mélykék76 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Yees! <_< és akkor örökre kellene miiii ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Tavasszal tervezem, hogy rendbe rakom a klímát ezért ha olyat sikerül kifogni ami jó és elfogadható áron kapható akkor maradhat. Ha csak arra jó, hogy forogjon az ékszíjtárcsája akkor csak addig kell amíg nem találok egy jót, persze műszaki után. :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Eladó lett családi okok miatt ,szeretett Opel Omega B caravan 2.0 .8v (tehermentes,saját ), 1995-ös évjárat,5 fokozatú manuális váló, légzsák, hátsó lengéscsillapító keménység állítás (működik),manuális légkondi (működik ),központi zár,immobiliser,fedélzeti computer,elektromos+ fűthető tükör,utólag beépített ködlámpa,+4 alufelni,sötétkék ,rendszeresen szervizelt,családi autó,kicsit korrodált hátsó ajtók,201014km,második tulajdonostól,olaj –olajszűrő cserélve,váltó olaj cserélve,műszaki 2011.07.05 5x10cm horzsolás az első lökhárítón (alapozó látszik csak )TESCO-s kocc Érdeklődni a 0670/364-81-14 es telefonon vagy a jony23 kukac freemail.hu -n Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Tavasszal tervezem, hogy rendbe rakom a klímát ezért ha olyat sikerül kifogni ami jó és elfogadható áron kapható akkor maradhat. Ha csak arra jó, hogy forogjon az ékszíjtárcsája akkor csak addig kell amíg nem találok egy jót, persze műszaki után. :D <_< 13000ért akkor bezsákolva, Dini hozza csütörtökön :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Super Gut! Köszi a segítséget. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Super Gut! Köszi a segítséget. <_< NM :D Tommiii jössze erre mostanában ? vagy küldjem futárszolgálattal Udinak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 NM :D Tommiii jössze erre mostanában ? vagy küldjem futárszolgálattal Udinak ? Kűűdjed Mávval vagy Isten hírével! <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Tommiii jössze erre mostanában ? vagy küldjem futárszolgálattal Udinak ? Úgy tudom megy majd fel, Wess-hez biztos.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 mennék fel de egyenlőre nem indult be a V6...valami nem áll a helyén <_< folyamatosan dolgozunk rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 NM <_< Tommiii jössze erre mostanában ? vagy küldjem futárszolgálattal Udinak ? Merre az erre, helyileg? Ha minden oks akkor céges kocsi megy fel holnap. Ha válaszolsz, de én már nem (reggelig) akkor holnap reggel 8 után teló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Merre az erre, helyileg? Ha minden oks akkor céges kocsi megy fel holnap. Ha válaszolsz, de én már nem (reggelig) akkor holnap reggel 8 után teló. Dinit kell kérdezni hol van a cucc <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Dinit kell kérdezni hol van a cucc <_< Aha, akkor majd figyelem az eseményeket. De ha tudtok konkrétat csörögjetek, ha van fenn kocsi elküldöm érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 kész a V6 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Aha, akkor majd figyelem az eseményeket. De ha tudtok konkrétat csörögjetek, ha van fenn kocsi elküldöm érte. meddig ? ha mondok címet, akkor oda megy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 kész a V6 :D ADDELMOST <_< :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 ADDELMOST <_< :D :D :) Mi van itt ?Mindenki el akarja adatni a másikkal a verdáját? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Mi van itt ?Mindenki el akarja adatni a másikkal a verdáját? :D akkor kell eladni, amikor jó nem ? :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 akkor kell eladni, amikor jó nem ? :) <_< A helyes kifejezés: Amíg jó! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 A helyes kifejezés: Amíg jó! <_< :D :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Most egy kicsit kiakadtam ezen : :D Jó műszaki állapotban lévő Corsa gsi eladó. 16 alufelni téli gumival, angel-eyes lámpák, gyári 25mm-es ültetés, irmscher tuning első lökhárító, küszöbspoiler, hátsó szárny valamint kellemes hangú sportkipufogó. Műbizonylat is van. Garantált kilométer. Nincs széthajtva! Nálam a fogyasztása: vegyes 8.5l/100km országúti 6.5-7l/100km. Dízelt Opelt beszámolok 500000Ft-ig. A csere ár 1500000!Egyébként meg alkudni kötelező. Ha kérdésed van hívj nyugodtan minden nap 12 óra után! e-mailre is válaszolok, úgyhogy ha van egy jó ajánlatod írj nyugodtan! Nem is tudtam, hogy keresek másik autót cserébe... <_< Jah, és íme a hirdetés: GSi eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Most egy kicsit kiakadtam ezen : <_< Mi lenne, ha megbeszélnéd a sráccal a dolgot?Dini?Nem jelentkezett azóta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Mi lenne, ha megbeszélnéd a sráccal a dolgot?Dini?Nem jelentkezett azóta? Én miért is keressem? <_< én nem akarom eladni a Gsi-t! Majd rájön, ha esetleg talál rá vevőt... és nem tud intézni nélkülem semmit... :D Nem, Dini el van tűnve, nem jelentkezett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Én miért is keressem? <_< én nem akarom eladni a Gsi-t! Majd rájön, ha esetleg talál rá vevőt... és nem tud intézni nélkülem semmit... :D Csak a tisztánlátás végett gondoltam.Mert így nekem úgy tűnik, csak bosszantod magad vele olykor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Én miért is keressem? <_< én nem akarom eladni a Gsi-t! Majd rájön, ha esetleg talál rá vevőt... és nem tud intézni nélkülem semmit... :D Nem, Dini el van tűnve, nem jelentkezett... Aztan nehogy egy hamisitott adasvetelije legyen hirtelen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Aztan nehogy egy hamisitott adasvetelije legyen hirtelen... <_< Hát, ha nem akar rendőrségi ügyet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts