warwolf Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Nem tom, hogy az Y22 az jó-e a Z22 helyett... <_< Balázs! Amúgy az immokódok megvannak hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Tekintettel vagyok a sok elferdült ízlésűre ish! <_< :D Ezt a mondatot talán gondold újra. :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Le vagyok maradva: gratulálok a gyönyörű fiadhoz, Csabi!!!!! <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Ezt a mondatot talán gondold újra. :) <_< :D Most, hogy itt van Corsarulez is, egyezzünk ki egy döntetlenben oks? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Most, hogy itt van Corsarulez is, egyezzünk ki egy döntetlenben oks? <_< :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Most, hogy itt van Corsarulez is, egyezzünk ki egy döntetlenben oks? <_< Oké. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 meghalt a piros, a vectrán meg nincsenek hengerfejek amúgy klassz minden... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 meghalt a piros, a vectrán meg nincsenek hengerfejek amúgy klassz minden... Vazzzeee.. szerintem Téged valamelyik nő megátkozott, mert minden autód most nem igazán műxik... :D ( a volt autód sem) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 a vectrán meg nincsenek hengerfejek Aztán miért is kellett levenni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Aztán miért is kellett levenni? <_< Ezek a rossz beidegződések :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Aztán miért is kellett levenni? <_< mert szivárog az olaj a hengerfej tömítés alól és belefolyik a generátorba és persze a belső és ha már az egyik lent van akkor vegyük le a másikat is, és ha már a síkját is megnézetem akkor újítsuk is fel és ha már lent van mindkettő akkor le a dekni is és ha már az is lent van akkor nincs megállás... de holnap itt az alkatrész és ha elmostam a generátort és a motort is lemostam alkatrészenként akkor mehet össze és köv héten meg bejáratás :D rendeltem ma egy karton féktisztítót ha kell valakinek 700 Ft/flakonért kaptam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 mert szivárog az olaj a hengerfej tömítés alól és belefolyik a generátorba és persze a belső és ha már az egyik lent van akkor vegyük le a másikat is, és ha már a síkját is megnézetem akkor újítsuk is fel és ha már lent van mindkettő akkor le a dekni is és ha már az is lent van akkor nincs megállás... de holnap itt az alkatrész és ha elmostam a generátort és a motort is lemostam alkatrészenként akkor mehet össze és köv héten meg bejáratás <_< rendeltem ma egy karton féktisztítót ha kell valakinek 700 Ft/flakonért kaptam. te mosod el a dolgokat ? :D ftisztító 380 :D és szerintem ua, mint a würth Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 te mosod el a dolgokat ? :D ftisztító 380 :) és szerintem ua, mint a würth nem ua mert a würth sokkal jobban oldja az öntapadós nem visszaszedhető fóliák ragasztóját. akár törlés nélkül le lehet vele mosni :D nekem ez megér 320 Ft-ot <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Ezek a rossz beidegződések <_< :D :D Ha már a kötegelő sem segít, akkor gáz van! :D mert szivárog az olaj Értem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Most, hogy itt van Corsarulez is, egyezzünk ki egy döntetlenben oks? <_< Lusta vagyok végigolvasni, hogy miért, de támogatom a döntetlent. :D (vörös hölgyek vannak a dologban??!! :) :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Lusta vagyok végigolvasni, hogy miért, de támogatom a döntetlent. :D (vörös hölgyek vannak a dologban??!! :) <_< ) Most így hogy beletrafáltál, nem hiszem el hogy nem olvastál vissza... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Le vagyok maradva: gratulálok a gyönyörű fiadhoz, Csabi!!!!! <_< :D Köszönjük szépen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Ma hazakerült az omega is... sajnos még mindig nem tökéletes, nem segített a szoftver frissítés annyira... néha jó, néha nem... <_< J0hnnynak ezer hála és köszönet a corsa használatáért... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 J0hnnynak ezer hála és köszönet a corsa használatáért... :D :D Nm! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Ma hazakerült az omega is... sajnos még mindig nem tökéletes, nem segített a szoftver frissítés annyira... néha jó, néha nem... <_< Marad a vezérlőcsere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Ezt meg VV Éváról olvastam, az aktuális CKM-s fotózását véleményezték az egyik fórumon! <_< :D :D Kevesebb cigi, alkohol és némi mozgás nem ártana, különben 30ra úgy fog kinézni, mint egy teleszart térdzokni megpörgetve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Marad a vezérlőcsere? Még mindig nem tudni... :D Majd még Módra Gyuri megnézi, hátha... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Még mindig nem tudni... :D Majd még Módra Gyuri megnézi, hátha... <_< Móni és Dávid mikor jönnek haza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Móni és Dávid mikor jönnek haza? :D Rendben... úgyis ma jöttek haza Móniék... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts