corsarulez Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Gyúrol wazze? :) BUÉK neked is! :D :D :) vagy csak pózol a kép kedvéért. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dD_eJsjhU6EElég nyaktörő szerintem.. :D Ezt nézni is rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dD_eJsjhU6EElég nyaktörő szerintem.. :D EZEK MEGŐRÜLTEK !!! De komolyan. Akár az orosz rulett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Amúgy este a fókuszban lesz róla szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Ezt nézni is rossz. Régebben a bázisugrás ugye arról szólt, hogy leugrottak akár egy 150m magas TV toronyról, és nyitottak, túlélték.Aztán ugyanez hegyről, amitől minél távolabb kellett úgymond csúszni, hogy ne legyen gubanc. Aztán jött ez a spec.ruha (wingsuit) és az adrenalin vadászat.Ahogy elnéztem, legalább 2000m magas helyről indultak.Az ugróhely alatt van egy párkány, utána kezdődik a fás rész ahová Miklós beesett.De akkor már halott volt. Maradok a siklóernyőnél.Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy valami magas starthelyről ami erre alkalmas elstartolok, aztán szépen kolbászolok a völgy felett amíg lehet, majd szépen leszállok az út mellé.De ez egy másik dimenzió. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Régebben a bázisugrás ugye arról szólt, hogy leugrottak akár egy 150m magas TV toronyról, és nyitottak, túlélték.Aztán ugyanez hegyről, amitől minél távolabb kellett úgymond csúszni, hogy ne legyen gubanc. Aztán jött ez a spec.ruha (wingsuit) és az adrenalin vadászat.Ahogy elnéztem, legalább 2000m magas helyről indultak.Az ugróhely alatt van egy párkány, utána kezdődik a fás rész ahová Miklós beesett.De akkor már halott volt. Maradok a siklóernyőnél.Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy valami magas starthelyről ami erre alkalmas elstartolok, aztán szépen kolbászolok a völgy felett amíg lehet, majd szépen leszállok az út mellé.De ez egy másik dimenzió. :D Meg öreg is vagy te mar ehez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Meg öreg is vagy te mar ehez... Van benne igazság.Mondjuk nem volt ez mindig így! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Régebben a bázisugrás ugye arról szólt, hogy leugrottak akár egy 150m magas TV toronyról, és nyitottak, túlélték.Aztán ugyanez hegyről, amitől minél távolabb kellett úgymond csúszni, hogy ne legyen gubanc. Aztán jött ez a spec.ruha (wingsuit) és az adrenalin vadászat.Ahogy elnéztem, legalább 2000m magas helyről indultak.Az ugróhely alatt van egy párkány, utána kezdődik a fás rész ahová Miklós beesett.De akkor már halott volt. Maradok a siklóernyőnél.Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy valami magas starthelyről ami erre alkalmas elstartolok, aztán szépen kolbászolok a völgy felett amíg lehet, majd szépen leszállok az út mellé.De ez egy másik dimenzió. :D Én "bunjiztam" 1* de amikor leugrottam eszembe jutott hogy mi a fenét keresek itt és majdnem be is kakáltam abban a pillanatban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Na ma Kecson leszek a kicsi kocsival. Tomival is meetingelek, meg Gongba meg este remélem Bazsi fogad. Aztán otthagynom valszeg a kocsit. Hogy Árpibácsi neki tudjon állni Hétfőn, és remélem gyorsan kész lesz. Losi esetleg Persil? Lenne most kb 5 Doboz 8kg Persil Goldom, 3500ft-os áron. Csörgess meg hogy benn hagyam e kocsiban vagy kivegyem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Losi esetleg Persil? Lenne most kb 5 Doboz 8kg Persil Goldom, 3500ft-os áron. A többi érdeklődőnek jelezném, hogy elkelt! :) Teló lerendezve! :) Szerintem ezt idén én is megnézem..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nyammiiii :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nyammiiii :) Szép. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Na ma Kecson leszek a kicsi kocsival. Tomival is meetingelek, meg Gongba meg este remélem Bazsi fogad. Aztán otthagynom valszeg a kocsit. Hogy Árpibácsi neki tudjon állni Hétfőn, és remélem gyorsan kész lesz. Losi esetleg Persil? Lenne most kb 5 Doboz 8kg Persil Goldom, 3500ft-os áron. Csörgess meg hogy benn hagyam e kocsiban vagy kivegyem. Hat akkor ebből az jött össze hogy semmi... Talán akkor vasárnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Ma bejelölt iwiw-n, III. Gubacsi Tibor Ruben.Úgy tűnik a kipufogós nemzedék tovább él! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Ma bejelölt iwiw-n, III. Gubacsi Tibor Ruben.Úgy tűnik a kipufogós nemzedék tovább él! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 :D Vízpumpa kicserélve a Corsán.A sivító hang konszolidáltabb lett, de nem szűnt meg teljesen.Mivel minden új, asszem lesz@rom.Amúgy amolyan szíjhangféleség.Sztem idő mire a kopott fogaskerekek közé bekopik az új szíj.Ami viszont picit aggaszt, hogy ami benne volt vízpumpa, annak öntvény vízkereke volt.Nem lógott, nem is szorult jobban mint az új aminek műanyag a vízkereke.Szal lehet, a szíj csinálta fesztivált.Mindenesetre bajt nem csináltam, hogy kicseréltem.talán nincs annyira feszítve, mint volt az első körből.Átugrani nem fog.Remélem. Meg, közben végre megértettem, miért hívják a vízpumpafogót annak ami. :) Mindig tanul az ember! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Hat akkor ebből az jött össze hogy semmi... Talán akkor vasárnap Nem jöttél mégsem tegnap? Tominak odaadtam a rádiót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Azért ma csodálkoztam ezen a 12 fokon ami lett.Mondjuk nem bánom, mert végre elolvadt ez a fos hó.Amíg tartott a karácsony addig jó volt, de miután a targoncával kellett csúszkálni a hóban, már nem tűnt annyira vidám dolognak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Nem jöttél mégsem tegnap? Tominak odaadtam a rádiót! :D Holnap d.u.3ra megyek bazsihoz, igykszem odaerni meg Tomival meg beszélek hatha fel tudnám venni mert akkor be is varázsolnank bazsival a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Holnap d.u.3ra megyek bazsihoz, igykszem odaerni meg Tomival meg beszélek hatha fel tudnám venni mert akkor be is varázsolnank bazsival a dolgot. Megyek ki én is most Bazsihoz, valami nem jó a tecnikában.... :) Kulcsos autó is felvillant, nem akar menni, és ha leállítom, 1X jó, utána meg megint c@rakodik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Hazajöttem Bazsitól, saját lábon,de valami még midig nem korrekt a gépsasban... Köszönöm Bazsinak,Udinak, és Turcinak a segítséget! :D Losi! Nálam vannak a mosóporok, amit Dini Neked hozott... majd jössz érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Hazajöttem Bazsitól, saját lábon,de valami még midig nem korrekt a gépsasban... Mi Udival megjöttünk már ebből a sportból: mindig Gabi kütyüjét szidtuk, aztán rájöttünk, hogy a mi fostaligánk a szar! :) Mondtam én anno, hogy visszafogod sírni a Corsát...fogyi,alkatrészárak,problémák terén... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 J0hnny! Csak a saját nevedben beszélj, Fx az nem ...taliga! :D A kütyüvel is voltak gondok nálad is ecu lámpa gyújtás stb. de ez természetes mivel "teszterek" voltunk és folyamatos fejlesztés alatt áll. Most már a tápfeszt pontosabban méri és csatival kapható stb. csak így tovább. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 J0hnny! Csak a saját nevedben beszélj, Fx az nem ...taliga! :D A kütyüvel is voltak gondok nálad is ecu lámpa gyújtás stb. de ez természetes mivel "teszterek" voltunk és folyamatos fejlesztés alatt áll. Most már a tápfeszt pontosabban méri és csatival kapható stb. csak így tovább. :) Azért emléxem én még arra, amikor nem voltál ilyen pozitív! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts