spzoli Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 álló cerkával? :D :lol: :D Legalább állványt nem kell vinned. :)
warwolf Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 álló cerkával? :D :lol: :D Swinger is lehet tőlem.... :) ;)
mélykék76 Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Legközelebb fotózni! ;) ez a MIN :D :lol: :D :)
corsarulez Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Legalább állványt nem kell vinned. ;) :D :lol: :D :)
tomi023 Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 van úgy, hogy beüt a szar a toronycsapágyakat kicseréltem, szépen passzol minden elvittem futómű beállításra és a bal hátsó keréknél van egy kitámasztó kar amiben van a dőlést állító excenteres csavar. M12 x 100 Na ez beletört. Van is új 1600 Ft de a kitámasztó karban lévő szilentből nem jön ki a beletört csavar. Kellene új szilent, de az nincs csak a karral együtt. A kar + 46.000 Ft és persze csak pesten van legközelebb. De lehet kapni. Vissza az F Astra-t! :D
warwolf Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 van úgy, hogy beüt a szar a toronycsapágyakat kicseréltem, szépen passzol minden elvittem futómű beállításra és a bal hátsó keréknél van egy kitámasztó kar amiben van a dőlést állító excenteres csavar. M12 x 100 Na ez beletört. Van is új 1600 Ft de a kitámasztó karban lévő szilentből nem jön ki a beletört csavar. Kellene új szilent, de az nincs csak a karral együtt. A kar + 46.000 Ft és persze csak pesten van legközelebb. De lehet kapni. Vissza az F Astra-t! :D Hogy is szokták mondani?Innen szép nyerni? :lol: :D :)
tomi023 Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Hogy is szokták mondani?Innen szép nyerni? :D :lol: :D de már megvan a gyári alkatrész 14.800 Ft. mégsem 46.000 :)
warwolf Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 de már megvan a gyári alkatrész 14.800 Ft. mégsem 46.000 :D Barátibb...... Amúgy nálam ugye mind2 autó termója cserés volt.Jelenleg mind2 verdában működik is.A korzinál nem okozott komolyabb ill. mérhető fogyicsökkenést, de legalább a hidegben volt fűtésem. Vektornál meg tesztelem.Lényegesen hamarabb áll fel az üzemi hőfok.
zozor Elküldve Március11, 2011 Elküldve Március11, 2011 Találtam Kecskeméten (neten) 2 autót, erre tutdtok valamit mondani esetleg? 1 2 Köszönöm! :D
warwolf Elküldve Március11, 2011 Elküldve Március11, 2011 Találtam Kecskeméten (neten) 2 autót, erre tutdtok valamit mondani esetleg? 1 2 Köszönöm! :D 1. Egy ismerősöm azt mondta, hogy 1M alatt nincs értelmes G Astra.Ez meg a tetejébe ótómatta! :D 2. Láttam, mikor kijött a fényező műhelyből.kapott előröl is meg hátulról is.Felejtős.A tetejébe még nem is tudták szépen össze rakni. :lol:
zozor Elküldve Március11, 2011 Elküldve Március11, 2011 (edited) 1. Egy ismerősöm azt mondta, hogy 1M alatt nincs értelmes G Astra.Ez meg a tetejébe ótómatta! :) 2. Láttam, mikor kijött a fényező műhelyből.kapott előröl is meg hátulról is.Felejtős.A tetejébe még nem is tudták szépen össze rakni. :lol: Pedig egyszer biztos hogy lesz automata...egyszer biztos... :D Amúgy így képről normálisnak néz ki, vagy ismered és inkább ne? 2.Na, akkor felejtős-Köszi! :D Módosítva Március11, 2011 : zozor
mélykék76 Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Vissza az F Astra-t! :D sok minden megoldható :lol: :D :) ;)
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 mit szereltek csávó ? meddig ? :D Egymagam csinálom. Most hazajöttem kajálni,aztán délután vissza. Kartertömítés és kézifékkötél vizslatás. Lassan,megfoltotan,van rá idő. VEttem a kipuffhoz rézcsvart,kap új tömítést,rézpasztát stb Karter gyári tömítést kap,gyári tömítőpasztával. Éjjel marad olaj nélkül,had szikkadjon,aztán holnap feltöltöm olajjal.
Udi Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Már azt hittem súlytalanság állapotában lebeg a Corsa és valami űrbázison vagy! :D :lol: :D Fx is szépen alakul, most a műszakira készül, veki digit kivéve, régi műszeregység visszarakva, hétfőn féktárcsák, fékbetétek cseréje és a kézifék beállítás lesz. :)
mélykék76 Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Egymagam csinálom. Most hazajöttem kajálni,aztán délután vissza. Kartertömítés és kézifékkötél vizslatás. Lassan,megfoltotan,van rá idő. VEttem a kipuffhoz rézcsvart,kap új tömítést,rézpasztát stb Karter gyári tömítést kap,gyári tömítőpasztával. Éjjel marad olaj nélkül,had szikkadjon,aztán holnap feltöltöm olajjal. na, akkor van tennivaló :D :lol: ügyeletben vagy ma este ? jól hallom ?
mélykék76 Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Már azt hittem súlytalanság állapotában lebeg a Corsa és valami űrbázison vagy! :D :lol: :D Fx is szépen alakul, most a műszakira készül, veki digit kivéve, régi műszeregység visszarakva, hétfőn féktárcsák, fékbetétek cseréje és a kézifék beállítás lesz. ;) navi ? :)
corsarulez Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Ma voltunk mi is autót nézni - először bementünk a Tormásihoz, 15 perc alatt a kutya se szólt hozzánk bent a szalonban, ezért kijöttünk. Ott nem veszünk autót, az biztos. Aztán nézelődtünk a környéken és láttunk egy csomó jó kis Corsát (majdnem ugyanolyat, mint volt, csak még szebbet 400e-ért), aztán majdnem megvettünk egy 1993-as F Astrát, nagyon pöpec állapotban volt, ténxyleg, nem volt hiábja, csak 1.6-os volt. 320 000-ért adták volna...belül fekete plüss.... fáj a szívem érte! :D Losi, köszi a telefonos segítséget. :lol:
Udi Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 navi ? :D Holnap megnézem amint lesz egy kis szabadidőm. :lol:
warwolf Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Reggel vektor nem indult el.tegnap este elég hülje hangja volt az AC-nak, ma reggel meg semmi.Így nem volt mit tenni, elkértem sógortól a Sárát, és azzal mentünk Székesfehérvárra.Mit ne mondjak.meg tudnám szokni annyi szent.A fogyasztását is.Csak a bontott cuccok árát nem.... Mikor haza értünk, tekertem egy bagót, elkezdtem pöfékelni.Megjött a szikra.Kibontottam az AC-t, és adtam neki kalapáccsal.Már mint a fedelének.Láss csodát, beindult a gép és járt. :lol: Ez szép és jó, de előre vetíti az AC cseréjét.Szóval ha valakinek van otthon, kérem jelezze.Én elbohóckodok vele az út szélén, de mivel a család használja a gépet, csak nem hagynám úgy...ahogy most van. Nem lenne jó poén ha megállna alattuk reggel . :D
Recommended Posts