Gepard Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Srácok a cégnél van most lehetőség a vegeta cég által gyártott Perfecta nevű ételízesítőből vásárolni. Ha gondoljátok szóljatok. Szavatossága 2012 május. 5 kg-os vödör 1200Ft 11 Kg 2000Ft Még a jövő hét elejéig szóljatok ha kell. Elkelt.
Kacsero Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Én csak egy termosztátot cseréltem ki.... :D Hát, eddig tartott az öröm... :) Ma ismét elkezdte ugyanazokat a dolgokat csinálni, mint előtte... :D ;) Nincs gáz, beáll az alapjárat 1500-ra, vagy egyszerűen csak ingadozik 500-és 1200 között, és végül lefullad... ilyenkor, persze nincs sport gomb sem... Utána meg egyszercsak minden jó... nem értem.... :lol:
Udi Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 A canbus "csodái"..... :D Jöhet a műszerfal lebontása, canbus kábel és a váltóelektronika vizsgálata, vagy az egész autót fel kellene vinni Wess-hez, hogy lássa mi a probléma. :lol:
Kacsero Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 A canbus "csodái"..... :lol: Jöhet a műszerfal lebontása, canbus kábel és a váltóelektronika vizsgálata, vagy az egész autót fel kellene vinni Wess-hez, hogy lássa mi a probléma. :D Igen, valószínűleg, az lesz a következő lépés, hogy felvisszük az autót... :D Tomival, és Bazsival majd egyeztetek... :)
warwolf Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Igen, valószínűleg, az lesz a következő lépés, hogy felvisszük az autót... :D Tomival, és Bazsival majd egyeztetek... :D Hát bakter, nem egyszerű verda az Omegád... :lol:
Turci Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Na itt a kép a felniről!De mivel tudjuk mekkora Pc guru vagyok így Joee segített!
J0hnny Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 No ma mivel félegyházán jártam, beugrottam Udihoz, aki meglepett egy új kartertömítéssel és Victor Reinz tömítőpasztával. A héten valahol kicserélem, de hogy még hol az kérdéses. A kézifékkötelem is megkéne nézni...attól jobban fosok...ha cserélni kell hátsó dobokat le kell műtenem... :D
Turci Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Mennyibe fájt ez a játék? Kupakok? Kupakok meg vannak szintén színre fújva!A többi meg nem érdekes! :D
Gepard Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 izé, én szóltam, benne vagyok ? :D Elvileg igen. Az baj ha nem lesz 11 kilós csak 5-ös? A mennyiséget azért összehozom. Ha tudok okosat akkor majd jelzem.
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Elvileg igen. Az baj ha nem lesz 11 kilós csak 5-ös? A mennyiséget azért összehozom. Ha tudok okosat akkor majd jelzem. dehogy baj, jó úgy is majd lassan írom mire kell :D
warwolf Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Elvileg igen. Az baj ha nem lesz 11 kilós csak 5-ös? A mennyiséget azért összehozom. Ha tudok okosat akkor majd jelzem. Bár holnap délelőtt nem tudunk beszélni délután igen, nekem is intézhetnél ám..... Csillagködön meg dúl a háborúú! :D
Kacsero Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Elkelt. :lol: ööö,nem azt írtad, hogy a hét elejéig szóljunk? :D na mind1, de ha esetleg még lenne, akkor majd szólj... :D
corsarulez Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Tegnap lemosattam a Vectrát az ÖMV-ben és kaptunk egy mosó szettet: törlőkendő, illatosító meg valami szuper ráfújós tisztítószer. :D Most már legalább látszik, hogy fehér a színe a kocsinak..... Tomi Vectrájának nem ILP a rendszáma és egy kicsit sötéítettek az ablakok? Mert egy ilyen kocsi jött velem szemben vasárnap délután Halason.
tomi023 Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Tegnap lemosattam a Vectrát az ÖMV-ben és kaptunk egy mosó szettet: törlőkendő, illatosító meg valami szuper ráfújós tisztítószer. :D Most már legalább látszik, hogy fehér a színe a kocsinak..... Tomi Vectrájának nem ILP a rendszáma és egy kicsit sötéítettek az ablakok? Mert egy ilyen kocsi jött velem szemben vasárnap délután Halason. sanszos... :lol:
warwolf Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 sanszos... :lol: Hát bakter, járja ám az országot a járgányod... :D
J0hnny Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Hát bakter, járja ám az országot a járgányod... :D Anyujánál vót, szokványos dolog...
warwolf Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Anyujánál vót, szokványos dolog... Valamiért a fehérre asszociáltam. :D
Stefan Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Fú Losi! Ma a villamoson olyan eredeti vörös csajt láttam. Mind a 11 újjadat megnyaltad volna utána :D Tömegközlekedés rulez! :lol:
warwolf Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Fú Losi! Ma a villamoson olyan eredeti vörös csajt láttam. Mind a 11 újjadat megnyaltad volna utána :D Tömegközlekedés rulez! :lol: Legközelebb fotózni! :D
Stefan Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Legközelebb fotózni! :) álló cerkával? :D :lol: :D
Recommended Posts