Kacsero Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Amúgy meg... csak kíváncsiságból... :lol: Hirdetés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Anyudéknál áll? B) Mert akkor bakot kel vinni, és jöhet a fetrengés! :D Úgy Corsásan! :D Nem, itt áll a ház mögött a parkolóban :D Joee ide húzott el, azóta nem voltam vele sehol... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Mondotok már egyre vadabb dolgokat!Autóra nincs 100ezer de garázsra alsó hangon 1.5milla igen?Vagy lehet én értem félre!Nekem még adjatok 2 hónapot kb!Ha kinn melózok megint nem fog gondot okozni hogy beszálljak a verdába!Jelenleg örülök ha azt ki tudjuk fizetni amit kell!Azzal is tisztába vagyok hogy Csabinak most kellene a verda!Én nem zárkózom el a dolog elöl mert volt már hogy nekem is jó lett volna!De most ez az állás nálam!Ha nem azonnal akarjátok és kicsit elérhetőbbnek látom mint egy garázst! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Nem, itt áll a ház mögött a parkolóban B) Joee ide húzott el, azóta nem voltam vele sehol... :D Akkor tovább húzzuk vasárnap.Amúgy is kell arra a napra nekem alibi, hogy ki tudjam húzni magam igazoltan egy dolog alól..... :lol: Viszont akkor előtte átmennék Udiért Kiskunkangödrösre, aztán míg mi mókolunk a vízzel, addig Ő keresné az elveszett ampereket.....ha ráér persze.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Sztem akkor csináljunk egy szerelőkanát nálad! :D Kivitelezhető lenne végül is. Ki kellene számolni egyszer mennyibe fájna. Majd ha jön át a kőműves haver megkérdem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Autóra nincs 100ezer de garázsra alsó hangon 1.5milla igen? Nem újraépíteni kellene csak egy aknát ásni bele. Amúgy lehet az is sokba kerül, nem tudom. Viszont kíváncsiságom miatt ki fogom deríteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Mondotok már egyre vadabb dolgokat!Autóra nincs 100ezer de garázsra alsó hangon 1.5milla igen? Joee-nak van garázsa.Abba kellene hackelni egy aknát.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Joee-nak van garázsa.Abba kellene hackelni egy aknát.... :D Vectra így is befér, Omega méretű kocsihoz még kicsit pakolnom kellene, de ez kivitelezhető. Kell egy jó nagy lomtalanítás tavasszal és sokkal több férőhely lesz bent B) Mondjuk nem a legkomfortosabb garázs :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Nem újraépíteni kellene csak egy aknát ásni bele. Amúgy lehet az is sokba kerül, nem tudom. Viszont kíváncsiságom miatt ki fogom deríteni :lol: Nem olvastam vissza csak Wolfi hozzászólásátNo ezért mondtam hogy lehet hogy félre értettem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Akkor tovább húzzuk vasárnap.Amúgy is kell arra a napra nekem alibi, hogy ki tudjam húzni magam igazoltan egy dolog alól..... :lol: Viszont akkor előtte átmennék Udiért Kiskunkangödrösre, aztán míg mi mókolunk a vízzel, addig Ő keresné az elveszett ampereket.....ha ráér persze.... Hát, nem tudom, azt mondták, hogy automatát, nem igazán ildomos húzgálni... vagy le kell kötni a kardánt...de az sem kis meló... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Hát, nem tudom, azt mondták, hogy automatát, nem igazán ildomos húzgálni... vagy le kell kötni a kardánt...de az sem kis meló... :lol: Ha mégis akkor minél kisebb távon és alacsony sebességgel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Ha mégis akkor minél kisebb távon és alacsony sebességgel. Mondjuk, azt nem tudom, ha jár a motor, akkor lehet-e vontatni... vagy akkor sem? MAjd jön Tomi, oszt megmondja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Akkor tovább húzzuk vasárnap.Amúgy is kell arra a napra nekem alibi, hogy ki tudjam húzni