warwolf Elküldve Április2, 2011 Elküldve Április2, 2011 Srácok!Lesz egy ilyen.Ha valaki lát benne fantáziát, jöhetne.Mielőtt még valaki szörnyülködne, Flórával tavaly végig sétáltuk a 20km-es szakaszt.Idén is ez a cél. Átlag kondival is teljesíthető, szép helyeken megy keresztül. Petőfi Túra 2011 Megvolt, jó volt.Elfáradtam, a bakancs kikészítette a lábam, de jót sétáltunk és a 8 éves lányom is végig bírta.Annyival egészült ki, hogy a rajt/cél állomásra is gyalog mentünk otthonról így 24km körül gyalogoltunk. Sok volt a "látnivaló" <_< Gepárd Aleandró mi? :angry: Bakker mik voltak......csak lestem! :P
spzoli Elküldve Április2, 2011 Elküldve Április2, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...ega_mv6-4640993 <_<
tomi023 Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 a mosó berendezés nagyon bevált, Paja meg kiépítette a vízhálózatot a garázshoz <_<
warwolf Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Korzinak elég gáz hangja volt, és bár a legutóbbi tankolás szerint 8.5L-t evett városban, a hétvégén letekertem vele 240km-t hosszútávon. (Kiskőrös2X oda/vissza)Tisztulás végett. Az eredmény, normál autókázás közepette 5.8L/100km lett.Nem is rossz egy majd 27 éves, kőkorszaki 1.2-s OHC motortól....szerintem. <_<
Stefan Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 Korzinak elég gáz hangja volt, és bár a legutóbbi tankolás szerint 8.5L-t evett városban, a hétvégén letekertem vele 240km-t hosszútávon. (Kiskőrös2X oda/vissza)Tisztulás végett. Az eredmény, normál autókázás közepette 5.8L/100km lett.Nem is rossz egy majd 27 éves, kőkorszaki 1.2-s OHC motortól....szerintem. B) Losi! A tiédben milyen váltó van gyárilag? Apuéknak nemrég óta van egy 91-es C12NZ és 4-es váltó van benne (még) :D
warwolf Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 Losi! A tiédben milyen váltó van gyárilag? Apuéknak nemrég óta van egy 91-es C12NZ és 4-es váltó van benne (még) B) 5 gangos.De a típusszámát még nem néztem.
spzoli Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 Losi! A tiédben milyen váltó van gyárilag? Apuéknak nemrég óta van egy 91-es C12NZ és 4-es váltó van benne (még) B) Mindig szúrnád az 5.et mi? :D
Stefan Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 Mindig szúrnád az 5.et mi? :D ne tudd meg hányszor raktam vissza 3.ba B)
warwolf Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 ne tudd meg hányszor raktam vissza 3.ba B) Én először nem hittem el, hogy 5 gangos a dolog, gondoltam ez is F10 mint a régin és a gomb valami átverés.Kísérlet képen kipróbáltam óvatos kuplunggal és rá kellett döbbennem, ez tényleg 5 gangos. Amúgy állóból csak egyesben lehet indulni, gurulásból elég a kettő, 40 felett lehet tolni a 3.-at,, és ez igaz vissza felé 30km/-ig.Városban 50km/h, kényelmes 4. Az 5. pedig inkább 80km/h környékén, mert elég hosszú.
Stefan Elküldve Április5, 2011 Elküldve Április5, 2011 Én először nem hittem el, hogy 5 gangos a dolog, gondoltam ez is F10 mint a régin és a gomb valami átverés.Kísérlet képen kipróbáltam óvatos kuplunggal és rá kellett döbbennem, ez tényleg 5 gangos. Amúgy állóból csak egyesben lehet indulni, gurulásból elég a kettő, 40 felett lehet tolni a 3.-at,, és ez igaz vissza felé 30km/-ig.Városban 50km/h, kényelmes 4. Az 5. pedig inkább 80km/h környékén, mert elég hosszú. Nekem is a városon kívüli közlekedés gázos vele. Városban nem gond, bár ott is néha raknám az ötöt, de városon kívül 90-nél forog kb. 4000-et B) Azért mentem már vele 120-at is :D :) :(
Kacsero Elküldve Április6, 2011 Elküldve Április6, 2011 Úgy néz ki, hogy újra jó az omi! :) B) ECU csere megoldotta a problémát... :D Mostmár csak a E85 kütyüt kell beállítani, és akkor talán ne is lesz hibakódom... :(
J0hnny Elküldve Április6, 2011 Elküldve Április6, 2011 Úgy néz ki, hogy újra jó az omi! :) B) ECU csere megoldotta a problémát... :D Mostmár csak a E85 kütyüt kell beállítani, és akkor talán ne is lesz hibakódom... :) Meg kell egy friss faca akksi, amit nem cserélgetsz benne! :) Ma egész nap munkaidőben B Corsát reparáltam! :) A kollegám vett egy C12NZ-t és idegbajt kapott, amikor 10 perc alatt a komplett belsejét kicsontoztam 4 izzó miatt. :( Jó kis masina amúgy, mentem vele. 220E-ért ilyet adnak.
aXXon Elküldve Április6, 2011 Elküldve Április6, 2011 Meg kell egy friss faca akksi, amit nem cserélgetsz benne! :) Ma egész nap munkaidőben B Corsát reparáltam! B) A kollegám vett egy C12NZ-t és idegbajt kapott, amikor 10 perc alatt a komplett belsejét kicsontoztam 4 izzó miatt. :D Jó kis masina amúgy, mentem vele. 220E-ért ilyet adnak. Jó kis C12NZ... Nosztalgiával gondolok rá. Imádtam azt a kis autót.
REUNION Elküldve Április6, 2011 Elküldve Április6, 2011 Szevasztok,tudnátok ajánlani egy műhelyt/szerelőt Kecskeméten,ahol fékerőt/fékhatást mérnek,és végre kiderítenék,miért ilyen gatya a fékem??Megbízható szaki kellene:)
tomi023 Elküldve Április6, 2011 Elküldve Április6, 2011 Szevasztok,tudnátok ajánlani egy műhelyt/szerelőt Kecskeméten,ahol fékerőt/fékhatást mérnek,és végre kiderítenék,miért ilyen gatya a fékem??Megbízható szaki kellene:) Garaczi Gábor: 30/302-91-15 olcsó baráti családias műhely Deák Árpi: 20/926-11-88 nem olcsó de barát viszont nagyon profi a műhely Lakiteleken
J0hnny Elküldve Április6, 2011 Elküldve Április6, 2011 Garaczi Gábor: 30/302-91-15 olcsó baráti családias műhely Deák Árpi: 20/926-11-88 nem olcsó de barát viszont nagyon profi a műhely Lakiteleken Tomi batya: Figy má! Kellen nekem Opel embléma majd!Meg Tibikének is! B) Majd hívlak! Egyik 74mm másik 54mm!
J0hnny Elküldve Április6, 2011 Elküldve Április6, 2011 Jó kis C12NZ... Nosztalgiával gondolok rá. Imádtam azt a kis autót. Egyszerű, mint a faék! B)
warwolf Elküldve Április6, 2011 Elküldve Április6, 2011 Úgy néz ki, hogy újra jó az omi! :) B) ECU csere megoldotta a problémát... :D Mostmár csak a E85 kütyüt kell beállítani, és akkor talán ne is lesz hibakódom... :) Nna véggre! :( :)
J0hnny Elküldve Április6, 2011 Elküldve Április6, 2011 Nna véggre! :) :D Kiváncsi leszek a lambda hibákkal mi lesz... B)
Kacsero Elküldve Április6, 2011 Elküldve Április6, 2011 Kiváncsi leszek a lambda hibákkal mi lesz... B) Most elvileg jó, de az OP-COM szerint, megint az EGR a rossz.... :D
Udi Elküldve Április6, 2011 Elküldve Április6, 2011 Úgy tudom EGR hibát tárolt az Omi ecuja...láttom beelőztél ez a hiba már Tominál is meg volt. B)
warwolf Elküldve Április7, 2011 Elküldve Április7, 2011 Úgy tudom EGR hibát tárolt az Omi ecuja...láttom beelőztél ez a hiba már Tominál is meg volt. B) Azért mert rossz, vagy pedig azért meg köteggondja van?
warwolf Elküldve Április7, 2011 Elküldve Április7, 2011 Voltam ma autósboltba, mert mára ígérték a külső hőfok jeladót.Szerencsémre beolcsósodott mire ideért, mert megkaptam 2200ft-ért. Kíváncsiság kedvéért megkérdeztem, hogy a vektorba a szintjelzős kiegyenlítő tartály hogyért van.Miután meghallottam az 5800ft-os árat, megkértem Hederics Urat, hogy kb. azonnal rendeljen is. Ilyen tizenezer forintokkal riogattak korábban. B)
J0hnny Elküldve Április7, 2011 Elküldve Április7, 2011 Voltam ma autósboltba, mert mára ígérték a külső hőfok jeladót.Szerencsémre beolcsósodott mire ideért, mert megkaptam 2200ft-ért. Kíváncsiság kedvéért megkérdeztem, hogy a vektorba a szintjelzős kiegyenlítő tartály hogyért van.Miután meghallottam az 5800ft-os árat, megkértem Hederics Urat, hogy kb. azonnal rendeljen is. Ilyen tizenezer forintokkal riogattak korábban. B) Corsába kellene új kiegyenlítő, olyan ronda a régi, de nem mertem még rákérdezni az árára.
Recommended Posts