tomi023 Elküldve Január21, 2011 Elküldve Január21, 2011 Velem is tárgyalt. :D :) jah a Szent László téren az ablakból :D
warwolf Elküldve Január21, 2011 Elküldve Január21, 2011 Tegnap (v. tegnap előtt) kollégám C14NZ-én hibakódot villogtattam.Látni kellett volna a srác arcát, mikor elkezdtem széthajtogatni az irodai gémkapcsot! :D Majd újfent látni az arcát, mikor is Udi kb. fejből megmondta a hiba okát! :D Mondom neki, nálunk ez így működik! :) Minden esetre szétkapta a hibás alkatrészt aminek az lett a vége, hogy holnap Udi lesz az aki megcsinálja neki, mert voltak fennforgások. Ma este elugrottam anyuékhoz.Gyerekek, ha valami ócskább autóval megyek, szerintem a futómű atomjaira hullik szét.Izsák és Páhi között volt egy szakasz, ahol az út szó szerint megszűnt létezni.Itt-ott némi aszfaltdarabkák emlékeztetnek rá. Az útjavítást persze megkezdték, kitették a 60-as/40-es/30-as táblákat. Hogy nem tolnák teherbe azt, akiből kijöttek születésükkor!!! :D :D :D
Udi Elküldve Január21, 2011 Elküldve Január21, 2011 Útszakasz jeladó és a fólia is van hozzávaló, szerintem megtudom forrasztani a régit és jó lesz. :)
warwolf Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Útszakasz jeladó és a fólia is van hozzávaló, szerintem megtudom forrasztani a régit és jó lesz. :D Megadtam a tel.számod, Ő nem hívott fel mert egyszerűbbnek látta venni egy bontott cuccot.Lelke rajta, az Ő pénze, az Ő pénztárcája.Kétségtelen, egyszerűbb megoldás.Még ha lényegesen többe is kerül! :D 8e.ft-ért vett Fecónál egyet. Nem is igazi Opeles! :D Főleg nem Corsás! :)
Udi Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 No problem! :) A Fékrásegítőt megnéztem 4 csavaros a tűzfal felé és két vízszintes csavarral lehet a főfékhengert rászerelni, dob mérete kicsivel nagyobb tehát a pedálokat majd nem kell annyira taposni. Elvileg jó lesz a Corsába. :D
corsarulez Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Tegnap megnézettük a kocsit szervízben - féktárcsa-fékbetét csere szükséges..... grrrrrrrrr.............. nagy összeget emlegettek! :)
J0hnny Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Tegnap (v. tegnap előtt) kollégám C14NZ-én hibakódot villogtattam.Látni kellett volna a srác arcát, mikor elkezdtem széthajtogatni az irodai gémkapcsot! :D Majd újfent látni az arcát, mikor is Udi kb. fejből megmondta a hiba okát! :D Mondom neki, nálunk ez így működik! :) Minden esetre szétkapta a hibás alkatrészt aminek az lett a vége, hogy holnap Udi lesz az aki megcsinálja neki, mert voltak fennforgások. Jól visszahívtál... :D
J0hnny Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Tegnap megnézettük a kocsit szervízben - féktárcsa-fékbetét csere szükséges..... grrrrrrrrr.............. nagy összeget emlegettek! :D Első és hátsó is? Elsőre kb 30 körül kijön kedveséggel, tudnom kellene a méreteket... :)
spzoli Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Első és hátsó is? Elsőre kb 30 körül kijön kedveséggel, tudnom kellene a méreteket... :) 90-60-90
J0hnny Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 90-60-90 Tudtam, hogy lesz olyan tapír, aki ezzel a poénnal jön... :)
warwolf Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 No problem! :D A Fékrásegítőt megnéztem 4 csavaros a tűzfal felé és két vízszintes csavarral lehet a főfékhengert rászerelni, dob mérete kicsivel nagyobb tehát a pedálokat majd nem kell annyira taposni. Elvileg jó lesz a Corsába. :D Holnap beszélünk telón.Kicserélni nem nagy művészet, át van már alakítva a felfogatása.Úgymond elő van készítve! :D Jól visszahívtál... :) Miután beszéltem Udival, nem tartottam szükségesnek. :D
J0hnny Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Miután beszéltem Udival, nem tartottam szükségesnek. :) Látszik kivel dolgozol egy helyen... :D
warwolf Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Látszik kivel dolgozol egy helyen... :D LINK :)
J0hnny Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 LINK :) Kitaposott tevetalp...alig használt vörös MILF! :D
warwolf Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Kitaposott tevetalp...alig használt vörös MILF! :D Remegne a kezed ha hozzá kellene érned..... :) :D :D
J0hnny Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Remegne a kezed ha hozzá kellene érned..... :) :D :D Nem rugnám le, de nem is 10 pontos a csaj! :D
Turci Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Nem rugnám le, de nem is 10 pontos a csaj! :D Bezzeg ha szőrös lenne! :)
warwolf Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 A Fékrásegítőt megnéztem 4 csavaros a tűzfal felé és két vízszintes csavarral lehet a főfékhengert rászerelni, dob mérete kicsivel nagyobb tehát a pedálokat majd nem kell annyira taposni. Elvileg jó lesz a Corsába. :D Thx a cuccot.Nem pont olyan amilyen elvileg kell, a többi már csak kreativitás kérdése! :D A végén még 236 hűtött lesz elöl! :) :D :D
J0hnny Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Thx a cuccot.Nem pont olyan amilyen elvileg kell, a többi már csak kreativitás kérdése! :D A végén még 236 hűtött lesz elöl! :) :D :D Ha tudom, hogy veszel ilyen gépcsodát, nem adtam volna el. Tárcsák vannak még aszem...
warwolf Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Ha tudom, hogy veszel ilyen gépcsodát, nem adtam volna el. Tárcsák vannak még aszem... Ha tudtam volna, hogy a kadett fékrásegítő is bexarik....... Most nem aprózom el, komplett Astra fékrásegítő+22-es főfékmunkahenger.Egyik kört mind2 esetben vakolni kell majd.Ha nem jön be, jön a faragás tovább, hogy minden kerékhez külön cső menjen. :D Értek hozzá! :) :D
tomi023 Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Ha tudtam volna, hogy a kadett fékrásegítő is bexarik....... Most nem aprózom el, komplett Astra fékrásegítő+22-es főfékmunkahenger.Egyik kört mind2 esetben vakolni kell majd.Ha nem jön be, jön a faragás tovább, hogy minden kerékhez külön cső menjen. :D Értek hozzá! :) :D ez most melyik autód?
J0hnny Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Ha tudtam volna, hogy a kadett fékrásegítő is bexarik....... Most nem aprózom el, komplett Astra fékrásegítő+22-es főfékmunkahenger.Egyik kört mind2 esetben vakolni kell majd.Ha nem jön be, jön a faragás tovább, hogy minden kerékhez külön cső menjen. :D Értek hozzá! :) :D Ne panaszkodjál nekem! :D Amikor tespedt vectrásként itt sírtál, hogy nincs mit rajta hebrákolni....hát tessék, itt a kihívás, leht megint agyalni. :D
Recommended Posts