Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Belvízes a pálya eleve, tehát csak levegőztünk. <_<

Némi kupolázás nekem is megfordult a fejemben.......meg az is, hogy még nincs műszaki az ernyőmön.A többi okés vele.Szal a héten ráfekszem az ügyre.

A lobogtatást meg kihagytam.

Elküldve

Voltam ma boltban, vettem ezt/azt.Pusztán kíváncsiságból ránéztem a kristálycukor árára.313Ft volt.......

Nem is olyan régen még 170-210ft-ért lehetett venni.Valakik megint nagy lóvét húznak le a dologból. <_<

A cég ahol melózok, ugye nagy tételben szokott venni, átlag havi 48 tonnát.Úgy csak 160ft környéke szokott lenni.Az is tökéletesen látszik, mikor a Szerb cukrot egy Szlovák kamion hozza Lengyelországból, és magyar szállítóval, hogy nagyon komoly összefonódások vannak.

Hiába, ami nagy üzlet.....

Csak hát gusztustalan.. :D

Elküldve

Az arborétumnál, nagy ellenőrzés van... a STOP táblát kamerázzák 1 fehér skoda favoritból... <_<

Aki megy ki heténynek, és nem állt meg, azt az arborétumi kápolna bejáratánál, már vagy 10 rendőr várja...

Elküldve
Az arborétumnál, nagy ellenőrzés van... a STOP táblát kamerázzák 1 fehér skoda favoritból... <_<

Aki megy ki heténynek, és nem állt meg, azt az arborétumi kápolna bejáratánál, már vagy 10 rendőr várja...

Pénteken ez Timinek 3e.ft-ba került.Normális volt a rendőr, 20e.ft-os ez a kérdés amúgy.....

Éppen 4. volt a sorban.Volt olyan akit telefonálásért szedtek ki, pedig a kórház magasságában letette....szóval az a xar messzire ellát.

Elküldve
Pénteken ez Timinek 3e.ft-ba került.Normális volt a rendőr, 20e.ft-os ez a kérdés amúgy.....

Éppen 4. volt a sorban.Volt olyan akit telefonálásért szedtek ki, pedig a kórház magasságában letette....szóval az a xar messzire ellát.

Tegnap Turcit is levámolták valahol egy tízessel.

Elküldve
Tegnap Turcit is levámolták valahol egy tízessel.

Úgy tűnik, fogy a pééze a fakabátoknak.Néztem a csekket amit tegnap befizettem.Tulajdonos a Bács Kiskun megyei rendőrkapitányság.

Résen kell lennünk, és figyelni minden autóra ami az út mellett áll.No meg lehetőség szerint betartani a szabályokat.

Elküldve
Ő mit vétett? Vagy a sötétítés miatt? <_<

Nem a sötétítés volt a gond azzal nem is foglalkoztak!Hanem egy védett útra fordultam ki és csak lassítottam vissza kérdeztem és ez lett az eredménye!Hozzá teszem Lajosmizsén volt ahol tudni való hogy nem szeretik a kecskemétieket!Nekem velük ez a tapasztalatom volt már korábban is velük afférom!

Elküldve
Nem a sötétítés volt a gond azzal nem is foglalkoztak!Hanem egy védett útra fordultam ki és csak lassítottam vissza kérdeztem és ez lett az eredménye!Hozzá teszem Lajosmizsén volt ahol tudni való hogy nem szeretik a kecskemétieket!Nekem velük ez a tapasztalatom volt már korábban is velük afférom!

Faca! <_<

Az nem gáz, mikor a sötétített Passat a telibe piroson jön át az Izsáki úton befelé a Hullám vendéglőnél, miközben a Hetényiről kanyarodik az autósor szintén az Izsákira befelé, aztán ráadásként átmegy a kis TESCO-nál lévő telibe piros lámpán is..

Répaszopó ez mind.Szemét sünök! :D :D :)

Elküldve

Sirály! :D :D :)

Az ötlet kiváló, a megvalósítás az amatőr videotechnika miatt közepes, kicsit "pörgősebbre" kellett volna vágni, esetleg régi néma filmes stílusban feldolgozni a témát.

Amúgy nekem átjött a produkció, gratula a készítőknek! <_<

Elküldve
Mi a helyzet vezérlőfronton? <_<

Dani hívott egyeztetés ügyben pár napja de megkértem Bazsit hívja föl és egyeztessenek mert ők a szakik.

Ez meg is történt.

Elküldve
Mi a helyzet vezérlőfronton? <_<

Nem tudom... :D

Vasárnap beszéltem Wess Cartárssal, mondta, hogy csinálja,és ha van valami üzen, de nekem eddig nem jelzett...

Elküldve
Dani hívott egyeztetés ügyben pár napja de megkértem Bazsit hívja föl és egyeztessenek mert ők a szakik.

Ez meg is történt.

Nem tudom... <_<

Vasárnap beszéltem Wess Cartárssal, mondta, hogy csinálja,és ha van valami üzen, de nekem eddig nem jelzett...

Csak kíváncsiskodtam, semmi több. :D

Elküldve

LINK :D :D :D

Amúgy reggel korzakocsi kis híján teherautóhűtőmaszkdísz lett.

Mindszentin jövök melóhely felé a Halasi út irányából.A gumis műhely előtt járok, mikor látom, hogy szemből egy autó megáll, majd kiteszi az irányjelzőét balra.Lassítok, mondom tuti keresztbe veri előttem, én meg tuti bele szállok a kopott nyári gumákkal még ha 30-al megyek is.Mögötte a B Corsás is alig-alig tud megállni.De a mögöttük jövő teherautó nem tudott megállni, így kirántotta a kormányt balra, hogy ne tolja össze a 2 auót.Na, itt jöttem szembe neki én.Csak azt láttam, hogy a pofámba világít a teherautó mindkét lámpája.Kormány jobbra, és hálát adtam a teremtőnek, hogy ott olyan széles az út, hogy elfért 2 autó meg egy teherautó.Igaz, az árokparton egyensúlyoztam.Olyan volt az egész mint egy lassított Need For Speed manőver... :)

Én nem értem a sok birkát.Ha fokozottan sz@r az út, miért nem tart nagyobb követési távolságot és megy sokkal óvatosabban?

Én azt tettem és mindenki mögött meg tudtam állni amikor kellett, a kopott nyárik ellenére is.A másik, ha nem tudok megállni, akkor nem a szembeforgalomba rántom a kormányt hanem az árok felé ahol magamon kívül nem teszek kárt senkiben.

Az ilyen hogy vezethet teherautót???? (.......ez a moderált rész helye) <_< :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.