Joee Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Na végre nekiestem a szerb kamerafelvételnek skacok :D Háááááát ezt meg kell vágni rendesen. :) :D :D Tomi: vizelés közben véletlen maradt bekapcsolva a kamera, vagy szándékosan örökítetted meg ? :D
Turci Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Na végre nekiestem a szerb kamerafelvételnek skacok :D Háááááát ezt meg kell vágni rendesen. :) :D :D Tomi: vizelés közben véletlen maradt bekapcsolva a kamera, vagy szándékosan örökítetted meg ? :D Csitt!Ne kiabáljál már!
Kacsero Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Tomi: vizelés közben véletlen maradt bekapcsolva a kamera, vagy szándékosan örökítetted meg ? :) :D :D :D Vágatlanul mehet fel a youtube-ra.. :D
Joee Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 :) :D :D Vágatlanul mehet fel a youtube-ra.. :D Lehet egy két csontom bánná :D :D
Turci Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 :) :D :D Vágatlanul mehet fel a youtube-ra.. :D Naaa de gyerekek legyen már bennetek egy kis együtt érzés!
Joee Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Naaa de gyerekek legyen már bennetek egy kis együtt érzés! Bennem van és az én kezemben a felvétel :)
Kacsero Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Naaa de gyerekek legyen már bennetek egy kis együtt érzés! Mié? Nehogymá Neked is jó legyen... :D :)
corsarulez Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Engem is elkapott a göthösség - de csak azért se mentem táppénzre! leutóbb is levontak a fizumból 30 ezer forintot 3 napra. :D De nem azért, mert ennyi a napi bérem, sőőőőőt! Nem is értem..... :)
Joee Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Engem is elkapott a göthösség - de csak azért se mentem táppénzre! leutóbb is levontak a fizumból 30 ezer forintot 3 napra. :D De nem azért, mert ennyi a napi bérem, sőőőőőt! Nem is értem..... :) Én is így kezdtem, de mikor már jártányi erőm alig volt csak maradt a táppénz.
warwolf Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Lehet egy két csontom bánná :) :D Most nemmind1?Úgy is beteg vagy! :D :D
Joee Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Most nemmind1?Úgy is beteg vagy! :) :D Már gyógyulok :D :D
Turci Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Abszolút nagypapás!De ennyire? Várjál 10 másodpercet míg ki szállok! :)
warwolf Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Már gyógyulok :D :D ........de még beteg vagy!Akkor meg? :D Mi baj lehet? :) :D
Joee Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Abszolút nagypapás!De ennyire? Az első kör az ijesztően lassú volt, de aztán beleadott apait-anyait :)
J0hnny Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Losi! Te jóóó ég,hogy szóóól az a kvatróóóóóó :) Valószínűleg nem gyorsabbak a mai csúcs-raligépeknél a stopperrel szemben, ellenben biztos vagyok benne, hogy sokkal erősebbek, egyszerűbbek, nyersek és ezért összehasonlíthatatlanul kezelhetetlenebbek bármelyik WRC-nél. És - eretnekség vagy sem - nem hiszem, hogy bármelyik, mai gépekhez szokott pilóta képes lenne velük így autózni, mint azok, akik alatt megszülettek, kiteljesedtek majd kihaltak. Ezt csak ők tudták, tán tucatnyian, hihetetlen egyensúlyérzékkel táncolva a penge élén egy kőbunkóval hadonászva. Iszonyat, milyen tudás lehet ezekben a fejekben-karokban-lábakban, csak a felét, csak a felét kérem... :D FUCK KEN BLOCK!!! :D
warwolf Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 Losi! Te jóóó ég,hogy szóóól az a kvatróóóóóó :) A B csoport utcai autókról szólt, amik b@szott erősek voltak.Egy darabig futottak, de mivel elég sok haláleset fűződött hozzá, egy idő után betiltották. :D
J0hnny Elküldve Január13, 2011 Elküldve Január13, 2011 A B csoport utcai autókról szólt, amik b@szott erősek voltak.Egy darabig futottak, de mivel elég sok haláleset fűződött hozzá, egy idő után betiltották. :) Ájno,ájno,de az hang akkor is láw! :D
warwolf Elküldve Január14, 2011 Elküldve Január14, 2011 Ájno,ájno,de az hang akkor is láw! :D Amikor volt itt Kméten a Latyak pályán az a Rally-s rendezvény, volt egy ilyen.S, élőben brutál volt ahogyan szuszogott, fújtatott, visított.Iszonyat volt. :)
Stefan Elküldve Január14, 2011 Elküldve Január14, 2011 :) :D Hiányzik a viva logo a felső sarokból :D :D :D
warwolf Elküldve Január14, 2011 Elküldve Január14, 2011 Gepárd! Iitthon miért nem tudok belépni vajh' a csillagködbe?A céges gépről símán megy, itthonról többszöri F5-tel is azt írja ki, hogy hiba történt. Mit állítsak át a Firefoxon, mert gyanítom a böngésző "viccel". Amúgy csak ennél az oldalnál.
Turci Elküldve Január14, 2011 Elküldve Január14, 2011 :) :D Azt azért tegyük hozzá hogy itt már jelentkezett a Jelen hatása! :D
Joee Elküldve Január14, 2011 Elküldve Január14, 2011 Azt azért tegyük hozzá hogy itt már jelentkezett a Jelen hatása! :)
warwolf Elküldve Január14, 2011 Elküldve Január14, 2011 Gepárd! Iitthon miért nem tudok belépni vajh' a csillagködbe?A céges gépről símán megy, itthonról többszöri F5-tel is azt írja ki, hogy hiba történt. Mit állítsak át a Firefoxon, mert gyanítom a böngésző "viccel". Amúgy csak ennél az oldalnál. Megoldás: -Eszközök-Beállítások-Biztonság-Webhelyjelszavak megjegyzése-kikapcsolás= Láss csodát, sikerült belépnem! :)
Recommended Posts