok lámán akadtam ki tegnap 18:00 környékén a Budai utcán kifelé jövet.Igaz, elég necces volt, és a Corsa fel is úszott olykor pedig csak 60km/h-val mentem a nyomvályús úton, de azért lehetett haladni......aki akart..... :P Bár lehet, JetSkyvel jobban haladtam volna.... :D Udi,Losi: :D Köszönöm Udi mégegyszer, megírhatnád nagybátyád mit szeret inni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Udinak köszönet a mai segítségért, megvan a műszaki, új forgalmi, és fullos zöldkártya. A papírok ügyében is telefonáltam, elvileg hamarosan postázzák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Gepárd! Szívesen... :D J0hnny! Látom nem vártál holnapig... szép lett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 J0hnny! Látom nem gyors voltál, szép lett. :D Agyaltam rajta, hogy majd holnap, meg ilyenek, de amíg a szivattyú tolta ki a vizet bepakoltam az astrába és átmentem a másik garázsba hebrákolni...zene és ment minden szépen. Az ALDI-s kulcskészletem nagyon jól műxik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Losi: 16SH 66kW :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 A Tibike féle kipuffos videjó' a jutubon' merre van? Link megvan valakinek? Nekem megvan, de már sajna "Ezt a videót a felhasználó eltávolította." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Joee! Laptopodra menő usb kábel külső fém részét kellene testre kötni és úgy megnézni van-e kommunikáció. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Nekem megvan, de már sajna "Ezt a videót a felhasználó eltávolította." Annyira nem érdekes, Timinek akartam megmutatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Joee! Laptopodra menő usb kábel külső fém részét kellene testre kötni és úgy megnézni van-e kommunikáció. :D OK, kipróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Udi,Losi: http://kepfeltoltes.hu/110608/645615898_j_...ltoltes.hu_.jpg :D Új hűtő, új kiegyenlítő, mi kell még? :D Én ma összetolattam egy 1000 éves pezsóval az ósan parkolóban.Vektoron egy karistolás, annyi nem lett, a pezsó ajtaja picit behorpadt. Mivel megkérdezte a csóka, hogy mennyivel tartozik, mondtam, hogy nekem nem lett bajom.Én is megkérdeztem, azt mondta 2e.ft-ból kibaszt@tják a horpadását, szóval ennyi lett a számla összege.Nem akartam görcsölni, tökéletesen látszott, hogy akkor fogja kinyomatni dolgot mikor piros hó esik. Amúgy meg mind2n ludasak voltunk, bár én elindulás előtt alaposan szét szoktam nézni és folyamatosan figyelek, szóval ez most így jött össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Új hűtő, új kiegyenlítő, mi kell még? :D ... új motor? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 új motor? :D :D Eseleg EZ a Corsába? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Eseleg EZ a Corsába? :D :D Nem kell olajkályha :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Nem kell olajkályha :lol: :D Az enyémbe te pupák! :D Amúgy nekem is van már saját, külön bejáratú házigyíkom!Helyesebben egy viszonylag még kicsi zöld, Erdei Gyík.Elfogadja az ételt, a kedvence jelenleg a cseresznye! :D Jópofa! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts