Udi Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Köszi az infót! Megérzésem szerint az utastérből a tűzfalon át jövő kábelkötegnél lesz hiba. Omegánál a szélvédő előtti műanyagnál egy kis szakaszon szabadon vannak a kábelek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Köszi az infót! Megérzésem szerint az utastérből a tűzfalon át jövő kábelkötegnél lesz hiba. Omegánál a szélvédő előtti műanyagnál egy kis szakaszon szabadon vannak a kábelek. :lol: Kérdés, van-e köze ezek után esetleg a repedt szélvédőnek, és egy kis beázásnak ehhez a gázpedál problémához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Kérdés, van-e köze ezek után esetleg a repedt szélvédőnek, és egy kis beázásnak ehhez a gázpedál problémához. Hát, a szélvédőnek csak a külső üvege van megrepedve... Bazsi szerint alul a motor alatti vezeték kötegnél lehet a probléma, ahol a fűtéscsapról ráfolyhatott a fagyálló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Szélvédőnek nincs köze hozzá majd látni fogod, hogy mire gondoltam még falevelek is beesnek oda és persze víz is éri rendesen, teljesen szabadon van a köteg. Amit Bazsi mondott az a másik kritikus hely de gázpedál kábelkötege nem ott van, biztonság kedvéért mindegyik köteget átvizsgáljuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ma, mikor sétáltunk be Sutusból a piacra nagyobbikkal, integettem Turcinak, haza felé pedig Joee-nek, már a Vectrából. :lol: Amúgy pedig egy apró érdekesség, a hetényi úti körforgónál térfigyelő kamera lett felszerelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Amúgy pedig egy apró érdekesség, a hetényi úti körforgónál térfigyelő kamera lett felszerelve. Ne gyere te is azzal, hogy mérnek a térfigyelővel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 OK! Akkor vasárnap mikor? fél 9-re értek ide kb? Egyelőre ezt tervezem.De akkor legkésőbb 7kor indulnom kell Udiért.Ha Ő is benne van a dologban, akkor jöhet a mehet. Részemről ok, úgyis kb. 7:25 körül fogsz ideérni. :lol: Ha netán életet tudtok bele lehelni,legalább annyira, hogy járóképes legyen, a céges műhelyben van hely, szerszám ,meleg stb. Akna sajna nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ha netán életet tudtok bele lehelni,legalább annyira, hogy járóképes legyen, a céges műhelyben van hely, szerszám ,meleg stb. Akna sajna nincs. A fűtött garázs okés lesz, szerszámot viszünk amit vinni kell.Ha van kedved okoskodni, gyere te is.Hát ha kiugrik az a műszerfal! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 A fűtött garázs okés lesz, szerszámot viszünk amit vinni kell.Ha van kedved okoskodni, gyere te is.Hát ha kiugrik az a műszerfal! :D B) Hova kell menni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Most kértem el nagybátyámtól a Bosch akkutesztert és egy új aksit biztos ami biztos alapon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Most kértem el nagybátyámtól a Bosch akkutesztert és egy új aksit biztos ami biztos alapon. :D Bármi kell, szóljatok, viszem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Hova kell menni? :lol: Anyámék garázsa a nyíri úton... Tudod hol van? Ezúton ragadom meg az alkalmat, akinek van kedve jöhet, elférünk... B) Ha netán életet tudtok bele lehelni,legalább annyira, hogy járóképes legyen, a céges műhelyben van hely, szerszám ,meleg stb. Akna sajna nincs. Az amúgy merre van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Az amúgy merre van? :lol: Szolnoki hegy.Johnnyék utcájából a hobbik felé kell kimenni, és 1X csak odaér az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Szolnoki hegy.Johnnyék utcájából a hobbik felé kell kimenni, és 1X csak odaér az ember. Jah.. akkor maradunk az eredeti tervnél... az közel van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Jah.. akkor maradunk az eredeti tervnél... az közel van :D A műszaki rész nem lesz gond szerintem. Az elektronikai szakasz fogja majd a hozzáértőknek feladni a leckét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 A műszaki rész nem lesz gond szerintem. Az elektronikai szakasz fogja majd a hozzáértőknek feladni a leckét. :D Délelőtt levittem az aksit, beindítottam... volt gáz reagálás... mondom megyek 1 kört... B) Ment is, igaz, D-ben nem, csak manuálisan... utána leállítottam, fél óra múlva,beindult,de megint nem reagált a gázra, csak alapjáraton pötyögött... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Úgy néz ki esélyes lesz az automata váltó csatija is, alul van és könnyű leütni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Úgy néz ki esélyes lesz az automata váltó csatija is, alul van és könnyű leütni. A croowa készleted majd hozzuk el légyszi, mert torx-ra szükség lesz a termosztátnál.A fűtéscsapot még nem láttam, hogy ahhoz esetleg mi kellhet majd. Reggel lehet korábban érek majd oda, mert amit ékszíjat kaptam a Corsához, nem lett jó így elég merész dolog lenne vele nekiindulni.Szóval sanszosan a Vectrával mejek, és kb. 7-re érek oda terveim szerint.Aztán goo vissza Kmét, anyukának vektor lead, innentől pedig a Corsával már városban elvagyok.Ha el is szakad a szíj esetleg, akksival még haza érek.Vagy a legközelebbi autósboltba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 A croowa készleted majd hozzuk el légyszi, mert torx-ra szükség lesz a termosztátnál.A fűtéscsapot még nem láttam, hogy ahhoz esetleg mi kellhet majd. Reggel lehet korábban érek majd oda, mert amit ékszíjat kaptam a Corsához, nem lett jó így elég merész dolog lenne vele nekiindulni.Szóval sanszosan a Vectrával mejek, és kb. 7-re érek oda terveim szerint.Aztán goo vissza Kmét, anyukának vektor lead, innentől pedig a Corsával már városban elvagyok.Ha el is szakad a szíj esetleg, akksival még haza érek.Vagy a legközelebbi autósboltba! :lol: Ha indultok a corsával már ide, csörgess meg, hogy lemenjek beindítani a gépet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ha indultok a corsával már ide, csörgess meg, hogy lemenjek beindítani a gépet... :D Okés! Ezt meg úgy találtam.Kicsit megcsukták..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 7-kor még nem leszek otthon...7:15-kor még van egy fuvarom legkorábban sajna 7:25-kor tudunk indulni Kkfházáról. Jöhetsz a Corsával lesz nálam tartalék akku. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Mai képek, elektromos gázpedálszakértés Udival és Johnnyval.Nem tudom Bazsinál mi lett az eredmény, a termosztát és a fűtéscsap kicserélve.Utóbbi naggyon jó helyen volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Bazsi nekilátott az ominak,holnap megyek hozzá majd ha futómű cucc megvan. Corsát oda adtam Csabinak, legyen mivel járnia, remélem nem töri ropira! :D Csak annyit kérek, hogy Jani legyen a gyerkőc neve! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Bazsi nekilátott az ominak,holnap megyek hozzá majd ha futómű cucc megvan. Corsát oda adtam Csabinak, legyen mivel járnia, remélem nem töri ropira! :D Csak annyit kérek, hogy Jani legyen a gyerkőc neve! :lol: Mondtad neki, hogy tékitendgó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Mondtad neki, hogy tékitendgó :D Jaja! :D Ez olyan, mintha a csajom adtam volna kölcsön, de muszáj a gyerkőc miatt, hogy legyen náluk kocsi, én meg hétközben nem nagyon használom. :D Másrészt, kurv@ kiváncsi vagyok Bazsi mit talál a motor és váltó közötti kötegen/ben, mert valszeg az baszaxik...mocskos rohadt autómata váltó! B) Gázpedált átmértük az ECU-ig, pedál kint volt...nem vagyok róla meggyőződve, hogy az a gyári pedálja, szerintem cserélték már, érdekes kék pöttyök vannak rajta, mintha bontós rakta volna rá. :lol: Gyári cuccra ilyen jelölést nem raknak... Ha a balos kormányösszekötőt kicseréljük Bazsival és az elektromos gond meglesz, no problem.A szélvédőre szarni kell, majd műszaki előtt cserélve lesz, addig elmegy ez így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts