Gepard Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Ma reggel boltban voltam, és mire végeztem ketten álltak a kocsi mellett. Beszéltünk körbenézték, tetszett, stb, de többet nem mondtak. Jövő héten viszem Bazsihoz, megcsináljuk az önindítót. Ha sikerül Udinak ügyintézni akkor a műszaki is előrébb jön 2 hónappal. A múlt héten megvolt az olajcsere is. Valaki megint jó vételt fog csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Valaki megint jó vételt fog csinálni. Gyanítom, ez a klubos autók 90%-ra igaz eladáskor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Gepárd! Hétfőn fogok ügyintézni, ha sikerül akkor kedden jöhetsz szólni fogok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Ha már műszaki... Gondolom megrepedt szélvédővel nem fog átmenni a műszakin az omi.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Ha már műszaki... Gondolom megrepedt szélvédővel nem fog átmenni a műszakin az omi.... :D Szerintem félegyházán ez is megoldható... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Azért vannak határok, olyan repedéssel tutira nem megy át sajnos.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Azért vannak határok, olyan repedéssel tutira nem megy át sajnos.... :D Gondoltam.... :D De majd megoldódik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Gepárd! Hétfőn fogok ügyintézni, ha sikerül akkor kedden jöhetsz szólni fogok. :D Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Hy Everybody! A napokban Jánoshalmán jártam, és egy betegeskedő Omega A sedan tulajával beszéltem. A gép LPG gázos, de indítási gondjai vannak, sajnos mindkét naftával. Kérdésem az, hogy valaki a közelben tudna-e ajánlani megbízható szerelőt? A műszakija lejárt, de ha kell útvonal engedéllyel elmegy a szerelőhöz. Mivel nem fórumos a tulaj, az elérhetőséget én közvetítem. Köszönet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Hy Everybody! A napokban Jánoshalmán jártam, és egy betegeskedő Omega A sedan tulajával beszéltem. A gép LPG gázos, de indítási gondjai vannak, sajnos mindkét naftával. Kérdésem az, hogy valaki a közelben tudna-e ajánlani megbízható szerelőt? A műszakija lejárt, de ha kell útvonal engedéllyel elmegy a szerelőhöz. Mivel nem fórumos a tulaj, az elérhetőséget én közvetítem. Köszönet. Szerintem próbáld meg Demót elérni itt a fórumon, talán ő segíthet és közel is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Kérdésem az, hogy valaki a közelben tudna-e ajánlani megbízható szerelőt? A műszakija lejárt, de ha kell útvonal engedéllyel elmegy a szerelőhöz. Mivel nem fórumos a tulaj, az elérhetőséget én közvetítem. Köszönet. Molnár Autógáz, Páhi.Kb. 1000 éve foglalkoznak a témával, tuti gatyába tudják rázni a járgányt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Szerintem próbáld meg Demót elérni itt a fórumon, talán ő segíthet és közel is van. Köszi, üzentem neki, a válasz majd érkezik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Molnár Autógáz, Páhi.Kb. 1000 éve foglalkoznak a témával, tuti gatyába tudják rázni a járgányt. Kösz Losi, továbbítom a srácnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Kösz Losi, továbbítom a srácnak. NM. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Gyanítom, ez a klubos autók 90%-ra igaz eladáskor. :D mikor olvastam Pisti hozzászólását, valami hasonlót akartam vésni : )))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Corsával voltam tegnap vidéken.Jót tett neki, ma reggel nagyon jól vette a lapot, most valóban megvolt az az 55LE.Jó ez a kisautó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 ... Nézda' a másik kolléga is megjelent a fórumon..... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Vagy 5 perce szakad az eső meg a jég!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Vagy 5 perce szakad az eső meg a jég!!! :D :D :D ja a Vektort most gyepálta meg harmadjára a jég Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Nézda' a másik kolléga is megjelent a fórumon..... :D :D Hát..... izé......bepofátlankodtam a nagyfiúk közé.........de tudok csendben is maradni (ha kell)! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 de tudok csendben is maradni (ha kell)! :D Kár lenne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Vagy 5 perce szakad az eső meg a jég!!! :D :P :D Most kezdi újra, kb. 3-szor... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Azbeszt Ba.d +! Qrva eső, nem tudja, hogy én a jeget csak a whisky-be szeretem? Nyomja ám, mint akinek az élete múlik rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Kéretik minden nőnemű lénynek elkerülni a következő sorokat! Hogy az isten f...ába felejtheti el egy nő, hogy amikor hazaérkezik, HÚZZA FEL AZ ABLAKOT???? Mert szépen sütött a nap? Még jó, hogy kimentem szétnézni, mit művelt a jég. Nem locsolni indultam, de kivert a víz! Gyorsan ide egy ampulla Sopronis nyugtatót, de vagy ötször!!! Szétb...sz a méreg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Kéretik minden nőnemű lénynek elkerülni a következő sorokat! Hogy az isten f...ába felejtheti el egy nő, hogy amikor hazaérkezik, HÚZZA FEL AZ ABLAKOT???? Mert szépen sütött a nap? Még jó, hogy kimentem szétnézni, mit művelt a jég. Nem locsolni indultam, de kivert a víz! Gyorsan ide egy ampulla Sopronis nyugtatót, de vagy ötször!!! Szétb...sz a méreg! Konkrét... :D Persze én könnyen beszélek mert csak én hajtom a vasat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts