Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mi ott leszünk Renivel.

Természetesen én is ott leszek... hacsak nem esik az eső! Most került rá egy gépi polír... szóval féltem a Kicsikét!!! :lol:

De igyekszem ott lenni!

Elküldve

Természetesen én is ott leszek... hacsak nem esik az eső! Most került rá egy gépi polír... szóval féltem a Kicsikét!!! :lol:

De igyekszem ott lenni!

Hát igen. Remélem nem zavar be az időjárás.

Elküldve
Ezexerint ha esik az eső, el se induljak Kőrösről?!! :shock:

Mi tuti bemegyünk 7-re, de ha szakad akkor valami fedett hely után kell nézni :lol:

Elküldve

Elmondhatjuk, hogy a miénk a leginteraktívabb sexció széles e vidéken!A tegnap estére gondolok.Skyp rulez!!! :!: :lol: :D :wink:

Aki meg nem fért be, annak MSN. :lol:

Elküldve
Elmondhatjuk, hogy a miénk a leginteraktívabb sexció széles e vidéken!A tegnap estére gondolok.Skyp rulez!!! :!: :lol: :D :wink:

Aki meg nem fért be, annak MSN. :lol:

Valóban király volt! :lol: már csak a webkamera hiányzott!

MA ESTE 7kor TALÁLKOZUNK!!!

Corsarulez gyere ám!!!

Elküldve

Sziasztok!

Jó volt a tali (még motoros-kaszkadőrshow-t is láttunk!), most már azt is tudom, hol van a Centrum parkoló! :wink:

Hazafelé azért még 1x eltévedtem.... :oops:

Már nem tudom, ki emlegette a ledes utastérvilágítást (J0nny?) meg tudnád adni a pontos címet Pesten?

Elküldve

Sajnálom, hogy nem lehettem ott! :lol: A ballagás Dabason unalmas volt, de a kaja miatt már megérte elmenni.Csak egy kicsit elhúzódott, 23:00-kor indultam vissza felé az 50-esen.Anyósomat egy kicst megautóztattam, mert 25 perc alatt Kecskeméten voltam. :D :lol: :lol: Nem szólt! :!: Vagy csak nem mert...... :roll:

Elküldve
Sziasztok!

Jó volt a tali (még motoros-kaszkadőrshow-t is láttunk!), most már azt is tudom, hol van a Centrum parkoló! :wink:

Hazafelé azért még 1x eltévedtem.... :oops:

Már nem tudom, ki emlegette a ledes utastérvilágítást (J0nny?) meg tudnád adni a pontos címet Pesten?

Utánanézek,ígérem neked! :wink:

Elküldve
Gepárd!

Az első sorban benne is rejlik a válasz, még ha rejtve is... :roll:

:lol: :D

Megvédeném női tagunkat!!!!Meglátom,ha majd te is idekeveredsz,hogy igazodnál el egy idegen városban! :twisted:

Elküldve

Volt már itt ő is de akkor nem figyelt mert volt felvezetője és a füsttel volt elfoglalva, tehát ha legközelebb jön ő is eltéved :lol: :D :lol: :lol:

Anti, Edittel kapcsolatban a hajszinére gondoltál?

Elküldve

Sajnos én késve érkeztem mert féket is kell időnként javítani ugye. Aki kitartott az megcsodálhatta apukám tehetséges fékezőtulajdonságának egedményét. Az eltévedésről annyit, hogy ebben a belvárosi zűrzavarban nem nehéz. Ha figyelitek nem nagyon van 300m olyan szakasz ahol ne lenne egy piros-fehér csíkos bólya.

Elküldve

Tud valaki itt kecsón egy jó műanyagost? Valaki volt olyan kedves és végigszántotta a lökös jobb oldalát. :roll:

Elküldve
Ne már Edit! :lol:

Onnét, hogy a francban lehet eltévedni?

Szerintem nem is az utat figyelted :D

Elfelejtettem lekanyarodni a nagy körútra (ahonnan Jakabszállás és Izsák felé lehet lekanyarodni, a Mekdonáldsznál jöttem rá, hogy nem jó felé megyek, de feltaláltam magam, és lekanyarodtam a Toyota szalonnál, így pont jó helyen lyukadtam ki! :lol: Szóval nem volt vészes! :wink:

Eddig csak nagyon-nagyon ritkán jártam Kecsón..... :oops:

Egyébként, tényleg nem oda figyeltem, hanem tapadtam egy ideig a srácok hátuljára, de ők aztán másfelé mentek!

Aztán mega-tempóban 30 perc alatt hazaértem. :wink:

Elküldve

Részemről beszerkesztettem a helyzetjelző ledeket a gépbe.A Bárditól az utolsó darabokat hoztam el.Kíváncsi leszek majd sötétben, mert így nappali világosságnál csak abban a lámpatestben látszik valami, amit nem olyan régen cseréltem.Amúgy szvsz nem lesz ez rossz! :wink:

Elküldve

Amúgy nűekünk van egy olyan ledes lámpánk, amit Johnny beszúrt, a boltban úgy árulták, hogy piros, erre kiderült, hogy sárga, meg az is kiderült, hogy nagyon egy irányba világít, nem szórja a fényt, kis szögből látszik, szóval van egy eladó olyan lámpám, sárga..... :lol:

Ha kell valaklinek, szóljon!

Az utastérvilágítás hátha jobb lesz! :wink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.