warwolf Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Csak dumál, titokban könyvjelzőzi az oldalakat... :D :D Sztem is...... :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 S, mit érnél el vele? Látod a 3 smiley a mondat végén? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Látod a 3 smiley a mondat végén? :lol: B) Értem én a tréfát..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Srácok! Szokott itt valaki Szigetszentmiklósra vagy arra felé járni? A klubnak ahová beléptem, ott van az egyik ernyőbevizsgálója, és idénre is kell az érvényes a műszaki a cuccomra...és ha valaki arra járna, össze logisztikáznánk a dolgot. Úgy tudom, (de lehet tévedek), hogy Füri szülei ott laknak, és szokott hozzájuk menni ... :D Kérdezd meg Tőle, 1 próbát megér. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Értem én a tréfát..... :lol: Csak nem szereted. :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Csak nem szereted. :D :D :) :lol: :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 1. Warwolf 7# 2. Kacsero 5 db 3. Gepard 1db 4. 5. még kedden lehet bővítem a lista darabszámot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 1. Warwolf 7# 2. Kacsero 5 db 3. Gepard 1db 4. 5.még kedden lehet bővítem a lista darabszámot :D El kell jutnunk 22-25db-ig, kül. nincs mocsópol! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 mondjátok már el, hogy mi ebben a ráció ? ingyen adják labancéknál ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 mondjátok már el, hogy mi ebben a ráció ? ingyen adják labancéknál ? :lol: Ingyen nem is, de jóval olcsóbb, és tapasztalat, hogy sokkal szebben, és kevesebb mosóporból lehet mosni, mint az itthon kapottakból... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 El kell jutnunk 22-25db-ig, kül. nincs mocsópol! :lol: én rajta vok az ügyön :D Anno, mikor hordtam be, akkor is elment nagyon sok... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 1. Warwolf 7# 2. Kacsero 5 db 3. Gepard 1db 4. Zozor 5db 5. még kedden lehet bővítem a lista darabszámot :lol: Fizetés lehet átutalással, vagy jó átvételkor is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Na erről beszéltem: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 J0hnnynak! "This is no Ken Block... This is no Impreza... We don't wear DC's... We don't need AWD..." :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Csak dumál, titokban könyvjelzőzi az oldalakat... :D :lol: hívjál fel sos 2 órája hívogatlak!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Nos, fékrásegítő első kör ma délután megvolt.Az Astrét rá lehet faragni valóban, de az első szériás Corsa A-nál a hátsó fékkörhöz menő cső végén lévő hollander megegyezik az elsőével.Az Astra főfékhengerébe viszont a hátsó kör hollandere nagyobb.Kb. 10es.Tehát nem jó hozzá, ha csak valakinek nincs otthon spéci peremezője.Nekem nincs. Voltam kint Fürinél, adott egy komplett cuccot Corsa B-ből, ott megint csak bőven alakítani kell, lévén a rásegítő nem fér el a tűzfalon, a szára is rövidebb, és ugyan csak nem egyezik a hátsó kör hollandere.A Corsa eredeti főfékmunkahengerét nem lehet rátenni, mert a rásegítőn lévő tőcsavarok távolsága kisebb mint a Corsa főfékmunkahengerén lévők.Tehát ez is zsákutcának bizonyult sajnos, hiába volt Füri készséges. Miután végig makkoztam minden lehetőséget, jött a C terv, Astra fékrásegítő szétszed, Kadettéba membrán átrak.Nem passzolt teljesen, faragni kellett, lévén az Astráé 240mm, a Kadetté 220mm. Holnap próba. Thx Johnnynak a gyors segítségért faragásilag. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Srácok! Szokott itt valaki Szigetszentmiklósra vagy arra felé járni? A klubnak ahová beléptem, ott van az egyik ernyőbevizsgálója, és idénre is kell az érvényes a műszaki a cuccomra...és ha valaki arra járna, össze logisztikáznánk a dolgot. A szüleim ott laknak.Mit kéne intézni,mert jövő 7en m1ek. Legalábbis úgy néz ki a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 J0hnnynak! "This is no Ken Block... This is no Impreza... We don't wear DC's... We don't need AWD..." :lol: :D B) Hatalmas lájk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 THX Turcinak a mentésért... :D Ma este beadta az unalmast az omi... :lol: Először az akksi merült le a sok nem indulásos újra indítástól... utána, meg már be sem leetett bikázni... Most felhoztam tölteni az akksit, remélem, holnap már beindul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Voltam kint Fürinél,.... Te sem olvasol vissza?? :lol: Írtam, hogy Füri szülei Szigetszentmiklóson laknak, ( de most pár hsz-el előbbre írta is) szvl, le is beszélhetted volna Vele, hogy mi is kellene Neked elhozni onnan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 hívjál fel sos 2 órája hívogatlak!!!!! Itthon maradt a telóm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Te sem olvasol vissza?? :lol: De igen, viszont mivel egyelőre össze kell spórolnom a bevizsgálás árát, így nem holnap fog megtörténni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 De igen, viszont mivel egyelőre össze kell spórolnom a bevizsgálás árát, így nem holnap fog megtörténni. :lol: ok. értem én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Ma este beadta az unalmast az omi... :D Először az akksi merült le a sok nem indulásos újra indítástól... utána, meg már be sem leetett bikázni... Lehet, uninstallálni kellene belőle a kütyüt, aztán az Omit pézé tenni.... :lol: A babakocsi amúgy sem fér bele a csomitartóba. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts