warwolf Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Csak dumál, titokban könyvjelzőzi az oldalakat... :D :D Sztem is...... :lol: B) :D
J0hnny Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 S, mit érnél el vele? Látod a 3 smiley a mondat végén? :lol: :D
warwolf Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Látod a 3 smiley a mondat végén? :lol: B) Értem én a tréfát..... :D
Kacsero Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Srácok! Szokott itt valaki Szigetszentmiklósra vagy arra felé járni? A klubnak ahová beléptem, ott van az egyik ernyőbevizsgálója, és idénre is kell az érvényes a műszaki a cuccomra...és ha valaki arra járna, össze logisztikáznánk a dolgot. Úgy tudom, (de lehet tévedek), hogy Füri szülei ott laknak, és szokott hozzájuk menni ... :D Kérdezd meg Tőle, 1 próbát megér. :lol:
Dini Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 Értem én a tréfát..... :lol: Csak nem szereted. :D B) :D
Kacsero Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 1. Warwolf 7# 2. Kacsero 5 db 3. Gepard 1db 4. 5. még kedden lehet bővítem a lista darabszámot :lol:
warwolf Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 1. Warwolf 7# 2. Kacsero 5 db 3. Gepard 1db 4. 5.még kedden lehet bővítem a lista darabszámot :D El kell jutnunk 22-25db-ig, kül. nincs mocsópol! :lol:
mélykék76 Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 mondjátok már el, hogy mi ebben a ráció ? ingyen adják labancéknál ? :lol:
Kacsero Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 mondjátok már el, hogy mi ebben a ráció ? ingyen adják labancéknál ? :lol: Ingyen nem is, de jóval olcsóbb, és tapasztalat, hogy sokkal szebben, és kevesebb mosóporból lehet mosni, mint az itthon kapottakból... :D
Kacsero Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 El kell jutnunk 22-25db-ig, kül. nincs mocsópol! :lol: én rajta vok az ügyön :D Anno, mikor hordtam be, akkor is elment nagyon sok... B)
zozor Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 1. Warwolf 7# 2. Kacsero 5 db 3. Gepard 1db 4. Zozor 5db 5. még kedden lehet bővítem a lista darabszámot :lol: Fizetés lehet átutalással, vagy jó átvételkor is?
Stefan Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 J0hnnynak! "This is no Ken Block... This is no Impreza... We don't wear DC's... We don't need AWD..." :lol: :D B)
tomi023 Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 Csak dumál, titokban könyvjelzőzi az oldalakat... :D :lol: hívjál fel sos 2 órája hívogatlak!!!!!
warwolf Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 Nos, fékrásegítő első kör ma délután megvolt.Az Astrét rá lehet faragni valóban, de az első szériás Corsa A-nál a hátsó fékkörhöz menő cső végén lévő hollander megegyezik az elsőével.Az Astra főfékhengerébe viszont a hátsó kör hollandere nagyobb.Kb. 10es.Tehát nem jó hozzá, ha csak valakinek nincs otthon spéci peremezője.Nekem nincs. Voltam kint Fürinél, adott egy komplett cuccot Corsa B-ből, ott megint csak bőven alakítani kell, lévén a rásegítő nem fér el a tűzfalon, a szára is rövidebb, és ugyan csak nem egyezik a hátsó kör hollandere.A Corsa eredeti főfékmunkahengerét nem lehet rátenni, mert a rásegítőn lévő tőcsavarok távolsága kisebb mint a Corsa főfékmunkahengerén lévők.Tehát ez is zsákutcának bizonyult sajnos, hiába volt Füri készséges. Miután végig makkoztam minden lehetőséget, jött a C terv, Astra fékrásegítő szétszed, Kadettéba membrán átrak.Nem passzolt teljesen, faragni kellett, lévén az Astráé 240mm, a Kadetté 220mm. Holnap próba. Thx Johnnynak a gyors segítségért faragásilag. :lol:
Füri Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 Srácok! Szokott itt valaki Szigetszentmiklósra vagy arra felé járni? A klubnak ahová beléptem, ott van az egyik ernyőbevizsgálója, és idénre is kell az érvényes a műszaki a cuccomra...és ha valaki arra járna, össze logisztikáznánk a dolgot. A szüleim ott laknak.Mit kéne intézni,mert jövő 7en m1ek. Legalábbis úgy néz ki a dolog.
J0hnny Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 J0hnnynak! "This is no Ken Block... This is no Impreza... We don't wear DC's... We don't need AWD..." :lol: :D B) Hatalmas lájk! :D
Kacsero Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 THX Turcinak a mentésért... :D Ma este beadta az unalmast az omi... :lol: Először az akksi merült le a sok nem indulásos újra indítástól... utána, meg már be sem leetett bikázni... Most felhoztam tölteni az akksit, remélem, holnap már beindul...
Kacsero Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 Voltam kint Fürinél,.... Te sem olvasol vissza?? :lol: Írtam, hogy Füri szülei Szigetszentmiklóson laknak, ( de most pár hsz-el előbbre írta is) szvl, le is beszélhetted volna Vele, hogy mi is kellene Neked elhozni onnan :D
Gepard Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 hívjál fel sos 2 órája hívogatlak!!!!! Itthon maradt a telóm.
warwolf Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Te sem olvasol vissza?? :lol: De igen, viszont mivel egyelőre össze kell spórolnom a bevizsgálás árát, így nem holnap fog megtörténni. :D
Kacsero Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 De igen, viszont mivel egyelőre össze kell spórolnom a bevizsgálás árát, így nem holnap fog megtörténni. :lol: ok. értem én :D
warwolf Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Ma este beadta az unalmast az omi... :D Először az akksi merült le a sok nem indulásos újra indítástól... utána, meg már be sem leetett bikázni... Lehet, uninstallálni kellene belőle a kütyüt, aztán az Omit pézé tenni.... :lol: A babakocsi amúgy sem fér bele a csomitartóba. B)
Recommended Posts