warwolf Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Srácok!Lesz egy ilyen.Ha valaki lát benne fantáziát, jöhetne.Mielőtt még valaki szörnyülködne, Flórával tavaly végig sétáltuk a 20km-es szakaszt.Idén is ez a cél. Átlag kondival is teljesíthető, szép helyeken megy keresztül. Petőfi Túra 2011 Megvolt, jó volt.Elfáradtam, a bakancs kikészítette a lábam, de jót sétáltunk és a 8 éves lányom is végig bírta.Annyival egészült ki, hogy a rajt/cél állomásra is gyalog mentünk otthonról így 24km körül gyalogoltunk. Sok volt a "látnivaló" <_< Gepárd Aleandró mi? :angry: Bakker mik voltak......csak lestem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...ega_mv6-4640993 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 a mosó berendezés nagyon bevált, Paja meg kiépítette a vízhálózatot a garázshoz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Korzinak elég gáz hangja volt, és bár a legutóbbi tankolás szerint 8.5L-t evett városban, a hétvégén letekertem vele 240km-t hosszútávon. (Kiskőrös2X oda/vissza)Tisztulás végett. Az eredmény, normál autókázás közepette 5.8L/100km lett.Nem is rossz egy majd 27 éves, kőkorszaki 1.2-s OHC motortól....szerintem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 tegnap Érsekújváron: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Korzinak elég gáz hangja volt, és bár a legutóbbi tankolás szerint 8.5L-t evett városban, a hétvégén letekertem vele 240km-t hosszútávon. (Kiskőrös2X oda/vissza)Tisztulás végett. Az eredmény, normál autókázás közepette 5.8L/100km lett.Nem is rossz egy majd 27 éves, kőkorszaki 1.2-s OHC motortól....szerintem. B) Losi! A tiédben milyen váltó van gyárilag? Apuéknak nemrég óta van egy 91-es C12NZ és 4-es váltó van benne (még) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Losi! A tiédben milyen váltó van gyárilag? Apuéknak nemrég óta van egy 91-es C12NZ és 4-es váltó van benne (még) B) 5 gangos.De a típusszámát még nem néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Losi! A tiédben milyen váltó van gyárilag? Apuéknak nemrég óta van egy 91-es C12NZ és 4-es váltó van benne (még) B) Mindig szúrnád az 5.et mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Mindig szúrnád az 5.et mi? :D ne tudd meg hányszor raktam vissza 3.ba B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 ne tudd meg hányszor raktam vissza 3.ba B) Én először nem hittem el, hogy 5 gangos a dolog, gondoltam ez is F10 mint a régin és a gomb valami átverés.Kísérlet képen kipróbáltam óvatos kuplunggal és rá kellett döbbennem, ez tényleg 5 gangos. Amúgy állóból csak egyesben lehet indulni, gurulásból elég a kettő, 40 felett lehet tolni a 3.-at,, és ez igaz vissza felé 30km/-ig.Városban 50km/h, kényelmes 4. Az 5. pedig inkább 80km/h környékén, mert elég hosszú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Én először nem hittem el, hogy 5 gangos a dolog, gondoltam ez is F10 mint a régin és a gomb valami átverés.Kísérlet képen kipróbáltam óvatos kuplunggal és rá kellett döbbennem, ez tényleg 5 gangos. Amúgy állóból csak egyesben lehet indulni, gurulásból elég a kettő, 40 felett lehet tolni a 3.-at,, és ez igaz vissza felé 30km/-ig.Városban 50km/h, kényelmes 4. Az 5. pedig inkább 80km/h környékén, mert elég hosszú. Nekem is a városon kívüli közlekedés gázos vele. Városban nem gond, bár ott is néha raknám az ötöt, de városon kívül 90-nél forog kb. 4000-et B) Azért mentem már vele 120-at is :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Úgy néz ki, hogy újra jó az omi! :) B) ECU csere megoldotta a problémát... :D Mostmár csak a E85 kütyüt kell beállítani, és akkor talán ne is lesz hibakódom... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Úgy néz ki, hogy újra jó az omi! :) B) ECU csere megoldotta a problémát... :D Mostmár csak a E85 kütyüt kell beállítani, és akkor talán ne is lesz hibakódom... :) Meg kell egy friss faca akksi, amit nem cserélgetsz benne! :) Ma egész nap munkaidőben B Corsát reparáltam! :) A kollegám vett egy C12NZ-t és idegbajt kapott, amikor 10 perc alatt a komplett belsejét kicsontoztam 4 izzó miatt. :( Jó kis masina amúgy, mentem vele. 220E-ért ilyet adnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Meg kell egy friss faca akksi, amit nem cserélgetsz benne! :) Ma egész nap munkaidőben B Corsát reparáltam! B) A kollegám vett egy C12NZ-t és idegbajt kapott, amikor 10 perc alatt a komplett belsejét kicsontoztam 4 izzó miatt. :D Jó kis masina amúgy, mentem vele. 220E-ért ilyet adnak. Jó kis C12NZ... Nosztalgiával gondolok rá. Imádtam azt a kis autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Szevasztok,tudnátok ajánlani egy műhelyt/szerelőt Kecskeméten,ahol fékerőt/fékhatást mérnek,és végre kiderítenék,miért ilyen gatya a fékem??Megbízható szaki kellene:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Szevasztok,tudnátok ajánlani egy műhelyt/szerelőt Kecskeméten,ahol fékerőt/fékhatást mérnek,és végre kiderítenék,miért ilyen gatya a fékem??Megbízható szaki kellene:) Garaczi Gábor: 30/302-91-15 olcsó baráti családias műhely Deák Árpi: 20/926-11-88 nem olcsó de barát viszont nagyon profi a műhely Lakiteleken Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Garaczi Gábor: 30/302-91-15 olcsó baráti családias műhely Deák Árpi: 20/926-11-88 nem olcsó de barát viszont nagyon profi a műhely Lakiteleken Tomi batya: Figy má! Kellen nekem Opel embléma majd!Meg Tibikének is! B) Majd hívlak! Egyik 74mm másik 54mm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Jó kis C12NZ... Nosztalgiával gondolok rá. Imádtam azt a kis autót. Egyszerű, mint a faék! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Úgy néz ki, hogy újra jó az omi! :) B) ECU csere megoldotta a problémát... :D Mostmár csak a E85 kütyüt kell beállítani, és akkor talán ne is lesz hibakódom... :) Nna véggre! :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Nna véggre! :) :D Kiváncsi leszek a lambda hibákkal mi lesz... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Kiváncsi leszek a lambda hibákkal mi lesz... B) Most elvileg jó, de az OP-COM szerint, megint az EGR a rossz.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Úgy tudom EGR hibát tárolt az Omi ecuja...láttom beelőztél ez a hiba már Tominál is meg volt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Úgy tudom EGR hibát tárolt az Omi ecuja...láttom beelőztél ez a hiba már Tominál is meg volt. B) Azért mert rossz, vagy pedig azért meg köteggondja van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Voltam ma autósboltba, mert mára ígérték a külső hőfok jeladót.Szerencsémre beolcsósodott mire ideért, mert megkaptam 2200ft-ért. Kíváncsiság kedvéért megkérdeztem, hogy a vektorba a szintjelzős kiegyenlítő tartály hogyért van.Miután meghallottam az 5800ft-os árat, megkértem Hederics Urat, hogy kb. azonnal rendeljen is. Ilyen tizenezer forintokkal riogattak korábban. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Voltam ma autósboltba, mert mára ígérték a külső hőfok jeladót.Szerencsémre beolcsósodott mire ideért, mert megkaptam 2200ft-ért. Kíváncsiság kedvéért megkérdeztem, hogy a vektorba a szintjelzős kiegyenlítő tartály hogyért van.Miután meghallottam az 5800ft-os árat, megkértem Hederics Urat, hogy kb. azonnal rendeljen is. Ilyen tizenezer forintokkal riogattak korábban. B) Corsába kellene új kiegyenlítő, olyan ronda a régi, de nem mertem még rákérdezni az árára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts