Gepard Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Srácok a cégnél van most lehetőség a vegeta cég által gyártott Perfecta nevű ételízesítőből vásárolni. Ha gondoljátok szóljatok. Szavatossága 2012 május. 5 kg-os vödör 1200Ft 11 Kg 2000Ft Még a jövő hét elejéig szóljatok ha kell. Elkelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Én csak egy termosztátot cseréltem ki.... :D Hát, eddig tartott az öröm... :) Ma ismét elkezdte ugyanazokat a dolgokat csinálni, mint előtte... :D ;) Nincs gáz, beáll az alapjárat 1500-ra, vagy egyszerűen csak ingadozik 500-és 1200 között, és végül lefullad... ilyenkor, persze nincs sport gomb sem... Utána meg egyszercsak minden jó... nem értem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 A canbus "csodái"..... :D Jöhet a műszerfal lebontása, canbus kábel és a váltóelektronika vizsgálata, vagy az egész autót fel kellene vinni Wess-hez, hogy lássa mi a probléma. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 A canbus "csodái"..... :lol: Jöhet a műszerfal lebontása, canbus kábel és a váltóelektronika vizsgálata, vagy az egész autót fel kellene vinni Wess-hez, hogy lássa mi a probléma. :D Igen, valószínűleg, az lesz a következő lépés, hogy felvisszük az autót... :D Tomival, és Bazsival majd egyeztetek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Igen, valószínűleg, az lesz a következő lépés, hogy felvisszük az autót... :D Tomival, és Bazsival majd egyeztetek... :D Hát bakter, nem egyszerű verda az Omegád... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 :D Mit vigyorogsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Na itt a kép a felniről!De mivel tudjuk mekkora Pc guru vagyok így Joee segített! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Mennyibe fájt ez a játék? Kupakok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 No ma mivel félegyházán jártam, beugrottam Udihoz, aki meglepett egy új kartertömítéssel és Victor Reinz tömítőpasztával. A héten valahol kicserélem, de hogy még hol az kérdéses. A kézifékkötelem is megkéne nézni...attól jobban fosok...ha cserélni kell hátsó dobokat le kell műtenem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Elkelt. izé, én szóltam, benne vagyok ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Mennyibe fájt ez a játék? Kupakok? Kupakok meg vannak szintén színre fújva!A többi meg nem érdekes! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 izé, én szóltam, benne vagyok ? :D Elvileg igen. Az baj ha nem lesz 11 kilós csak 5-ös? A mennyiséget azért összehozom. Ha tudok okosat akkor majd jelzem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Elvileg igen. Az baj ha nem lesz 11 kilós csak 5-ös? A mennyiséget azért összehozom. Ha tudok okosat akkor majd jelzem. dehogy baj, jó úgy is majd lassan írom mire kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Elvileg igen. Az baj ha nem lesz 11 kilós csak 5-ös? A mennyiséget azért összehozom. Ha tudok okosat akkor majd jelzem. Bár holnap délelőtt nem tudunk beszélni délután igen, nekem is intézhetnél ám..... Csillagködön meg dúl a háborúú! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Mert régen linkeltem..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Elkelt. :lol: ööö,nem azt írtad, hogy a hét elejéig szóljunk? :D na mind1, de ha esetleg még lenne, akkor majd szólj... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Tegnap lemosattam a Vectrát az ÖMV-ben és kaptunk egy mosó szettet: törlőkendő, illatosító meg valami szuper ráfújós tisztítószer. :D Most már legalább látszik, hogy fehér a színe a kocsinak..... Tomi Vectrájának nem ILP a rendszáma és egy kicsit sötéítettek az ablakok? Mert egy ilyen kocsi jött velem szemben vasárnap délután Halason. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Tegnap lemosattam a Vectrát az ÖMV-ben és kaptunk egy mosó szettet: törlőkendő, illatosító meg valami szuper ráfújós tisztítószer. :D Most már legalább látszik, hogy fehér a színe a kocsinak..... Tomi Vectrájának nem ILP a rendszáma és egy kicsit sötéítettek az ablakok? Mert egy ilyen kocsi jött velem szemben vasárnap délután Halason. sanszos... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 sanszos... :lol: Hát bakter, járja ám az országot a járgányod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Hát bakter, járja ám az országot a járgányod... :D Anyujánál vót, szokványos dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Anyujánál vót, szokványos dolog... Valamiért a fehérre asszociáltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Fú Losi! Ma a villamoson olyan eredeti vörös csajt láttam. Mind a 11 újjadat megnyaltad volna utána :D Tömegközlekedés rulez! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Fú Losi! Ma a villamoson olyan eredeti vörös csajt láttam. Mind a 11 újjadat megnyaltad volna utána :D Tömegközlekedés rulez! :lol: Legközelebb fotózni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Legközelebb fotózni! :) álló cerkával? :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts