Kacsero Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Csak a tisztánlátás végett gondoltam.Mert így nekem úgy tűnik, csak bosszantod magad vele olykor. Jah, engem nem bosszant, csak nem értem... ennyi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Jah, engem nem bosszant, csak nem értem... ennyi :D Főleg, hogy azért a tényleges piaci ár felet van a kínálati ár..... Azt végképp nem értem, hogy mit ér a diesel cserével?Az üza.ár nagyon nem szól mellette jelenleg. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Most egy kicsit kiakadtam ezen : :D Nem is tudtam, hogy keresek másik autót cserébe... <_< Jah, és íme a hirdetés: GSi eladó vedd meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 vedd meg :) <_< :D :D Vegyem meg? így is még az enyém... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 :D :D :) Vegyem meg? így is még az enyém... :lol: Akkor add el a Tominak! :D :D Úgy is kell majd v.mi a vektor helyett! :D Vagy csere szőrt a szőrbe! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Akkor add el a Tominak! :D :D Úgy is kell majd v.mi a vektor helyett! :) Vagy csere szőrt a szőrbe! <_< Az Omegát meg megveszi Pista, szal mindenki jól jár... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Az Omegát meg megveszi Pista, szal mindenki jól jár... :D :D Pista csak akkor vesz Omegát, ha beszámítódik az Irmscher Caravan... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 turci meg eladja az astrat, gepárdét megveszi, és lesz egy másik astrája gepárd meg megveszi az enyémet és nekem meg tényleg marad a gsi <_< :D :D csak az a baj, hogy nem V6 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 ... csak az a baj, hogy nem V6 <_< Ugyan... meddig tart azt kicserélni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 csak az a baj, hogy nem V6 :D Akkor meg mér' akarod eladni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Akkor meg mér' akarod eladni? <_< Kell bele V8 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Kell bele V8 :D Mijabánatoslónemiszervnek?? <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Mijabánatoslónemiszervnek?? <_< :D me jó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 me jó! <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Én miért is keressem? <_< én nem akarom eladni a Gsi-t! Majd rájön, ha esetleg talál rá vevőt... és nem tud intézni nélkülem semmit... :D Nem, Dini el van tűnve, nem jelentkezett... Helloka nem tüntem el csak nem van most raja love... de nincs elfelejtve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 ....és nekem meg tényleg marad a gsi <_< :D :D.... most mondd azt, hogy nem volt kellemes azzal karcolnod :D amúgy úgy kevered itt a kocsikat, mint a legjobb turmixgép csokihabot :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 most mondd azt, hogy nem volt kellemes azzal karcolnod :D amúgy úgy kevered itt a kocsikat, mint a legjobb turmixgép csokihabot <_< :D :D megfertőzött a Joee - Turci féle autómaffia :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 megfertőzött a Joee - Turci féle autómaffia <_< Úgy fest én most kezdek kimaradni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Úgy fest én most kezdek kimaradok :D ne tegyél felelőtlen kijelentéseket <_< :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Úgy fest én most kezdek kimaradok :) úgy hallottam a vectra kerekeire pályáznak <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Úgy fest én most kezdek kimaradok :D Nem sokáig Nigga! <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 megfertőzött a Joee - Turci féle autómaffia <_< Amúgy meg lehet váltok Gepárdra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Nekem meg valaki eladhatná a Corsáját (lehetőleg B Corsát <_< ) És akkor én sem maradok ki az autóbiznicbőőő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Nekem meg valaki eladhatná a Corsáját (lehetőleg B Corsát :D ) És akkor én sem maradok ki az autóbiznicbőőő :) J0hnnyval kell tárgyalni :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 úgy hallottam a vectra kerekeire pályáznak <_< :D :D Ja ja , csak az rettentette el, hogy a kocsin vannak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts