Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
A világ legrövidebb meséje:

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú aki megkérdezett egy lányt:

- Leszel a feleségem?

A lány azt mondta:

-NEM!

A fiú ezután boldogan élt, horgászni, siklóernyőzni járt a barátaival,

sört vedelt és akkor szellentett, amikor csak akart.

Jééééé,ez én vagyok! :D

Elküldve

Srácok nem tudna valaki egy fuvart vállalni Kecskemétről az Árpibácsihoz? valamikor kora d.e. remélem addigra készlesz és be is érek.

Köszi

Elküldve
Itt klubbon belül elég igényesek vagyunk ami a szerelőket illeti (korzások egy lépést hátra! :D ) .Az ajánlott Úriember is klubtag, és szintén egyhetes géasztrája van.Számot hiába adnék, nap közben nem veheti fel.Keresd meg személyesen. :)

Köszi szépen!!!!Nem engedem,h bárki hozzá nyúljon a kicsi kocsimhoz!Majd megkeresem!Még egyszer köszönöm az infót!

Elküldve
Srácok nem tudna valaki egy fuvart vállalni Kecskemétről az Árpibácsihoz? valamikor kora d.e. remélem addigra készlesz és be is érek.

Köszi

Ma mégse holnap d.e. a köv időpont.

Elküldve
Jobbulást... :D

Rám férne már. Szombaton kezdődött, és gondoltam pár nap alatt lezajlik. Aztán ma eljutottam arra a pontra, hogy az orvostudomány segítségét kérjem. :)

Elküldve
Rám férne már. Szombaton kezdődött, és gondoltam pár nap alatt lezajlik. Aztán ma eljutottam arra a pontra, hogy az orvostudomány segítségét kérjem. :)

Lehet, azzal kellett volna kezdeni... :D :D

Elküldve
Nem bízik a kuruzslókban...... :) :D jobbulást!

Végy egy pici gryzli medve szemöldökét majd tégy hozzá 2darab fehér cápa pikkelyt és kell még komodói sárkány gyík nyála!Tetszés szerint ízesíthető eme tea!Jobbulást! :D

Elküldve

Én vasárnap este kötöttem ki az SBO-n.Mivel már reggel is 39.4-el indítottam, aztán sikerült átlag 37 körül tartani, majd vasárnap este nekierősödött, mondom facom.Úgyhogy én is antibiotikumon élek.Most már a kisebbik lány is.... :D

Elküldve
Én vasárnap este kötöttem ki az SBO-n.Mivel már reggel is 39.4-el indítottam, aztán sikerült átlag 37 körül tartani, majd vasárnap este nekierősödött, mondom facom.Úgyhogy én is antibiotikumon élek.Most már a kisebbik lány is.... :)

Én szombat délután óta küzdöttem. Tegnap már feladtam és csak elmentem íratni lószérumot. Úgy fest makacsabb ez a valami, mint a szokásos :D

Elküldve

ARAB DIÁK LEVELE ÉDESAPJÁNAK "Drága Apu! Berlin csodálatos város, az emberek kedvesek, és nagyon jól érzem magam itt. De szégyellem magam, hogy az egyetemre egy színarany Ferrari 599 GTB-vel járok, mikor az összes tanár és diák vonattal jár. Fiad, Nasser" "Imádott Fiam! Átutaltam húszmillió dollárt a bankszámládra. Ne hozz szégyenbe minket! Vegyél egy vonatot te is. Ölel, Apád" :)

Elküldve
Végy egy pici gryzli medve szemöldökét majd tégy hozzá 2darab fehér cápa pikkelyt és kell még komodói sárkány gyík nyála!Tetszés szerint ízesíthető eme tea!Jobbulást! :)

Sajna nekünk ezek hiányoznak a háztartásunkból. Esetleg tudsz adni? :D :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.