magam igazoltan egy dolog alól..... :lol: Viszont akkor előtte átmennék Udiért Kiskunkangödrösre, aztán míg mi mókolunk a vízzel, addig Ő keresné az elveszett ampereket.....ha ráér persze.... Részemről ok csak előtte szóljál, hogy mikor jössz és úgy szervezem a napomat. Emelőt, bakot tudok vinni ha kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Mondjuk, azt nem tudom, ha jár a motor, akkor lehet-e vontatni... vagy akkor sem? MAjd jön Tomi, oszt megmondja... :lol: Az automatikus sebességváltó működéséhez elengedhetetlenül szükséges folyadékáramlást a motor biztosítja, így ha az áll, a kenőanyag nem jut el a megfelelő helyekre. Vontatás közben azonban a meghajtott kerekek mozgásba hozzák a váltó némely alkatrészét is, amelyek kenés hiányában végzetes károsodást szenvednek. Ebből logikusan következik, hogy járó motornál lehet vontatni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Hát, nem tudom, azt mondták, hogy automatát, nem igazán ildomos húzgálni... vagy le kell kötni a kardánt...de az sem kis meló... :D A lentebbiek szerint akkor remélhetőleg a motor ugye jár?Legalább alapjáraton? B) Részemről ok csak előtte szóljál, hogy mikor jössz és úgy szervezem a napomat. Emelőt, bakot tudok vinni ha kell. :D Holnap le lesz pontosítva szerintem. :lol: Ebből logikusan következik, hogy járó motornál lehet vontatni. :D Reméljük ez is úgy volt eddig.....kül. jön a váltógenerál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 ...Emelőt, bakot tudok vinni ha kell. :D Krokodil emelőm van 1 db B) A lentebbiek szerint akkor remélhetőleg a motor ugye jár?Legalább alapjáraton? :D Elvileg eddig be tudtam indítani, csak mikor sebességbe raktam, akkor fulladt le.. Reméljük ez is úgy volt eddig.....kül. jön a váltógenerál! :D :D ööö...izé... nem... mert akkor be sem indult már... de rövid táv volt, kb 5-600 méter... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 amúgy.... automatát nem rúddal kell vontatni és kész ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 támogatom az aknaépítést is! Lehet nálam is Losi is ismeri a helyet. a fűtése nehezebb mint Joee esetében Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 fűtése nehezebb mint Joee esetében őt csak itatni kell nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Nem, itt áll a ház mögött a parkolóban :D Joee ide húzott el, azóta nem voltam vele sehol... :lol: Üdv! Ha gondolod kijöhettek hozzám 6X7 méter a garázs, 5 méter hosszú az akna Van hely benne,szerszámok is akadnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 támogatom az aknaépítést is! Lehet nálam is Losi is ismeri a helyet. a fűtése nehezebb mint Joee esetében Padlófűtés Rlz, vagy pedig szerzel egy jancsikályhát! :lol: De viccet félre téve, inkább ebben agyaljunk, mint egy csereverdában.Több haszna van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 viccet félre téve, inkább ebben agyaljunk, mint egy csereverdában.Több haszna van. Csakis ezt támogatom. :D Épp elég szar autónk van már, nem kell még egy. Ha kell egy hordót csórók a cégtől és csinálunk belőle kályhát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Csakis ezt támogatom. B) Épp elég szar autónk van már, nem kell még egy. Ha kell egy hordót csórók a cégtől és csinálunk belőle kályhát. :D Mellette meg papírzacskóból isszuk a piát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Csakis ezt támogatom. B) Épp elég szar autónk van már, nem kell még egy. Ha kell egy hordót csórók a cégtől és csinálunk belőle kályhát. :D Tüzifa mindig akad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Tüzifa mindig akad :D Bazsitól is lehet hozni kiszántott barackfát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts