Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Tegnap (v. tegnap előtt) kollégám C14NZ-én hibakódot villogtattam.Látni kellett volna a srác arcát, mikor elkezdtem széthajtogatni az irodai gémkapcsot! :D Majd újfent látni az arcát, mikor is Udi kb. fejből megmondta a hiba okát! :D Mondom neki, nálunk ez így működik! :)

Minden esetre szétkapta a hibás alkatrészt aminek az lett a vége, hogy holnap Udi lesz az aki megcsinálja neki, mert voltak fennforgások.

Ma este elugrottam anyuékhoz.Gyerekek, ha valami ócskább autóval megyek, szerintem a futómű atomjaira hullik szét.Izsák és Páhi között volt egy szakasz, ahol az út szó szerint megszűnt létezni.Itt-ott némi aszfaltdarabkák emlékeztetnek rá.

Az útjavítást persze megkezdték, kitették a 60-as/40-es/30-as táblákat.

Hogy nem tolnák teherbe azt, akiből kijöttek születésükkor!!! :D :D :D

Elküldve
Útszakasz jeladó és a fólia is van hozzávaló, szerintem megtudom forrasztani a régit és jó lesz. :D

Megadtam a tel.számod, Ő nem hívott fel mert egyszerűbbnek látta venni egy bontott cuccot.Lelke rajta, az Ő pénze, az Ő pénztárcája.Kétségtelen, egyszerűbb megoldás.Még ha lényegesen többe is kerül! :D 8e.ft-ért vett Fecónál egyet.

Nem is igazi Opeles! :D Főleg nem Corsás! :)

Elküldve

No problem! :)

A Fékrásegítőt megnéztem 4 csavaros a tűzfal felé és két vízszintes csavarral lehet a főfékhengert rászerelni,

dob mérete kicsivel nagyobb tehát a pedálokat majd nem kell annyira taposni. Elvileg jó lesz a Corsába. :D

Elküldve
Tegnap (v. tegnap előtt) kollégám C14NZ-én hibakódot villogtattam.Látni kellett volna a srác arcát, mikor elkezdtem széthajtogatni az irodai gémkapcsot! :D Majd újfent látni az arcát, mikor is Udi kb. fejből megmondta a hiba okát! :D Mondom neki, nálunk ez így működik! :)

Minden esetre szétkapta a hibás alkatrészt aminek az lett a vége, hogy holnap Udi lesz az aki megcsinálja neki, mert voltak fennforgások.

Jól visszahívtál... :D

Elküldve
Tegnap megnézettük a kocsit szervízben - féktárcsa-fékbetét csere szükséges..... grrrrrrrrr.............. nagy összeget emlegettek! :D

Első és hátsó is?

Elsőre kb 30 körül kijön kedveséggel, tudnom kellene a méreteket... :)

Elküldve
No problem! :D

A Fékrásegítőt megnéztem 4 csavaros a tűzfal felé és két vízszintes csavarral lehet a főfékhengert rászerelni,

dob mérete kicsivel nagyobb tehát a pedálokat majd nem kell annyira taposni. Elvileg jó lesz a Corsába. :D

Holnap beszélünk telón.Kicserélni nem nagy művészet, át van már alakítva a felfogatása.Úgymond elő van készítve! :D

Jól visszahívtál... :)

Miután beszéltem Udival, nem tartottam szükségesnek. :D

Elküldve

Thx a cuccot.Nem pont olyan amilyen elvileg kell, a többi már csak kreativitás kérdése! :D A végén még 236 hűtött lesz elöl! :) :D :D

Elküldve
Thx a cuccot.Nem pont olyan amilyen elvileg kell, a többi már csak kreativitás kérdése! :D A végén még 236 hűtött lesz elöl! :) :D :D

Ha tudom, hogy veszel ilyen gépcsodát, nem adtam volna el.

Tárcsák vannak még aszem...

Elküldve
Ha tudom, hogy veszel ilyen gépcsodát, nem adtam volna el.

Tárcsák vannak még aszem...

Ha tudtam volna, hogy a kadett fékrásegítő is bexarik.......

Most nem aprózom el, komplett Astra fékrásegítő+22-es főfékmunkahenger.Egyik kört mind2 esetben vakolni kell majd.Ha nem jön be, jön a faragás tovább, hogy minden kerékhez külön cső menjen. :D

Értek hozzá! :) :D

Elküldve

Most nem aprózom el, komplett Astra fékrásegítő+22-es főfékmunkahenger.Egyik kört mind2 esetben vakolni kell majd.Ha nem jön be, jön a faragás tovább, hogy minden kerékhez külön cső menjen. :D

ez most melyik autód?

Elküldve

Ne panaszkodjál nekem! :D

Amikor tespedt vectrásként itt sírtál, hogy nincs mit rajta hebrákolni....hát tessék, itt a kihívás, leht megint agyalni. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.