Kacsero Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 OPEL FÓRUM-ELADÓ_ ASTRA F Ha ezeket az extrákat is adod az autóhoz, akkor érdekel...! :D <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Z22XE-t akartál írni, gondolom... :D Egy kutyaszar! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Utóbbi kettő jóval kevesebb számban készült, mint a 2000-es moci. mint mondtam ez is egy GM világmotor :D szerinted mennyi van belőle, ha olyan kitteket lehet hozzá kapni Amerikában, ahol te választod ki hány száz lóerős legyen a motor ? <_< :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 mint mondtam ez is egy GM világmotor :D szerinted mennyi van belőle, ha olyan kitteket lehet hozzá kapni Amerikában, ahol te választod ki hány száz lóerős legyen a motor ? <_< :D :D :) Az lehet apukám, hogy világmotor, csak nem itt a balkánon, ahol a 712-es bömbi is kelendő lenne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Mai termés: blokk oldala, 7-es henger hajtókarcsapszeg nem fért már be a blokkba <_< a padlóra vetett csapszeg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Ha ezeket az extrákat is adod az autóhoz, akkor érdekel...! :) <_< :D Persze viheted őket is.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Ne hasonlítsuk össze az X20XEV-t és a X22XE/Z32SE mocikat. Utóbbi kettő jóval kevesebb számban készült, mint a 2000-es moci. Nekem ha most lenne család, én is azt vennék, mint te vagy G astrát azzal a mocival. :D Én nem hasonlítottam, csak leírtam hogy miért döntöttem inkább a vekinél. Hátha ér valamit ez a pár sor <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Hátha ér valamit ez a pár sor <_< Őőőőő hányszor hallgattot rám Losi?Hányszor Tomi? :D Nem tépem inkább a szám, majd inkább hallgatom a visítást megint, hogy mi kell ebayről! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Őőőőő hányszor hallgattot rám Losi?Hányszor Tomi? :D Nem tépem inkább a szám, majd inkább hallgatom a visítást megint, hogy mi kell ebayről! :D Haggyadmá' magad! <_< :D :D Korzához tunyinglámpa óccsójé'! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Korzához tunyinglámpa óccsójé'! <_< :D Fékrásegítő...Sp-nek van astráé,köll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Fékrásegítő...Sp-nek van astráé,köll? Nekem abses van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Fékrásegítő...Sp-nek van astráé,köll? Közben agyaltam.Olyan kell, aminek a főfékmunkahenger felfogató csavarjai vízszintesek.Át lehet alakítani a dolgot Astráéra, de a hátsó kör hollanderjeit át kell peremezni 10es-re, mert csak 8as hollanderek vannak rajta. Na ilyen peremezőm nincs.Azt sem tudom, kinek lehet.Ha lenne, menne a dolog, de akkor is a rásegítő tolórúdjával valamit sz@bni kell, mert a jelenlegi távtartó rövid.Ergo ha kell ha nem, a fék nyomódik. Persze ha nemsoké' adja, akkor kell, aztán majd rá lesz faragva! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Persze viheted őket is.... <_< :D :D Amúgy, meg Neked ajánlanám: VECTRA C :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 <_< :D Amúgy, meg Neked ajánlanám: VECTRA C :D Muhahahahaha! Na ez a 712i kategória! :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 VECTRA C <_< Két liter alatt nem veszek kocsit. Amúgy nagyon szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Két liter alatt nem veszek kocsit. Amúgy nagyon szép. C20LET Corsa TR! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 C20LET Corsa TR! <_< Nyasgem.hu :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Nyasgem.hu :D <_< :D :D :) :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 keresgélek és gyöngyszemeket találok: Tomib írta: Sziasztok. A kérdésem az lenne, hogy a router lassíthatja-e a letöltést (különösen pl. a torrenteket...)? Válasz: Nem(Hacsak nem baromi nagy a sávszélességed). De túlmelegedhet egy gyengébb darab nagy sávszélességnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Két liter alatt nem veszek kocsit. Amúgy nagyon szép. De csak házi pálesz legyen... <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Közben agyaltam.Olyan kell, aminek a főfékmunkahenger felfogató csavarjai vízszintesek.Át lehet alakítani a dolgot Astráéra, de a hátsó kör hollanderjeit át kell peremezni 10es-re, mert csak 8as hollanderek vannak rajta. Na ilyen peremezőm nincs.Azt sem tudom, kinek lehet.Ha lenne, menne a dolog, de akkor is a rásegítő tolórúdjával valamit sz@bni kell, mert a jelenlegi távtartó rövid.Ergo ha kell ha nem, a fék nyomódik. Persze ha nemsoké' adja, akkor kell, aztán majd rá lesz faragva! <_< Megoldható a peremezés, úgy tudom van faternak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Turci! küldtem pü-t <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Turci! küldtem pü-t <_< Olvastam!Igen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 C20LET Corsa TR! <_< az is >2000 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Megoldható a peremezés, úgy tudom van faternak... <_< Egy alkalmas időpontban igényt tartanék rá, ha lehetséges.Ha megjön pöstről a rásegítő, és lesz egy echte szabad nap rá, akkor megejtődhetne a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts