tomi023 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ki lépett ennyire félre? :D B) :) :( Johnny vállal be minden féle hüleséget :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Johnny vállal be minden féle hüleséget B) na aztán TE PONT maradj csöndben ezen témakörben :D :) :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Johnny vállal be minden féle hüleséget B) Nem lenne egyszerűbb szimplán csak csajozni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Nem lenne egyszerűbb szimplán csak csajozni? B) ...vele nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Most hívott Turci Pista, magyar földön van már. Éjfél körül ér haza, rossz pénz nem vész el B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 majd a twingót B) Csinálja aki akarja, én nem érek rá! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Csinálja aki akarja, én nem érek rá! :D :) Ez így hajnali 1 órakor elég hülyén hangzik B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz Tigra Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Sziasztok!Nekem lenne egy nagyon fontos kérdésem és a hozzáértők segitségét kérném! Vettem egy 95-ös 1.6-os ecotec motoros Tigrát. A gondom,hogy valami oknál fogva füstöl. A motor csendesen és szépen jár,meg nem eszi az olajat. Mi miatt füstölhet és hogyan lehetne orvosolni? Választ előre is köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Sziasztok!Nekem lenne egy nagyon fontos kérdésem és a hozzáértők segitségét kérném! milyen színű a füst? hidegen vagy melegen jön belőle, elöl vagy hátul jön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Sziasztok!Nekem lenne egy nagyon fontos kérdésem és a hozzáértők segitségét kérném! Vettem egy 95-ös 1.6-os ecotec motoros Tigrát. A gondom,hogy valami oknál fogva füstöl. A motor csendesen és szépen jár,meg nem eszi az olajat. Mi miatt füstölhet és hogyan lehetne orvosolni? Választ előre is köszönöm szépen! Kék füst, olaj.Fehér füst, víz.A kettő együtt elég szép ködöt csinál.Éppen ma láttam egy ilyen Rovert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Sziasztok! Mikor lesz legközelebb tali Kecskeméten? Ui: Keresek B Vectra G Astra olvasólámpát elölre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Hello Nép! B) Mosóporról van valami hír? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Sziasztok! Mikor lesz legközelebb tali Kecskeméten? Ui: Keresek B Vectra G Astra olvasólámpát elölre. Pénteken. Nekem van egy sötétített, elvileg már nincs rá szükségem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Pénteken. Nekem van egy sötétített, elvileg már nincs rá szükségem. A La Verde pizzériánál? Hánykor? A sötétített, az mit takar, mi van rajta lesötétítve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Nah, meg volt a naagy locslkodás! B) Lett peros tojgli is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Lett peros tojgli is! :) Rávágtak? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 A La Verde pizzériánál? Hánykor? A sötétített, az mit takar, mi van rajta lesötétítve? Nem, az El Bandinál a centrum mellett a piaci abc-vel szemben. Olyan este 8 körül. Nem fehér, hanem kissé sötétebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Rávágtak? B) :D Nem tudom, én már így kaptam! :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Nem, az El Bandinál a centrum mellett a piaci abc-vel szemben. Olyan este 8 körül. Nem fehér, hanem kissé sötétebb. Az jó, eltekerek arrafelé pénteken, megtekinteném ezt a lámpát. A műanyag ház a sötétített, vagy az átlátszó "üveg"részek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Az jó, eltekerek arrafelé pénteken, megtekinteném ezt a lámpát. A műanyag ház a sötétített, vagy az átlátszó "üveg"részek? Szerintem az utóbbi. Csabi neked nincs szerencséd ezzel a gsi-vel. Megharagudott. Mint az enyém. Bár én a hétvégén állítottam az etanolos kütyün, és most elsőre indul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 senki ne csodálkozzon, Csabi kérésére pár hozzászólás radírozva lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Szerintem az utóbbi. És nem világít rosszabbul? Világos fehéres/krémszínű a tetőkárpitom, ahhoz jobban menne színben, ki lehet valahogy világosítani? Gyárilag sötétített, vagy valami utólagos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 És nem világít rosszabbul? Világos fehéres/krémszínű a tetőkárpitom, ahhoz jobban menne színben, ki lehet valahogy világosítani? Gyárilag sötétített, vagy valami utólagos? Keresek B Vectra olvasólámpát elölre. Ilyen. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 senki ne csodálkozzon, Csabi kérésére pár hozzászólás radírozva lett Köszi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 senki ne csodálkozzon, Csabi kérésére pár hozzászólás radírozva lett Akkó' nem csodálkozom! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts