Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
kapdbe... :)

Nekem mind1, szabin vok, jöhetsz bármikor...

Azt hogy nincs kocsid nem macerából mondtam hanem mondani akartam volna hogy gurulj erre utána jutott eszembe hogy rossz a géped!Így nem kapom be hanem te kapd be sőt nyald is ki! <_< :D :D

Elküldve
Azt hogy nincs kocsid nem macerából mondtam hanem mondani akartam volna hogy gurulj erre utána jutott eszembe hogy rossz a géped!Így nem kapom be hanem te kapd be sőt nyald is ki! :D :D :)

www.nyasgem.hu :D

De macerának tünt <_<

Szvl, gurulj erre Te :D

Elküldve
Láttál már 3D-s vaddisznót?

VaDDDisznó!!!!

:D :D :)

Úgy tűnik nagyon nyugis srác Dávid.... <_<

:D :D :D

Paramétereket írhatnál, mert az továbbra is hiányzik.Csak kíváncsiság kedvéért. :lol:

Elküldve
Úgy tűnik nagyon nyugis srác Dávid.... <_<

Paramétereket írhatnál, mert az továbbra is hiányzik.Csak kíváncsiság kedvéért. :D

Így van, elég nyugis... amikor alszik... :D

Mármint születési paraméterre gondoltál?

3.350 g 50 cm :D

Elküldve

Ha valaki tud olcsón Astra F-hez klímakompresszort az szóljon....csapágyas, iszonyatosan hangja lett, nem éri meg felújítani inkább csere. :D Persze ennek is műszaki előtt kell előjönnie. <_<

Elküldve
Ha valaki tud olcsón Astra F-hez klímakompresszort az szóljon....csapágyas, iszonyatosan hangja lett, nem éri meg felújítani inkább csere. :D Persze ennek is műszaki előtt kell előjönnie. <_<

azééé durvák ezek az új, műszakiztatással kapcsolatos feltételek....

az is nézik, hogy megye-e a klíma ? :D

:D :) :D :D

Elküldve

<_< :D :D

Engem sem érdekelne ha még forogna az ékszíjtárcsája, mivel akadozva megy hamarosan hazavágja a hosszbordás ékszíjat. Ha ez megtörténik akkor nincs szervó, töltés így tutira nem megy át műszakin, sőt el sem jutnék a vizsgabázisra. :)

Elküldve

Engem sem érdekelne ha még forogna az ékszíjtárcsája, mivel akadozva megy hamarosan hazavágja a hosszbordás ékszíjat. Ha ez megtörténik akkor nincs szervó, töltés így tutira nem megy át műszakin, sőt el sem jutnék a vizsgabázisra. :D

akkor bármilyen, astra klíma komp jó neked, ami jól forog ? <_<

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.