Turci Elküldve Január25, 2011 Elküldve Január25, 2011 Autózásról van szó.A vörösözés kétségtelen veszélyes.A siklóernyőzés csak akkor, ha elbszabol valamit! :lol: :D Ez már a ne kend szét kategória!Köszönjük EMESE! B)
warwolf Elküldve Január25, 2011 Elküldve Január25, 2011 Keveritek a szezont a fa......zonnal :lol: :D : Vörösözés: Siklóernyőzés:
warwolf Elküldve Január25, 2011 Elküldve Január25, 2011 Dácép vörös csiklóernyő! :D Ez piros, má' bocs! B) Hát még az ernyő! :lol:
warwolf Elküldve Január25, 2011 Elküldve Január25, 2011 faragós kedvemben vagyok B) 1. Ez mijez? :D 2. Mantzel projekt?? :lol:
J0hnny Elküldve Január25, 2011 Elküldve Január25, 2011 1. Ez mijez? :D 2. Mantzel projekt?? :lol: 1.Corsa TID "púpja" 2.Nem, astra f MID lesz a morzsában.
Gepard Elküldve Január25, 2011 Elküldve Január25, 2011 Csak vöröshajúskodni meg ernyőzni? :lol: Erre szokták mondani, hogy az étlapot meg lehet nézni, de zabálni otthon fogsz.... Illetve egy mindannyiunk közös ismerőse szerint, a mekibe is beugrasz egy hambira ha nagyon éhes vagy, de attól még otthon fogsz a keménytarhonyával jóllakni. :D B)
Gepard Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 .....Magyar út és morál (jó hosszú, de nagyon igaz): Szemben csendes nyári 28 fokos holdfényes éjszakán szembe ködszúrófényel jönnek: Nem köd van arrafelé, hanem az autó vagy román, moldáv vagy magyar és nyugat ázsiában azért kapcsolnak ködlámpát, mert az szép.… Na ki jutott eszembe erről?..... :lol:
warwolf Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 1.Corsa TID "púpja" 2.Nem, astra f MID lesz a morzsában. Értem.Bár ha már lúd, legyen kövér alapon egy BC kijelzőt is bele faraghatnál...... A fékupgrade csúszik.Átfordultam délutánba sajnos.Talán a kövi 7n menni fog a dolog.
J0hnny Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Értem.Bár ha már lúd, legyen kövér alapon egy BC kijelzőt is bele faraghatnál...... A fékupgrade csúszik.Átfordultam délutánba sajnos.Talán a kövi 7n menni fog a dolog. Ilyen lesz!
Stefan Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Ilyen lesz! http://kepfeltoltes.hu/110126/mid1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ha már így belejöttél és ennyire unatkozol, a Mantzel-t is megcsinálhatnád :lol:
J0hnny Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Ha már így belejöttél és ennyire unatkozol, a Mantzel-t is megcsinálhatnád :lol: Letettem róla...egyelőre. Utcai használatra nem igazán megfelelő a mantzel, megvárim míg mantás Jani barátom elkészül vele, neki mik lesznek a tapasztalatai vele. Amúgy a MID project is elnapolva most, egyrészt hidegben nincs kedvem kint szerelni, másrészt Zolitól kapok gyári csatikat, így a sorkapcsos gányolás ki lesz kerülve.
spzoli Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Letettem róla...egyelőre. Utcai használatra nem igazán megfelelő a mantzel, megvárim míg mantás Jani barátom elkészül vele, neki mik lesznek a tapasztalatai vele. Amúgy a MID project is elnapolva most, egyrészt hidegben nincs kedvem kint szerelni, másrészt Zolitól kapok gyári csatikat, így a sorkapcsos gányolás ki lesz kerülve. Ha kapsz.... :lol: Lehet, hogy elfogy. :D
J0hnny Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Ha kapsz.... :lol: Lehet, hogy elfogy. :D Akkor neked reszeltek kiscsávó! B)
Kacsero Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Srácok! Aki etanolt tankol, szerintem azt érinti. Kerekegyházán, 243Ft az E85. A másik kúton, meg 250Ft. Ha jól tudom, itt kecskeméten már nem igazán van olyan kút, ahol 260 alatt lenne az etanol... szvl, megéri kimenni oda tankolni... :lol:
J0hnny Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Srácok! Aki etanolt tankol, szerintem azt érinti. Kerekegyházán, 243Ft az E85. A másik kúton, meg 250Ft. Ha jól tudom, itt kecskeméten már nem igazán van olyan kút, ahol 260 alatt lenne az etanol... szvl, megéri kimenni oda tankolni... :lol: Kiszámoltam... 40km oda-vissza, kb 4liter elfogyasztott üa, ergo kb 1-1,5l lehet spórolni egy 50l-es tankolás esetén.Megéri nekem azt a 1 órát pluszban? B) ....és akkor még nem is számoltam azzal, hogy az AGIP-nál -5Ft, bár ott meg szar minőségű az etanol. Kiváncsi lennék a minőségére...nagyon érik már egy teszt, mérés, tankolás a környező kutaknál... :D
Kacsero Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Kiszámoltam... 40km oda-vissza, kb 4liter elfogyasztott üa, ergo kb 1-1,5l lehet spórolni egy 50l-es tankolás esetén.Megéri nekem azt a 1 órát pluszban? B) ....és akkor még nem is számoltam azzal, hogy az AGIP-nál -5Ft, bár ott meg szar minőségű az etanol. Kiváncsi lennék a minőségére...nagyon érik már egy teszt, mérés, tankolás a környező kutaknál... :lol: Egyszerű... ha van ismid aki onnan jár esetleg be, akkor kannát Neki, és nincs plusz autókázás... :D AGIP-nál, 269.9Ft volt legutóbb, -5 ft akkor is 265... :D Nekem kollégám onnan jár be, így kannázás rlz
J0hnny Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Egyszerű... ha van ismid aki onnan jár esetleg be, akkor kannát Neki, és nincs plusz autókázás... :D AGIP-nál, 269.9Ft volt legutóbb, -5 ft akkor is 265... :lol: Nekem kollégám onnan jár be, így kannázás rlz Van pár nagy hordóm! Utánfutót tud húzni? :D B) :D
warwolf Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Aki olvasta a BAON-t, biztos emlékszik rá, hogy a múltkorjában felborult egy autó az Izsáki úton a GAMF környékén. Voltam ma Valkainál.Elmesélte a storyt.Emberünk kissé álmoskásan elindult a munkába egy 2001-es sedan Civiccel.Széktóiról kanyar jobbra az Izsákira.Busz jön, emberünk úgy gondolta, majd jóól legyorsúlja és bemegy elé.Kapaszkodó sáv elfogyott, a lendület kevés volt, a padka megdobta a Civic jobb elejét, éééééssss már csúszott is a bal oldali A oszlopon ill. az egész bal oldalán.Pechjére kivitte a busztésönt és egy villanykarót is, tehát a Civic totálkár lett.Noss, mivel hiteles és CASCO nincs rajta, most keresik hozzá a donort.Olyan 1.5M a javítása+ugye a büntik a rongálás miatt, mert a rendőr kb. 3 perc alatt ott volt a csattnál..... Ez a méreg nem a Bitox! :lol: Persze a baf@asz jelző jobban illik az emberünkre..... :D
J0hnny Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Losi! Egyterű témára: :lol: itt a story az elejétől, figyeld a képeket....
warwolf Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Losi! Egyterű témára: http://i2.photobucket.com/albums/y15/joff-.../PICT0024-4.jpg :lol: Kell! :D Még ha Corsa C alváz ish! B) itt a story az elejétől, figyeld a képeket.... Makkoztak vele rendesen, és sokkal kulturáltabban oldották meg a generátor helyét mint mi! :D
Stefan Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Kell! :D Még ha Corsa C alváz ish! B) ... Legalább nem kéne lemondanod róla, hogy (ha áttételesen is, de) Kóóórzás legyél :lol: ... Makkoztak vele rendesen, és sokkal kulturáltabban oldották meg a generátor helyét mint mi! :D Van egy pár kultúrmegoldás ezen az oldalon még... :D
Recommended Posts