Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Ennyi pénzért pedig aztán végképp megéri!!! :lol: :lol:

Szinte ingyen van. :wink:

Egy 4 tagú családnak csak 18 rupó hogy TESTKÖZELBŐL láthassanak és hallhassanak IGAZI SZTÁROKAT. 8) 8)

Nem az én pézem! :lol: :lol:

Én inkább egy kicsit többért megvettem Aztec GSÍ rugóit! :wink: :wink:

Az maradandóbb élmény lesz.Remélem. :wink:

Megosztás:

:lol:

nem vagy 1szerű...

A minap bazs nevetgélt rajtunk (párom +me+gsi felálláson) ugyanis barátosném névnapjára ültetőrugót kapott :lol: Kérdezte micsinájjon vele és mivel pont nincs neki gsije nekem meg van így nekem adta :lol:

Ügyes kis ajándék!Majd én is elgondolkodom v.mi turpiszságon! :smt017 :smt038 :smt044

Megosztás:

Én is gondolkoztam a dolgon,mert a gyerekeim már a sírbakergetnek a Caramellel,meg a Palcsóval,és most volt- lesz a szülinapjuk,csakhát a Meganyálhoz "lé" is kellene(4500ft/koponya helyben!!)... :lol:

Erről a karamallről a hétvégén hallottam először, mert anyósom kezdte mesélni, hogy mi lett vele meg a barátnőjével.

Mondtam neki, nekem ne is meséljen, mert nem igazán érdekel, és ha eddig nem nézten akkor mostmár nem is akarom megismerni őket.

Az utóbbi apácás képeid már alakulnak, ilyeneket szivesebben nézünk. :lol: :lol:

Megosztás:

Off:nálunk iszonyú élet van,szinte minden este MSN vagy skype meet van,és péntekenként mini meet!Itt zajlik a klubélet! :wink:

Pénteken megint buli lesz?

Edit ne aggódj győzikét csak a reklámokban látom illetve ha a másik csatornákon van reklám, a másik két műsort meg abszolút nem nézem.

Ha valami jó műsort akarok akkor a discovery az elsődleges, utána spektrum és társaik.

Megosztás:

ha igen, szóljatok egy méllel pls, lehet tok menni

Sztem ez egyenlőre elég képlékeny, mert ha az asszon megtudja, nos... Akkor balhé lesz.De mindenféleképpen szólunk.legfeljebb megkérem a sexciótársakat, hogy jöjjenek el értem ugy csapatostól.Akkor tutira elmehetek. :lol: :lol: :lol:

Megosztás:

Erről a karamallről a hétvégén hallottam először, mert anyósom kezdte mesélni, hogy mi lett vele meg a barátnőjével.

Mondtam neki, nekem ne is meséljen, mert nem igazán érdekel, és ha eddig nem nézten akkor mostmár nem is akarom megismerni őket.

Az utóbbi apácás képeid már alakulnak, ilyeneket szivesebben nézünk. :lol: :lol:

Caramell magánéletéről látod ,én még feleannyit sem tudok,mint Te.Arról meg nem Ő tehet,hogy a Bulvársajtónak nevezett szörnyűség minden képernyőre kerülő embert(direkt nem írtam sztárt!!) megpróbál szétcincálni.Viszont hallottam énekelni is..Szerintem nincs rossz hangja.A koncerter ettől függetlenül nem magam miatt mentem volna.. :wink: :lol:

Megosztás:

ok, kösz

énis csak hugomnégykerekűjével ha ideadja ....

tudtok ajánlani egy olyan boltot Kecsón (szombati nyitvatartással) ahol spraylakkot lehet venni?

A tesón kívűl vmi másra gondolok, ahol kicsit nagyobb választék van.

(hőálló színtelen, alura.)

Megosztás:

ok, kösz

énis csak hugomnégykerekűjével ha ideadja ....

tudtok ajánlani egy olyan boltot Kecsón (szombati nyitvatartással) ahol spraylakkot lehet venni?

A tesón kívűl vmi másra gondolok, ahol kicsit nagyobb választék van.

(hőálló színtelen, alura.)

Ha a Praktikertől jössz befelé, Jet kút, balra, majd jobbra a városközpont felé, és ott azon az úton jobb oldalt van egy festékbolt.Ha jól emlékszem. :roll:

Megosztás:

köszi

igeigen én is emlékszem rájuk, a motorbolttól nem messze, de mintha bezárt volna, olyan lepukkantnak tűnt most szombaton is mikor előtte mentem el.

(na persze nem álltam meg, hogy be is nézzek mer ahhoz már nem volt agyam, csak lestem hogy nyitva-e)

na azért megprószálom

Megosztás:

köszi

igeigen én is emlékszem rájuk, a motorbolttól nem messze, de mintha bezárt volna, olyan lepukkantnak tűnt most szombaton is mikor előtte mentem el.

(na persze nem álltam meg, hogy be is nézzek mer ahhoz már nem volt agyam, csak lestem hogy nyitva-e)

na azért megprószálom

Egyébként mi a véleményed ERRŐL?

Megosztás:

becsületes, mert megmutatta az anyaghiányt hátul,

innen nézve még nem dönthető el mi választja el a donorságtól.

1,3 azaz ohv és nem cih. kicsit ritkább Asconaban is, Mantában 1,3 kettő darab ismert Magyar rendszámmal (tudtommal, tehát ez nem 100as)

rengeteg meló az biztos, csontig szét kell csavarozni, azaz kell egy homokfúvófej az otthoni kompresszora (ez családi drámára adhat okot, de lehet megéri :lol: )

2. Lakatos házhoz jön,

3. magad fogod fényezni,

4. köv tavaszig már nem lesz tiszta a körömágyad egy napra sem (ez is dráma :lol: )

5. 1 éven belül kerül 2 új váltó, egy 20as moci, nagy hhíd tarcsiba.

az 1,3 ohv 75+-5% paci alapból ha jól müxik, hátsó ülések helyett, hangszigetelőanyagot javaslok = Raketta

egy lendületes, nagyon kezes, igazi autózásélményt kapsz ajándékba a mindennapokra

-----------------

erről kértem képeket (bent van a céges gépen)

Szerintem elég jó, de ezt is látni kéne, és ugyanúgy azonnal szétszednifényezni

veteranopel.hu 368-as hirdetés

2005-04-23 20:49

Ascona B 1.6 3a. 1977-es évjárat, nagyon jó gyári állapotban eredeti német szervízkönyv.

Elérhetőség: info@autozala.hu

Irányár: 150 000 Ft,-

és ugyanitt láttam egy gyönyörű!!!! metálzöld C Kadettet, az lehet, h érdekes lenne.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.