J0hnny Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Lehet, uninstallálni kellene belőle a kütyüt, aztán az Omit pézé tenni.... :D A babakocsi amúgy sem fér bele a csomitartóba. B) Többet érne egy caravan G.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Lehet, uninstallálni kellene belőle a kütyüt, aztán az Omit pézé tenni.... :D A babakocsi amúgy sem fér bele a csomitartóba. :D Már elgondolkodtam én is rajta...de 1: rendbe kéne tenni, hogy ne álljon le,és menjen. de ez nem a kütyü miatt van B) 2: szélvédő csere, mert elrepedt. 3: folyik a fűtéscsapom, -cserés 4: termosztát csere 5: bal kormány összekötő csere Amíg ezek nincsenek megcsinálva, nem is lehetne eladni... szvl, ha meg már megcsináltatom, és jó, akkor minek adjam el? :lol: a babakocsi, meg simán befér... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Többet érne egy caravan G.... :lol: az a baj azzal, hogy nekem nem jön be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Már elgondolkodtam én is rajta...de 1: rendbe kéne tenni, hogy ne álljon le,és menjen. de ez nem a kütyü miatt van :D 2: szélvédő csere, mert elrepedt. 3: folyik a fűtéscsapom, -cserés 4: termosztát csere 5: bal kormány összekötő csere Amíg ezek nincsenek megcsinálva, nem is lehetne eladni... szvl, ha meg már megcsináltatom, és jó, akkor minek adjam el? :lol: a babakocsi, meg simán befér... B) Termosztát,kormányösszekötő,fűtéscsap nem vészes tételek,azonnal cserélhetőek. Szélvédő maradhat müszakiig, köteg témában Bazsit vagy Danit kell ostromolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Már elgondolkodtam én is rajta...de 1: rendbe kéne tenni, hogy ne álljon le,és menjen. de ez nem a kütyü miatt van B) 2: szélvédő csere, mert elrepedt. 3: folyik a fűtéscsapom, -cserés 4: termosztát csere 5: bal kormány összekötő csere Amíg ezek nincsenek megcsinálva, nem is lehetne eladni... szvl, ha meg már megcsináltatom, és jó, akkor minek adjam el? :lol: a babakocsi, meg simán befér... :D Ezekből kb. egyedül a szélvédőt cseréltetném ki meg max. a leállásos témát, aztán úgy tolnám be kereskedésbe, mint a szél.A többire költsön az új gazdája. :D Aztán én is vagy Caravan-t vagy egyterűt vennék.Caravanban csak Opelt.Akár F (Mélykék gépe) , akár G. Esetleg B Omi X20SE-vel. De egyterűben meg inkább mást, mert a nyújtott padlólemezes G Astrára épült Zafirák kicsit túlárazottak a piacon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Ezekből kb. egyedül a szélvédőt cseréltetném ki meg max. a leállásos témát, aztán úgy tolnám be kereskedésbe, mint a szél.A többire költsön az új gazdája. :D Aztán én is vagy Caravan-t vagy egyterűt vennék.Caravanban csak Opelt.Akár F (Mélykék gépe) , akár G. Esetleg B Omi X20SE-vel. De egyterűben meg inkább mást, mert a nyújtott padlólemezes G Astrára épült Zafirák kicsit túlárazottak a piacon. Azért én elhiszem, hogy Csabinak tetszik a kénylem az omiban, csak hát egy ekkora dögöt ilyen kis mocival nem éppen a városi rohangálásra találtak ki és akkor még enyhén fejeztem ki magam... Tisztelem becsülöm Pistát, de az ő gépére is volna mit költeni...bár legalább mikor megveszed tudod mibe nyúlsz bele. (iceteas üvegbe :D ) Milyen opel kocsi lenne Csabi, amiben jól éreznéd magad? :lol: Zafira témára meg...sosem értettem mitől olyan nagy szám az a kocsi...mint a meriva....5 centivel nagyobb a csomagtere, felfelé magas mint egy vasúti kocsi, borul, mint a büdösbogár, deé nvagyok a a gyerek a városban, mer van egy SUV-om...ki nem szarja le? B) Amikor meg beáll arcoskodni melléd és leléped a libakergető corsáddal, akkor meg baromira ideges. :D Nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt a pénztárcánk, az igényeink és az észszerűség között... Semmiféle körülmények között nem vennék napi használatra Omit, C vekit és hasonló ládákat, bár tényleg szépek...iszonyat fenntartési költségei vannak, mind alaktrész, mind más téren és nem városi autónak lettek kitalálva.Ez jól látszott Tomi tavalyi horvátországi útján: ott arra volt használva a veci, amire a tervezőasztalon megrajzolták... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Termosztát,kormányösszekötő,fűtéscsap nem vészes tételek,azonnal cserélhetőek. Szélvédő maradhat müszakiig, köteg témában Bazsit vagy Danit kell ostromolni. Ebben igazad van,hogy nem nagy tétel, csak tudod, most hogy jön pár napon belül a baba, ez kicsit fontosabb téma... Bazsival egyeztetve van már, hogyha megvannak a cuccok, akkor megy ki hozzá a gép, és hekkelés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Már elgondolkodtam én is rajta...de 1: rendbe kéne tenni, hogy ne álljon le,és menjen. de ez nem a kütyü miatt van :D 2: szélvédő csere, mert elrepedt. 3: folyik a fűtéscsapom, -cserés 4: termosztát csere 5: bal kormány összekötő csere Amíg ezek nincsenek megcsinálva, nem is lehetne eladni... szvl, ha meg már megcsináltatom, és jó, akkor minek adjam el? :lol: a babakocsi, meg simán befér... B) Szóljál ha viszed Bazsihoz kábelköteg vizsgálatra szívesen segítek! Fűtéscsap, termosztát, kormány összekötő cserére meg tudok ajánlani egy jó szerelőt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Azért én elhiszem, hogy Csabinak tetszik a kénylem az omiban, csak hát egy ekkora dögöt ilyen kis mocival nem éppen a városi rohangálásra találtak ki és akkor még enyhén fejeztem ki magam... Tisztelem becsülöm Pistát, de az ő gépére is volna mit költeni...bár legalább mikor megveszed tudod mibe nyúlsz bele. (iceteas üvegbe :D ) Milyen opel kocsi lenne Csabi, amiben jól éreznéd magad? :lol: Most kicsit csalódtam az omegában, de amúgy tetszik... A corsában is boldog volt a tököm,,csakhát kicsi lett a kasztni...szvl, foggalmam sincs, hogy mit vennék, ha ezt eladnám... Vectra C?! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Szóljál ha viszed Bazsihoz kábelköteg vizsgálatra szívesen segítek! Fűtéscsap, termosztát, kormány összekötő cserére meg tudok ajánlani egy jó szerelőt. :lol: OK, szólok... termosztát, fűtéscsap csere valszeg akkor amikor kint lesz Bazsinál, mert a kábelköteg a termosztát megbontása után lesz a legjobban hozzá férhető... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Nem szívesen Csabi de máskor is! :lol: Helyzet az egy Caravan G Astra az én fantáziám is piszkálja!Majd ha kimegyek utána össze hozom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Még akkor sem könnyű kicserélni a termosztátot oda születni kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Most kicsit csalódtam az omegában, de amúgy tetszik... A corsában is boldog volt a tököm,,csakhát kicsi lett a kasztni...szvl, foggalmam sincs, hogy mit vennék, ha ezt eladnám... Most erre mondok olyat, hogy nekem fogsz esni! B) Ugyan nincs gyerekem, de miért is nem fért volna el gyerekülés kb 1-2 évig a corsában? :lol: Tény, hogy rohadt szűk lett volna...de nem szívnád a fogad egy kormányösszekötőn...érted mire gondolok. A mi seggünket gyerekfejjel szüleink trabiban is eltudták cipelni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Helyzet az egy Caravan G Astra az én fantáziám is piszkálja!Majd ha kimegyek utána össze hozom! Inkább hozd a svájci lankákról szépen... :lol: Itthon ne vegyél... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Inkább hozd a svájci lankákról szépen... :lol: Itthon ne vegyél... :D Ami még tetszik meg bejön igaz árulás de az Octávia! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Ami még tetszik meg bejön igaz árulás de az Octávia! :D Kombi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Kombi? :lol: Csakis! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Skacok! 1 erdei m3 vegyes fát (juhar-platán-éger-szil) el tudok én hozni egy átlagos magasítós futóval? Méretben csak csak, de súlyban kicsit necces :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Skacok! 1 erdei m3 vegyes fát (juhar-platán-éger-szil) el tudok én hozni egy átlagos magasítós futóval? Méretben csak csak, de súlyban kicsit necces :lol: Mennyi az a súly és honnan kéne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Mennyi az a súly és honnan kéne? Lakitelekről, és a súlyát pontosan nem tudom, de kb 8-10q. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Csakis! Elmúlt időszakban elég sokat vezettem octáviát. Igaz az csak 1.6 fapad volt, de nem igazán nyerte el a tetszésem. Persze nem vagyunk egyformák :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Most erre mondok olyat, hogy nekem fogsz esni! :D Ugyan nincs gyerekem, de miért is nem fért volna el gyerekülés kb 1-2 évig a corsában? :D Tény, hogy rohadt szűk lett volna...de nem szívnád a fogad egy kormányösszekötőn...érted mire gondolok. A mi seggünket gyerekfejjel szüleink trabiban is eltudták cipelni? B) Dehogy esek Neked, nem vok én olyan... :D Nem a gyerek ülés a probléma, hanem a kicsi csomagtartó, ahova a babakocsit beraknám... a corsában igencsak nem fért volna el... érted? :lol: Meg nem a kormányösszekötőn van itt a hangsúly, hanem, hogy mindez most egyszerre jött elő... Ha a corsánál lenne, ott sem tudnám megcsináltatni most kapásból... De jöv7en fizu, és megveszek mindent ami kell... kivéve szélvédő, mert azzal várok, hogy Tomi mit intéz az ADAM OPEL-nél... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Elmúlt időszakban elég sokat vezettem octáviát. Igaz az csak 1.6 fapad volt, de nem igazán nyerte el a tetszésem. Persze nem vagyunk egyformák :lol: Ne az első Octaviara gondolj!Ami cimbidnek is volt!Hanem a 2ik széria és 1.9 tdi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 ... foggalmam sincs, hogy mit vennék, ha ezt eladnám... Vectra C?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Ne az első Octaviara gondolj!Ami cimbidnek is volt!Hanem a 2ik széria és 1.9 tdi! Olyanhoz még nem volt szerencsém, és valamivel jobban is néznek ki, mint az első széria. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts