warwolf Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Más nemi identitású? :D Én nő vagyok,de nem zavarnak a Losi belinkelt elemei. :D Már, ha erre gondoltál. :D Ezt kifejtenéd bővebben? :D Sztem sokunkat érdekel a téma! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Fiatal házaspár a Nagykörúton lakik és vesznek egy új szekrényt. A férj hajnalban elmegy dolgozni, és amikor reggel az első villamos elmegy a ház előtt, a szekrényajtó magától kinyílik. A feleség becsukja, ám a következő villamosnál megint kinyílik. Ez így megy egész nap, míg a feleség megunja és felhív egy asztalosipari szövetkezetet, a...kik kiküldenek egy fiatal szerelőt. Áll a szerelő meg a feleség a szekrényajtó előtt, és amikor a villamos jön, az mindig kinyílik. - Hát sajnos kisasszony innét nem látok semmit, lehet, hogy belül van a baj, én beállok a szekrénybe, csukja rám az ajtót, hátha belülről látom, mi a hiba. Szerelő be, feleség rácsukja a szekrényajtót. Ebben a pillanatban megérkezik a férj, veszi le a kabátját és be akarja akasztani a szekrénybe, amikor meglátja bent a szerelőt. - Maga mit csinál itt? - kérdi. - Mondja, elhiszi nekem, ha most azt mondom, hogy a villamosra várok? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Lehet megvizsgáltatnám ezzel a hölggyel.....a nézőkémet....khmm....... :D sejtettem :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Nos lehet a tehetségemből adódik vagy csak nem fosok már a verdához nyúlni de elindultam a fejlődés útján!Tudjátok hogy mindennel szerelőhöz járok így(még engem is meglepett)némi telefonos segítség igénybe vételével ki cseréltem az üzemanyag szűrőt!Ettől még motort szétbontani nem állok neki de asszem kisebb dolgokkal csak meg fogok próbálkozni! :) Bazsival ki kaptuk a nem kellő kábeleket pl.urh rádió kábel no meg pite vagy jaffa a rádió!Lehet hallgatni és nem csak a Gongot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 sejtettem :) :D :D :D Viszont kb. azt is tudom, hogy beállhatok a sor végére, mert tuti hosszú a várólista! :D Előjegyzés előnyben? :D Nos lehet a tehetségemből adódik vagy csak nem fosok már a verdához nyúlni de elindultam a fejlődés útján Ebből kiindulva reggel arra lettem figyelmes, hogy megint megszűnt a fékrásegítésem a Corsán.Úgyhogy most megint agyalhatok, hogy milyen rásegítőt tudok rátenni amihez jó a főfékmunkahengerem is.Igazán remek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Losi! Nekem van Astra F-hez való fékrásegítőm ha érdekel simán felmegy csak a nyomórúd ami a pedálhoz megy az lehet rövidebb, de össze lehet hozni. Demó több infót tud róla adni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Udi bátyám, Mio c510....köllene egy akksi. meg tudod oldani a beszerzését és beszerelését ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Persze tudok segíteni csak a nagyker nem tud versenyképes árat adni (12700 Ft), viszont itt olcsóbb: Gyári: http://www.batteryupgrade.hu/shopBrowser.p...roupId/39379936 Utángyártott: http://gpszone.hu/termek/mitac-mio-utangya...duino-akku-c510 Beszerelésben tudok segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Persze tudok segíteni csak a nagyker nem tud versenyképes árat adni (12700 Ft), viszont itt olcsóbb: Gyári: http://www.batteryupgrade.hu/shopBrowser.p...roupId/39379936 Utángyártott: http://gpszone.hu/termek/mitac-mio-utangya...duino-akku-c510 Beszerelésben tudok segíteni. okéésss, köszii, villányi nincs is messze tőlem napközben :D dehogy veszek gyári, örüljön hogy életben tartom :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Losi! Nekem van Astra F-hez való fékrásegítőm ha érdekel simán felmegy csak a nyomórúd ami a pedálhoz megy az lehet rövidebb, Ha a tűzfal felé 4 csavaros, a főfékmunkahenger pedig 2db vízszintes csavarral megy fel, akkor már érdekel is a dolog!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Viszont kb. azt is tudom, hogy beállhatok a sor végére, mert tuti hosszú a várólista! :D Előjegyzés előnyben? :) szerintem a lehetőség mindenkinek adott, kérdés mennyire képes célt érni :D mondjuk KacsaZoli a legnagyobb esélyes, mert ő Niki barátnője : )))))) de hogy ne légy szomorú :D / nem ismerem őt mielőtt megkérdeznéd :D / Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Pista, nem tudod, hogy Losinak a vörösek jönnek be??! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Pista, nem tudod, hogy Losinak a vörösek jönnek be??! :D Azé' el lehet térni kis mértékben, ha olyan a helyzet..... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Pista, nem tudod, hogy Losinak a vörösek jönnek be??! :D Heeee Edit!Neked tudni kéne hogy a férfi nem válogat ha éhes! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 okéésss, köszii, villányi nincs is messze tőlem napközben :D dehogy veszek gyári, örüljön hogy életben tartom :) :D :D :D Ebay még olcsobb csak hát az idő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Ma ki próbáltam a verdát a városba!S láss csodát megszűnt a rángatás a durrogás!Már a szűrő csere után érezhetően jobb volt!Mindenesetre vicces hogy egy 5ftos ellenállás oldotta meg a problémát meg a szűrő de ez más kérdés!Utóbbi megint tanulság volt!Amúgy kérdeztem Bazsit Jhonny és azt mondta hogy a megtett km után és tankolt üzemanyag mennyiség után kell cserélni a szűrőt nem azután hogy jó vagy nem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Csabi pénteken pesten tárgyalok egész nap, de délután mielőtt munkába mész tali és intézem az omit ahogy megbeszéltük Bazsi belement. Mert ma mentenem kellett a Vivarot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Mert ma mentenem kellett a Vivarot... Na?Mi volt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Csabi pénteken pesten tárgyalok egész nap, de délután mielőtt munkába mész tali és intézem az omit ahogy megbeszéltük Bazsi belement. Mert ma mentenem kellett a Vivarot... ugorj be egy kv-ra, csak előtte hívj :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Heeee Edit!Neked tudni kéne hogy a férfi nem válogat ha éhes! :) Te már csak tudod. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Te már csak tudod. :) :D :D Te meg mé' nem alszó' má'? :D Amúgy a trükk bejött, éppen 2X500 lidérc van úton.Az első csapat már beszerezte a holdmennyiséget!S, amiért ilyen sikeres volt, reggel újra útnak indultak a 4:3:2-re. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Na?Mi volt? :) BE defekt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Csabi pénteken pesten tárgyalok egész nap, de délután mielőtt munkába mész tali és intézem az omit ahogy megbeszéltük Bazsi belement. Mert ma mentenem kellett a Vivarot... Oké, de nem délután megyek munkába, hanem este.. de majd hívlak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Csabi pénteken pesten tárgyalok egész nap, de délután mielőtt munkába mész tali és intézem az omit ahogy megbeszéltük Bazsi belement. Mert ma mentenem kellett a Vivarot... Velem is tárgyalt. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts